Nik20
Неверификуван член од немаштија
- Член од
- 13 јули 2009
- Мислења
- 5.467
- Поени од реакции
- 6.811
хех ќе ти ебам финтите цигански добар сиИспуши ми го ќе ти кажам
хех ќе ти ебам финтите цигански добар сиИспуши ми го ќе ти кажам
Haha ha ha ha haaaaaaaa!!!!Испуши ми го ќе ти кажам
Среќа не си прочитал интервју од некој затвореник што ограбил банкаМастика кога имав 10-11 години.Прочитав во едно интервју, не знам кој беше имаше кажано дека украл само мастика еднаш во животот и ме инспирира и јас да пробам.За жал мастиката беше стара и едвај се џвакаше.........
хахаххах дали може да ја украдеме хахаххаха зверојПред неколку недели украдивме пепељара од кафич... На едно другарче му се допадна многу и го викнавме келнерот го прашавме дали може да ја украдеме. А келнерот еден мрднат, ни вика брат ако не ве видат газдите и масата и столовите земете ги
Крадец кој краде а незнае да лаже одма го фаќаат научи малце да подлажнуваш инаку ќе биде многу занимливоКо мала често си поткраднував во продавница гумени бомбони, лудував по нив Али еден ден мама ме начека со кесенцето Харибо и ме праша од кај ми се, а јас пошо не знам да лажам морав да и кажам од кај сум ги земала.Таков срам ме фати, кога ме однесе во продавницата кај чичкото за да му кажам и за да се извинам, што за малку ќе се подмочкав
Сега на овие години, ми се дешава да си џапнам по некоја чаша од дискотека или кригла, што ми дојде тоа, не бирам
Сега сум каде-каде испраксирана за лажење у веза такви ствари За криглата ништо не сум кажала дома, си ја чувам на сејф плејс, мама примети дека има 6 чаши + во креденец, ама не и текнало да прашаКрадец кој краде а незнае да лаже одма го фаќаат научи малце да подлажнуваш инаку ќе биде многу занимливо
Кригла зошто пак ова жити се? или од многу пиење па ти биле убава ?Сега сум каде-каде испраксирана за лажење у веза такви ствари За криглата ништо не сум кажала дома, си ја чувам на сејф плејс, мама примети дека има 6 чаши + во креденец, ама не и текнало да праша