Ваши кражби :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
200 000 евра од приватни фондови..то ко мал..сега на поголемо идам.

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Интересна тема :icon_lol:
Најголем улов бил од 100 еур!
Ме биваше за стратегии, а на моето ниво на адреналин му немаше крај!
Ама младост-лудост...и тоа помина!
Ич не жалам за лудостите, ко ќе сум стара ќе си се сетам и ќе си се смеам самата со себе!
:D

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
10тина шишиња најобична вода од ресторан у Приштина.

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
РедБул Паштети Сирење Маици Наочари Патики ово оно ...

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Е тука немам со шо да се „фалам“ ... Нула.:coffee:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Мастика кога имав 10-11 години.Прочитав во едно интервју, не знам кој беше имаше кажано дека украл само мастика еднаш во животот и ме инспирира и јас да пробам.За жал мастиката беше стара и едвај се џвакаше.........

R1K0

the chosen one
Член од
7 јули 2012
Мислења
116
Поени од реакции
42
ја у седмо со другарите од школо украдивме мауси.дејството се одвиваше во училницата по информатика имаше нешто:како да се заштитиме од сексуално преносливите болести и пошо беше ногу досадно почнавме да буричкаме таму и коа гледам една кутија полна со мауси(од тие малечките за лаптоповите на наставниците шо беа)и оти беше ногу гужва не се приметуваше и се изнаграбавме сите по 5-6 мауси и после не открија ваљда по камерите и дојде директорката и ни кажа дека имаме рок 2 дена да ги вратиме маусите и како ништо да не било или случајот ќе го пријават у полиција и ние ги вративме и ништо не ни направија ни на родителите не не кажаа ама после некоја недела мене ме фанаа со петарди у џебот и оти ги пукавме ние у цреповите за китки шо се го викнаа таткоми и му кажале и за маусите и за петардите и после дома парче ме направија.тоа така од поголемите ’’кражби’’ иначе имаме крадено лубеници тие у приколка стоеа надвор пкриени и од дуќанот до школото шо е крадевме милки мастики сокови и такви глупости ама тоа колку да се покажеме кој е поголем мангуп не дека сме немале пари :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Неам ама бев сведок другарче како крадеше хуба-буба мастики :pos:

Член од
27 мај 2012
Мислења
186
Поени од реакции
112
Лично мои кражби немам, ама имам фатено другите како крадат:vozbud:

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
На бензинска станица во Неготино,и тоа ненамерна кражба,купив нескафе,бејк ролс,кока кола остаив настрана(понастрана) од касата за да влезам во веце,излегов се занесов зедов и оп еве ме во автобус....ниту аларм свирна ниту ништо.
Се качив,седнав отворив тргна автобусот,се фатив за џеб гледам 100 денари и ми текна...Ма како не ми е СРАМ! хехехе :D

Towelie

теХАЦЕ
Член од
26 јуни 2011
Мислења
307
Поени од реакции
254
Бидејќи живеам близу до пазарот, со децата од гетото (добро де, од маалото :D) имаме крадено лубеници, дињи, праски, домати, љути пиперки, краставици и зелки.. :D
Aли, јас никад не крадев, само чував да не виде некој... :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Сум крадел како мал Цреши, Лубеници, Јаболки онака ситни работи.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
0.5 л Синалко од продавница, јебига не сум ја за кражби -.-

Член од
2 март 2012
Мислења
93
Поени од реакции
56
само цреши и сливи...за поголема кражба не можам да се сетам да имам извршено..

Kajgana Shop

На врв Bottom