Интересна тема
Најголем улов бил од 100 еур!
Ме биваше за стратегии, а на моето ниво на адреналин му немаше крај!
Ама младост-лудост...и тоа помина!
Ич не жалам за лудостите, ко ќе сум стара ќе си се сетам и ќе си се смеам самата со себе!
Мастика кога имав 10-11 години.Прочитав во едно интервју, не знам кој беше имаше кажано дека украл само мастика еднаш во животот и ме инспирира и јас да пробам.За жал мастиката беше стара и едвај се џвакаше.........
ја у седмо со другарите од школо украдивме мауси.дејството се одвиваше во училницата по информатика имаше нешто:како да се заштитиме од сексуално преносливите болести и пошо беше ногу досадно почнавме да буричкаме таму и коа гледам една кутија полна со мауси(од тие малечките за лаптоповите на наставниците шо беа)и оти беше ногу гужва не се приметуваше и се изнаграбавме сите по 5-6 мауси и после не открија ваљда по камерите и дојде директорката и ни кажа дека имаме рок 2 дена да ги вратиме маусите и како ништо да не било или случајот ќе го пријават у полиција и ние ги вративме и ништо не ни направија ни на родителите не не кажаа ама после некоја недела мене ме фанаа со петарди у џебот и оти ги пукавме ние у цреповите за китки шо се го викнаа таткоми и му кажале и за маусите и за петардите и после дома парче ме направија.тоа така од поголемите ’’кражби’’ иначе имаме крадено лубеници тие у приколка стоеа надвор пкриени и од дуќанот до школото шо е крадевме милки мастики сокови и такви глупости ама тоа колку да се покажеме кој е поголем мангуп не дека сме немале пари
На бензинска станица во Неготино,и тоа ненамерна кражба,купив нескафе,бејк ролс,кока кола остаив настрана(понастрана) од касата за да влезам во веце,излегов се занесов зедов и оп еве ме во автобус....ниту аларм свирна ниту ништо.
Се качив,седнав отворив тргна автобусот,се фатив за џеб гледам 100 денари и ми текна...Ма како не ми е СРАМ! хехехе
Бидејќи живеам близу до пазарот, со децата од гетото (добро де, од маалото ) имаме крадено лубеници, дињи, праски, домати, љути пиперки, краставици и зелки..
Aли, јас никад не крадев, само чував да не виде некој...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.