Ваши кражби :)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
Ко мал со другарчињата од маалоо нон стоп правеме некои кражби.Лубеници од пазарџиите крадевме во ноќните часови,овошки од дворовите на комшиите и слично се додека во 5/6то одд не украдовме една табла јајца од пазарот,школото ми беше одма до пазарот,и потоа повеќето машки во класот мававме со јајцата по пазарџиите,дури некои и стол им фрли.Дојде директорот по еден шамар,ни ги викнаа родителите мене не ме тепаа ме казнија 1месец надвор да не испаѓам и на ком да неможам да играм ,од тогаш неам крадено.

H

-HRO

Гостин
Поткраднував ситни ствари од дворови како и секое дете...смокви, кајсии, сливи колку да залажам уста.
Друго ништо... :)

L

.Lost Angel.

Гостин
Кражба не го нарекувам '' крадење на кајсии '' тоа јас си го викам позајмување

Пред некој ден кога одев со братучет ми на кај Скопска црна гора по пат си позајмив крушки кои за џабе ги скинав не беа зрели :( Ама затоа јаболки си земав едно 5-6 (y) :свиркам: после тоа па сливи влеговме во еден нива и може едно 15 мин јадевме :свиркам: А најголемата кражба во мојот живот е што украдов едно женско срце :pipi: и уште си го чувам кај мене :love:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Ко мал неможев да одолеам на едни бонбончиња што идеа рефус, ама имав културна кражба, дел ги платив а друг помал дел ги ставив во џеб и така не испаднав сомничав :)

Член од
2 ноември 2008
Мислења
146
Поени од реакции
15
Еднаш моите ми купија чипичан од Охрид и татко ми го плати, и кога влеговме во колата за назад јас сум имал уште еден во рака а не ме виделе продавачите. Јака кражба на 5-6 години :pos:

Член од
5 август 2012
Мислења
6
Поени од реакции
0
Во крусево на ексурзија, сите отдоа на мечкин камен, ја со другарчето мое нај мило, предходно се скривме. празни соби полни торби. Се сеќавам тогас беа у мода мастиките со менјаа боја сите ги украдов со ги најдов, и несто благицко!!! Тоа бесе далнечната 1997. Ако ме фатеа ке ми правеа :tapp:

Член од
19 август 2012
Мислења
21
Поени од реакции
7
Како помал со мои две другарчиња украдивме мало синалко и чоколатце животинско царство :LOL:

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Не е баш класична кражба ама да се пофалам ... сеа скоро
Одиме со другар со кола накај Мршевци на турнир фудбал ..
И да стигнеш до таму у пичку матер од Илинден до таму околу 15 км и по патот се е темно (навечер одевме) ... и возиме и глеаме еден дедо така постар оди по пат со 2 торби и застануваме го прашуваме до каде дедо да те пренесеме вика накај мршевци а до мршевци од таму кај што го видовме имаше уште некои добри 8-9 км и му викаме ајде качувај се и ние одиме натака и така среќен се качи и одиме и ни вика ваму таму бев кај ќерка ми нешто и другаров му вика што имаш во торбиве и овој дедово ладнокрвно ни вика испуши ми го ќе ти кажам и ние се зачудивме што му е на овој го прашуваме пак пак истото ни го кажува ... и застануваме и го вадиме од кола по 2-3 шамара му маваме и го остаивме пешки а торбите си ги земавме:)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811

Kajgana Shop

На врв Bottom