Бугарски пасош - Да или не?

Статус
Затворена за нови мислења.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
и давање дупе под кирија НЕ ОВДЕ..се успева во животот и без вулгарски паспорт..само треба човек да остане човек и да се помачи малку, не на готово да добие..зашто ѓаволот ќе си дојде по свое, или денес или утре..
Па зошто бугарските се најпознати курви во Македонија? Тоа се одродени, продадени Македонци од време турско владеење па се до денес, дали за подобар живот или пасош во денешно време се едно важно душата на ѓаволот си ја продале и сега нормално дека ќе ја бранат таа предавничка одлука.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Да си имам двојно државјанство, македонско и кубанско и ништо не ми треба :)

Член од
28 февруари 2007
Мислења
65
Поени од реакции
11
...конечен одговор: од економски аспект секој БИ извадил бугарски паспш, а патриотски НЕ. епа ако некој сака да биде патриот и да му трпи фамилијата за храна нека повели да биде патриот. не е срамота да имаш германски пасош, а срамота е бугарски...
п.с. инаку не вадат буг. пасош тие што се добро нагнездени ( на парично лапачка позиција)

T

Tetro

Гостин
п.с. инаку не вадат буг. пасош тие што се добро нагнездени ( на парично лапачка позиција)
Тие си имаат дипломатски пасоши. А на партиотите им викаат дека сите кои не се во нивна партија биле предавници и бугарофили.

P

PewDiePie

Гостин
Бугарски пасош никогаш,до душа сега не ни ти треба веќе.

MK_Devojce

I simply don't care...
Член од
2 август 2009
Мислења
468
Поени од реакции
162
Ако треба леб и сол ќе јадам ама не се побугарчувам!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Јас чекам Хрватска да влезе во Еу оти до срж ги мразам Бугариве.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom