Ne delat 8377.298 kilometri. A zoshto si mi po distanten koga sum na 20 cm od tebe? Ke probam da te zaboravam, i shtotuku ke mi uspee malku od malku, ke mi napishesh neshto samo kolku da me drzhizh vo neizvesnost, i pak ke mi se vratat site chuvstva. Ke sedam doma so denovi i samo na tebe ke mislam. Pa aman vekje, ili prosti mi za se sho ti napraiv ( ti rekof milion pati izvini, koga vekje ke svatish deka od dnoto na dushata zhalam za se shto ti napraviv i kako te tretirav ) i daj da se smirime, ili ostavi me ednostavno da te prebolam i da si prodolzham so zhivotot.
Vekje 2 godini si mi u glava. Znam deka vikaat deka se se vrakja se se plakja ali ne znaev deka do volku ke mi se naplati. Ako ushte osekjash neshto kon mene popushti i kazhi mi, a ne samo od drugite da si slusham deka si prasuval za mene i deka non stop si mislel na mene, a so mene si poladen i od kamen. Znam deka ushte ti znacham...mislis slepa sum? Se chitash kako bukvar. Toa shto si so nea godina i pol nishto ne mi znachi, a znam deka i tebe ona nishto ne ti znachi. Ako ti znacheshe i ako tolku sakash da me napravish ljubomorna nema da i kazhuvash na moja najdobra drugarka deka ne ja sakash, deka samo so nea si za da me napravish ljubomorna, da vidam shto propushtam. Ma popushti vekje ednash, kolku i da vikash si se smenil ist si, i ne se ponashaj kako dete, ne si vekje mal 20 godini ushte malku ke imash. Svesti se vekje i ako osekjash neshto napravi poteg, zatoa shto sekoja minuta shto pominuva, kolku povekje mi znachish tolku i povekje odbiven mi stanuvash. A ako si me prebolel odamna, ostavi me na mira i jas da go napravam istoto. Mi se smachi u sekoe mashko da te baram tebe, mi se zmachi da se prepravam deka sum so tebe sekoj pat koga sum so nekoj drug, mi se smachi samo tebe da te mislam...znaesh deka dodeka bef so eden me prasha dali mislam na nekoj drug? A ja si mislev na tebe. Kako ke znaesh koga nemash napraveno civiliziran muabet so mene. Aman vekje! Ili zemi me ili pushti me...izborot e tvoj. Samo ne me drzhi u sredina, ne me drzhi u neizvesnost, ostaj me!!!
I za kraj, ako go procitas ovoa, go to hell !
Auuu lugje kako mi olesna