Drugarce, vo ovaa teretana cenata za vezbanje tamu nekako kako "solena" da e mi izgleda..California fitness ти е на 50 метри од универзална.. позади универзална му доаѓа у една од уличките шо ги спајаат партизанска со иво лола рибар у една зграда надоле се спушташ ке видиш има обележја самата теретана..
edit: www.californiafitness-centar.com
ете ти web сајт нивни.. иди у контакт имаш мапа..
Јуууууууу..па последно да ми е нема да давам 2500 денари месечно за да вежбам таму. Што е многу - многу е.иначе за цената 2500 е месечно
Ако пресметате дека од тренинг ќе ве чини 90 денари, воопшто не е многу, споредено со самата инвестиција, просторот и опремата коа е на располагање за користење. Само туширањето ви ги враќа парите назадЈуууууууу..па последно да ми е нема да давам 2500 денари месечно за да вежбам таму. Што е многу - многу е.
Ќе има допинг контрола?06.11.2010 ќе се одржи Државното Првенство Атлета на Македонија 2010.
Натпреварот ќе се одржи во ДОмот на културата в о Битола со почеток од 19 часот.
Пријавување, 12 часот.
Годишно собрание на ББФФМ ќе се одржи во 17 часот.
Орагнизатор на државно првенство во бодибилдинг, фитнес и боди-фитнес се ББФФМ и ББК Паљо од Битола.
Право на учество имаат сите државјани на Македонија.
Котизација за учество, 1.000 денари.
Вкупниот награден фонд изнесува 100.000 денари.
Среќно на сите кои се спремаат за овој натпревар.
Не. Како и на секое Државно првенство во секој спорт во Македонија.Ќе има допинг контрола?
Јас лично го користам овој(ALLWHEY), земав од 2.3кг, со чоколадо вкус, за некој ден пак ке нарачувам, само со друг вкус овајпат. Зимам по една доза пред и после тренинг, неделно ми доаѓа 8 дози, и ми трае едно 8-9 недели. Ако не си од СК, аддни ги на Skype, и нарачај, утре дента пред врата ќе ти биде, јас така нарачувам.
ALLWHEY 2,3 kg - 3600 денари
http://napumpajse.com/shop/proteini/allwhey-23-kg.aspx
ALLWHEY 908 g - 1750 денари
http://napumpajse.com/shop/proteini/allwhey-908-g.aspx
Има допинг контроли колку што знам во фудбалот и кошарката кај нас.Ретко, но сепак има. Не ми беше намерата нешто да навредам, иако претпоставувам дека тоа ви дошло на памет прво, бидејќи знам дека скапи се допинг контролите заради немањето сопствени лаборатории, чисто онака ме интересираше дали се спроведуваат такви тестови кај нас во бодибилдингот.Не. Како и на секое Државно првенство во секој спорт во Македонија.