Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Зборев прееска со баткото од АРМ и најверојатно ќе одам таму. Блиску е и не е скапо, а он ми вети дека ќе ми покажува што и како да вежбам:))

Од следната недела, здравје, ќе одам пред аеробик таму, и плус кога ќе имам време,... За да ми се фати 3, 4 пати неделно бар...
И колку пари е?А женски има или слабо?

Ма на секој чекор има. Ако ти се вежба ќе најдеш. :wink:
Јас не ја кажувам мојата. :pipi: :baeh:
:pos:

пошто мувла фати темава од неактивност, еве да ја оживееме малце =)
идам у теретана. толку.teretana1

пошто мувла фати темава од неактивност, еве да ја оживееме малце =)
идам у теретана. толку.teretana1
Кај идеш? Јас ја бојктирам Strong Gym заради немање кислород и превисоки цени.

Ако ти се пешачи сеуште, може сабота ?
И секако други заинтересирани евентуално ?
Не сум бил одамна до горе на чај :)

ne sum te procital...
od narednata nedela ako ti se ide... samo pisi koga :)
pozz

Јас идам у Ричи спорт, тоа е кај Папаја. Плаќам 800 денари за неограничено идење. Гузва нема воопшто. Од 1 до 3 јас како што идам сме 5 души преку сила у теретана.И супер е малце вежбаш,малце заебанции. После 3 малце се полни, ама у принцип може само бенч или евентуално справите за грб да ги делиж со максимум уште еден.

Јас идам у Ричи спорт, тоа е кај Папаја. Плаќам 800 денари за неограничено идење. Гузва нема воопшто. Од 1 до 3 јас како што идам сме 5 души преку сила у теретана.И супер е малце вежбаш,малце заебанции. После 3 малце се полни, ама у принцип може само бенч или евентуално справите за грб да ги делиж со максимум уште еден.

И јас идев таму пред околу година дена.:)

Ја идам у АРМ, 800 ден за 6 пати у недела, справите се супер сите работат перфектно, гужва има накај 8 до кај 9 ама пак се вежба супер.

15 килограми од летово,до денешен ден.

Кој е крив? :) - вкусниот бурек.

Од денес,само макарони,пилешки стек,салати,вода...мнооогу вода и трчање ко мајмун по 2 саати.
Стомачните ми се тука ама покриени со ... Зејтин :)

15 килограми од летово,до денешен ден.

Кој е крив? :) - вкусниот бурек.

Од денес,само макарони,пилешки стек,салати,вода...мнооогу вода и трчање ко мајмун по 2 саати.
Стомачните ми се тука ама покриени со ... Зејтин :)

те разбирам.Иста белја и јас направив, ама кај мене криви се скарата, пивото, жестоките пијалоци и јадењето после искачање значи кај 3 саат.

те разбирам.Иста белја и јас направив, ама кај мене криви се скарата, пивото, жестоките пијалоци и јадењето после искачање значи кај 3 саат.

И јас го имам истиот проблем.

Во моментов гледам која од теретаниве би ми одговарала, се лупам таму и нема излагање додека се она што е создадено зимово не се врати назад. :)

Ако имате предлог за накое добро место во Центар, кажувајте!

Сити за низ центар барем немаш гајле имаш премногу теретани......јас прекинав во центар затоа што тоа е самоубиство од ченто до центар и назад секој ден со бус.....а тука кај мене има една али идат супер-тешка-категорија-творови што се бањаат само за велигден
Иначе по дома малце се раздрмувам од време на време 100че склекови и 200 стомачни(нормално не у една душа) Стомачните и покрај невидениот број на пива испиени и месишта изедени си се тука:) али сум паднал у килажа мамата:(

Ја идев у Профи у Кисела вода.Сега одам во студентскиот Пелагонија.Мене ми е супер 500че неограничено цел месец.Башка близу ми е преку улица;)

ОООО па јас се немам пријавено тука :sport1: и јас почнав да билдам во АС карши бисер.

Ја идам у АРМ, 800 ден за 6 пати у недела, справите се супер сите работат перфектно, гужва има накај 8 до кај 9 ама пак се вежба супер.
Такоџе,ем си имам веќе стаж таму,10 пати по 1 месец во текот на 2 години:pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom