Тамарче
Ако одам во Битола..
- Член од
- 11 јули 2007
- Мислења
- 3.239
- Поени од реакции
- 223
Значи, јас немам сретнато нешто наоблик вакво!
Љубов 19 саати, кавги 5 саати. За глупости! Чисти, глупави, необјасниви глупости!
Дали ти некогаш господине ќе престаниш да мрмлаш и да мрчиш за глупави и несврзани работи? Дали еднаш ќе прифатиш дека јас можеби еднаш во животот сум во право? Дали еднаш ќе речиш извини, без да те потсетам дека треба да речиш?
Дали еднаш ќе ми угодиш, макар тие биле и најситни работи, за кои знаеш дека мене би ме направиле среќна?
Дали?
Дали еднаш ќе си речиш: „Ете, тоа ја прави среќна, дај еднаш да и` го напрам ќефот.“ макар на 2 саати.
И бре човече обиди се еднаш да бидиш ебено романтичен! Еднаш во животот симни ми една ѕвезда, верувај ќе ја чувам како очите!
Еднаш разбуди ме во три саатот сабајле за да ми речиш дека ме сакаш.
Еднаш, дојди пред врата и изненади ме.
Барам премногу?..
Очигледно. :icon_roll
Морам да се помирам дека не си таков тип.
Јеби га, таков те прифаќам, џабе мрморам.
Те љубам каков и да си! :back:
Љубов 19 саати, кавги 5 саати. За глупости! Чисти, глупави, необјасниви глупости!
Дали ти некогаш господине ќе престаниш да мрмлаш и да мрчиш за глупави и несврзани работи? Дали еднаш ќе прифатиш дека јас можеби еднаш во животот сум во право? Дали еднаш ќе речиш извини, без да те потсетам дека треба да речиш?
Дали еднаш ќе ми угодиш, макар тие биле и најситни работи, за кои знаеш дека мене би ме направиле среќна?
Дали?
Дали еднаш ќе си речиш: „Ете, тоа ја прави среќна, дај еднаш да и` го напрам ќефот.“ макар на 2 саати.
И бре човече обиди се еднаш да бидиш ебено романтичен! Еднаш во животот симни ми една ѕвезда, верувај ќе ја чувам како очите!
Еднаш разбуди ме во три саатот сабајле за да ми речиш дека ме сакаш.
Еднаш, дојди пред врата и изненади ме.
Барам премногу?..
Очигледно. :icon_roll
Морам да се помирам дека не си таков тип.
Јеби га, таков те прифаќам, џабе мрморам.
Те љубам каков и да си! :back: