bebush
Portable Heater
- Член од
- 4 септември 2007
- Мислења
- 4.468
- Поени од реакции
- 5.166
Исфрустрирана ради тоа што тато не ми дава да си ставам пиво во кригла кога он не пиеКригла зошто пак ова жити се? или од многу пиење па ти биле убава
?
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Исфрустрирана ради тоа што тато не ми дава да си ставам пиво во кригла кога он не пиеКригла зошто пак ова жити се? или од многу пиење па ти биле убава
?
Исфрустрирана ради тоа што тато не ми дава да си ставам пиво во кригла кога он не пиеСеа морам да зеам уште една, за некој на гости коа ќе дое ако посака да пие
![]()
Море море плукната на татко ти ,мислам у карактер хехехеИсфрустрирана ради тоа што тато не ми дава да си ставам пиво во кригла кога он не пиеСеа морам да зеам уште една, за некој на гости коа ќе дое ако посака да пие
![]()
Ми дава да пијам, ама не ми ја дава криглата за мерачки да пијамтато не ти дава да пиеш
? земи 3 најболје само кажи од кај собираш и ја да си зеам за дома што да давам пари
![]()
Ми дава да пијам, ама не ми ја дава криглата за мерачки да пијамПробај Маракана или Конак, евентуално кафана, таму ти е најисплатливо и најнезабележително
![]()
Никогаш не си украла овошка од комшискиот двор за да видиш какво е задоволството потоа? XDНемам украдено ништо - никогаш. Никогаш сум немала потреба да посегнам по туѓи работи, а и не гледам задоволство во тоа да си присвоиш нешто туѓо. Каде е тука уживањето во користењето потоа? Преголема грижа на совест е, а и да не зборувам што е против законот. Чесноста е најдобриот пат.![]()
Кај што ми е викендичката сите со сите се познаваме и во лето кај и да отидеш прво што те нудат е најразлични овошки, така што немаш ни потреба сам да си зимашНикогаш не си украла овошка од комшискиот двор за да видиш какво е задоволството потоа? XD
Па добро,ваљда си од таа генерација кај што жмурка/брканица/граница и тие заебанции ви се непознати па затоа и крадењето овошки уз овие игри ти било шубе.Кај што ми е викендичката сите со сите се познаваме и во лето кај и да отидеш прво што те нудат е најразлични овошки, така што немаш ни потреба сам да си зимаша и шубе ми било така, не сум јас за тоа...
Генерација 97 сум, тоа е таа компјутерска генерацијаПа добро,ваљда си од таа генерација кај што жмурка/брканица/граница и тие заебанции ви се непознати па затоа и крадењето овошки уз овие игри ти било шубе.
Сепак минус за тебе и твоите врсници,сте прокоцкале добар дел од детството XD
Сите сме имале у двор овошје де ама небитно,очигледно не го разбираш тоа што го зборамГенерација 97 сум, тоа е таа компјутерска генерацијано и покрај тоа што имам компјутер од 3 години сме играле надвор жмурка и останато но бидејќи сум од Скопје нема дворови и не сме зимале овошки јасно
во викендичката летно време дворовите полни со овошки ама како што реков не сум јас за тоа, глупо и шубе ми било, секогаш сум си зимала од мојот двор...
Те разбирам ама ние кога сме се дружеле порано така никако не сме гледале ако скинеме овошка од дворот на комшијата како нешто интересно, потполно сеедно ни било...а и онака тој двор на комшијата бил двор на некој од друштвото, така што сеисто се фаќа...тоа неможе да се смета за кражбаСите сме имале у двор овошје де ама небитно,очигледно не го разбираш тоа што го зборам![]()