Ваши кражби :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
:pos::pos::pos::pos: Кригла зошто пак ова жити се? или од многу пиење па ти биле убава :sneaky:?
Исфрустрирана ради тоа што тато не ми дава да си ставам пиво во кригла кога он не пие:icon_lol: Сеа морам да зеам уште една, за некој на гости коа ќе дое ако посака да пие :pos:

L

.Lost Angel.

Гостин
Исфрустрирана ради тоа што тато не ми дава да си ставам пиво во кригла кога он не пие:icon_lol: Сеа морам да зеам уште една, за некој на гости коа ќе дое ако посака да пие :pos:
:pos: тато не ти дава да пиеш :D? земи 3 најболје само кажи од кај собираш и ја да си зеам за дома што да давам пари :pos:

Член од
1 јануари 2013
Мислења
312
Поени од реакции
363
Море море плукната на татко ти ,мислам у карактер хехехе

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
:pos: тато не ти дава да пиеш :D? земи 3 најболје само кажи од кај собираш и ја да си зеам за дома што да давам пари :pos:
Ми дава да пијам, ама не ми ја дава криглата за мерачки да пијам:icon_lol: Пробај Маракана или Конак, евентуално кафана, таму ти е најисплатливо и најнезабележително:pos:

L

.Lost Angel.

Гостин
Ми дава да пијам, ама не ми ја дава криглата за мерачки да пијам:icon_lol: Пробај Маракана или Конак, евентуално кафана, таму ти е најисплатливо и најнезабележително:pos:
:pos::pos::pos::pos: ауф кафана немам отидено бог знае од кога :D ако почнам пак да одам ќе почнам да и собирам секоја вечер вака поубаво да не одам ... :unsure: инаку ете сега си имаш плус кригла можеш да си се напиеш мерачки до статива :pos:

Член од
7 февруари 2013
Мислења
53
Поени од реакции
15
vlevanje u dvor za bakaren kotel 6 kg .. bakaren kotel zipuvanje u konzerva pikanje u dzep i 1250 den u banka haa

Член од
15 јули 2012
Мислења
571
Поени од реакции
832
Немам украдено ништо - никогаш. Никогаш сум немала потреба да посегнам по туѓи работи, а и не гледам задоволство во тоа да си присвоиш нешто туѓо. Каде е тука уживањето во користењето потоа? Преголема грижа на совест е, а и да не зборувам што е против законот. Чесноста е најдобриот пат. :)

Член од
8 февруари 2013
Мислења
178
Поени од реакции
219
Мора да украдам комби. Нема кај да ги чувам веќе лешовите. Damn.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Немам украдено ништо - никогаш. Никогаш сум немала потреба да посегнам по туѓи работи, а и не гледам задоволство во тоа да си присвоиш нешто туѓо. Каде е тука уживањето во користењето потоа? Преголема грижа на совест е, а и да не зборувам што е против законот. Чесноста е најдобриот пат. :)
Никогаш не си украла овошка од комшискиот двор за да видиш какво е задоволството потоа? XD

Член од
15 јули 2012
Мислења
571
Поени од реакции
832
Никогаш не си украла овошка од комшискиот двор за да видиш какво е задоволството потоа? XD
Кај што ми е викендичката сите со сите се познаваме и во лето кај и да отидеш прво што те нудат е најразлични овошки, така што немаш ни потреба сам да си зимаш :pos: а и шубе ми било така, не сум јас за тоа...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Кај што ми е викендичката сите со сите се познаваме и во лето кај и да отидеш прво што те нудат е најразлични овошки, така што немаш ни потреба сам да си зимаш :pos: а и шубе ми било така, не сум јас за тоа...
Па добро,ваљда си од таа генерација кај што жмурка/брканица/граница и тие заебанции ви се непознати па затоа и крадењето овошки уз овие игри ти било шубе.

Сепак минус за тебе и твоите врсници,сте прокоцкале добар дел од детството XD

Член од
15 јули 2012
Мислења
571
Поени од реакции
832
Па добро,ваљда си од таа генерација кај што жмурка/брканица/граница и тие заебанции ви се непознати па затоа и крадењето овошки уз овие игри ти било шубе.

Сепак минус за тебе и твоите врсници,сте прокоцкале добар дел од детството XD
Генерација 97 сум, тоа е таа компјутерска генерација :D но и покрај тоа што имам компјутер од 3 години сме играле надвор жмурка и останато но бидејќи сум од Скопје нема дворови и не сме зимале овошки јасно :D во викендичката летно време дворовите полни со овошки ама како што реков не сум јас за тоа, глупо и шубе ми било, секогаш сум си зимала од мојот двор...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Генерација 97 сум, тоа е таа компјутерска генерација :D но и покрај тоа што имам компјутер од 3 години сме играле надвор жмурка и останато но бидејќи сум од Скопје нема дворови и не сме зимале овошки јасно :D во викендичката летно време дворовите полни со овошки ама како што реков не сум јас за тоа, глупо и шубе ми било, секогаш сум си зимала од мојот двор...
Сите сме имале у двор овошје де ама небитно,очигледно не го разбираш тоа што го зборам :)

Член од
15 јули 2012
Мислења
571
Поени од реакции
832
Сите сме имале у двор овошје де ама небитно,очигледно не го разбираш тоа што го зборам :)
Те разбирам ама ние кога сме се дружеле порано така никако не сме гледале ако скинеме овошка од дворот на комшијата како нешто интересно, потполно сеедно ни било...а и онака тој двор на комшијата бил двор на некој од друштвото, така што сеисто се фаќа...тоа неможе да се смета за кражба :D

Kajgana Shop

На врв Bottom