- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 13.039
- Поени од реакции
- 2.270
Не верувам охригани да са ваквиОсвен ако некој не те претепа со смрт со коцка од калдрма во Охрид.
Не верувам охригани да са ваквиОсвен ако некој не те претепа со смрт со коцка од калдрма во Охрид.
Зошто те одбиле? Обично молат да дојдеш да им земеш пасош.so edno golemo golemo DA ke kazam za bugarski pasos
steta sto me odbija pred 5 godini
Па зошто бугарските се најпознати курви во Македонија? Тоа се одродени, продадени Македонци од време турско владеење па се до денес, дали за подобар живот или пасош во денешно време се едно важно душата на ѓаволот си ја продале и сега нормално дека ќе ја бранат таа предавничка одлука.и давање дупе под кирија НЕ ОВДЕ..се успева во животот и без вулгарски паспорт..само треба човек да остане човек и да се помачи малку, не на готово да добие..зашто ѓаволот ќе си дојде по свое, или денес или утре..
neznam zostoЗошто те одбиле? Обично молат да дојдеш да им земеш пасош.
Тие си имаат дипломатски пасоши. А на партиотите им викаат дека сите кои не се во нивна партија биле предавници и бугарофили.п.с. инаку не вадат буг. пасош тие што се добро нагнездени ( на парично лапачка позиција)
Ја бранат по форуми.pisete sto vie vsusnost pravite za drzavava?
eve jas fmi sum ohrigjanec visitna e toa so vika clenot mesto so cvejka so stapovi ce gi cekame blgarcetaНе верувам охригани да са вакви
Исто мислење делиме...ПОТПОЛНО!Јас чекам Хрватска да влезе во Еу оти до срж ги мразам Бугариве.