И јас го правам истото, ама не ми е тешко секој ден да направам 30 склека и 50 стомачни пред да влезам под туш. 15 минути работа. И кај мене нема ништооо....те разбирам.Иста белја и јас направив, ама кај мене криви се скарата, пивото, жестоките пијалоци и јадењето после искачање значи кај 3 саат.
Идам у АРМ.Не имало бајаги во АРМ, а? Јас сум секој ден таму, освен во недела... Понеделни, среда и петок на фитнес, вторник, четврток и сабота на аеробик.
Идам у Athletic and Welness Center овде на факултет секој ден од пред две недели... шо да ви кажам, теретаната е ебение. hehe:
Има два дела, Cardio room and Weights room. Има и атлетска патека, си трчам на неа. Ги има овде сите можни справи и топ е уредено. hehe: Теретаната у ТЦЦ Плаза може гомна да јаде. hehe:
Е така...:helou:
Ричиспорт ти е солиден избор.Не ги знам другиве теретани. Има доволно справи и воопшто не е гужва,барем претпладне кога идам јас. А со оглед на жалбиве на другиве еве да кажам и дека нема некој што смрди.И јас го имам истиот проблем.
Во моментов гледам која од теретаниве би ми одговарала, се лупам таму и нема излагање додека се она што е создадено зимово не се врати назад.
Ако имате предлог за накое добро место во Центар, кажувајте!
Па на таа цена нормално е дека нема гужва:pos2::pos2:Јас кај што идам во "фитнес и билдинг клуб ас" за 3 пати неделно е 1000, за 4 пати 1200ден, ама топ справи нема гужва.
Богами изгор е тоа бе...Ја за 700 денари можам да идам секој ден освен недела и тоа одсабајле и навечер ако сакам...Па на таа цена нормално е дека нема гужва:pos2::pos2: