Блам состанок!

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
је да не е ова блам состанок, ама е БЛАМ и тоа невиден
ја прва год на факс, ..... на предавања гледам една, се гледаме и ... си кажавме здраво (се знаеме од порано). гледам позната ми е. и така .... да речеме една недела. потоа малку поактивна ни беше комуникацијата, у стилу забелешки, нејаснотии и сл. и така еден ден, појма немам што ми текна, стоиме у ходникот на факс, јас она и уште една колешка. и завршивме со размената на инфо и јас ја прашувам "да не ти текнува од кај се знаеме? "
аууууууууууууууу, леле луѓе да знаете што ме снајде. шамар, вртење и си отиде. јас, појама немам што ме снашло. си ја мислам кај ја згрешив. и така после некое време успевам да разберам дека ми била бивша. аууууууууу блам луѓе, блам. ама после си се утешив со на кумановското "какво јебавање-такво сеќавање"
но како поука, НИКОГАШ повеке не прашав девојка (ако ми е позната се разбира) од каде се знаеме :tapp:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Не кажувам детали, ама пред многу години кога немаше фб ми испофалија една убава била ваква таква онаква аааааааааа ууууууууууу аааааааааа ууууууууууу се попалив ко млад мајмун и ајде.Остај шо каснеше 45 минути тоа не ни спомињам.
Да скратам при крајот на вечерта ми се јаде ми се вие , му викам на девојчево ај да јадеме и ми почна не ,не, не сум гладна не сакам--филмови нешто врти.
Од двај ја намолив да отидеме до сендвичара да јадеме, земавне по еден сендвич седнуваме еден до друг.
АБЕ ЕЈ КОГА СЕ РАЗЈАДЕ ја уште три залака не сум каснал таа веќе при крај ја гледам :гик: конечно девојче со апетит и шо не изводи, и се ќе беше во ред ама у брзањето кога се испомачка со сусам мајонез кечап , на чело коса, гледа народ срамота викам дај да ја забришам малку, земав дискретно свиткана салвета пружам рака накај неа таа кога виде кога напраи еден дак фејс , ( нај веројатно мислеше дека сакам да ја залапам, а кој нормален би се лапал со сендвичи во рака и полна уста )
И викам
Не, не - чекај да те забришам :pos:
Ајде после да се раздвижиме ,извади мандарина од ранец ја излупи и ми вика ај касни, ама не, не ми се јаде.
Ама ајјјјјјјјјјјјјјјјјјј касниииии.
Си велам јади човеку да не извади некој боксирач од ранец.
Ај да седнеме на клупава па ќе каснам едно парче.
Седиме и викам ај дај,
Ама не јас да ти дадам
:confused:
Е ај чим ти е мерак ( ваљда ќе се тргне )
Абе кога почна да ми бута од тоа мандарините кога ги излупи толку бе,
Абе чекај бе ќе ме задавиш ејјјјјјјјјјјјјј
Ама види колку се убави касни си ! ,
Гнетам што ќе праам романтики тепаме.
Уствари цело време додека ги гнетев мандарините, покрај тоа што пазев да не се удавам размислував колку сум среќен што не порачав помфрит со сендвичите,
После години и години шетајки се на плоштад од далеку ја видов како се движи во мој правец,во едната рака држеше амерчки крофни во другата кока кола, АБЕ КОГА МУ ЈА ЛЕТНАВ ДА БЕГАМ како самиот ѓавол да сум го видел. :vozbud:

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Една од Јамајка, колешка од работа, ми предложи да сме одиле на кино . Јас га питам кој филм ќе го глееме , не дека ме интересира туку чисто формално, она ми вика не знам. У себе си викам, чим на неа не ја интересира добро е, а у себе навиваах да е некој романтичен. Не знам шо и бидна една вечер и пред толпа народ у 10 саат вечер ми кажа да сме оделе сега. Јас се мислам шо и текна на таа у 10 саат сега ненадејно да ми каже. Самодоверба 100. Јас ни пет ни шест облечувам се за 5 мин и ај одеме. Не веруваах оти црна женцка може толко да ми се ареса, ама таа беше топ. Фаца, цицки газ за мерак :drk: . Јас па малер голем как и секој пат, там фино лепо на рецепцијата кажаа ни касно е дечки, последнио филм почна у 10 саато. За малко сме закаснеле :facepalm:
И ај цурик назад.
Другио ден ми вика, ај ќе одеме ле на кино. Јас викам ќе одеме. Арно ама саа не беше вечер туку ден. На неа пак не ја интересира кој филм ќе гледаме, битно на кино да одеме. Ај погоди се да го гледаме The Bourne Legacy. Јас как кавалер платих карта и земааме нешто за јадене и за пиене. Флезееме там, почна филмо. Еми там никој не праа мабет, нема как мабет да си напрааш, ќе те изгонат. Ај да е некој романтичен филм имаш повеќе начини на дејствуване ама тај ептен тапа. И седеме си, гледаме си филм. Јас па тава време одеех на теретана, протеине пиеех.
Едни гасове у коремо ми се створија. И сега си викам, филм ле да гледам, да се стискам ле, на неа ле да мислам. Филмо веќе при крај, а јас ништо конкретно не сум направил, викам, Иване мисли оти не ја бива работта. Покушавам да нападнам у 90та минута, она нешто ми вика мора да одам у вц. И така филмо си заврши и ние си ојдееме дома,а од филмо ништо не разберах јебига.

Другио ден пак ми вика да сме оделе на кино. Јас и кажав оти ќе размислам ( оти имав некое чувство оти она ме заебала), она направи една чудна фаца, и така повеќе не ојдееме на кино.
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 00:31 ---
Как се само најдохте обајцата да говорите на гивгилиски не ме е јасно.
Не е гивгилиски, струмички е:pos:

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Имав 17 години, петок вечер, излегувам во кафиќ со другарките, а претходно договорена со еден симпатичен дечко да се излеземе насамо.
Се најдовме, излеговме, седнавме во една зграда внатре на скалите (јбг така беше, се криевме).

Си правиме муабет општо и одеднаш тој ми вели
-Еј, последен пат исто така бев со едно девојче во овој влез, ногу јака пичка, почнавме да се муваме и она одеднаш ми ги откопча панталоните и почна да ми го пуши. Во тој момент излегува една жена од еден стан и не фати на дело... ахахахах Него зборот ми беше, ти пушиш ли?
- Јас ваква :eek:
почнав нешто да се вадам кујзнае шо сум му думала и он онака со тажна фаца ми вика - Епа добро тогаш ај само ќе се муваме.

Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910
ednas sakaa da mi mestat edna ama devica mazot i umrel od struja na bandera ne bese nesto ama mlada zena demek da ne ostane cel zivot nacrneta i ja mlad vikam ajde sto ima vrska dete nemase i vikam ajde da se upoznaeme da mi go vidi intilektot da ja precenam vaka dali i faca crpkata i i vikam ajde ce odime u kafana ce ni trni muabeto. ne bese nesto posebno ama rekov aj da bocnam nesto ne moram zena da zemam. kraj krajot ebel ne ebel ce ti ostane u secavanje. mislev u kafic vikam abe begaj tamu se nekoi namcori ce praa muabeti vidi ova ona drugo znaes tvoj lugje kafana tvoe mesto ce napies meznes ce trgne muabetot ne moze so kafinja pa sedis ko zdrven drugo e... mi mumljase nesto "jas ne sum po takvi mesta"" jas ne sum po takvi mesta"... ama prifati sea kaj da ja nosam moram da vidam sto zena e vika aj pa dobro pa dobro. prvo si vikam ovaa nema ni da pie sto ce bide sega niso muabetot... ama rakija zhuta! meze rakija zhuta meze ovaa pojce od mene pie :vozbud: aj toa ama i kazuvam ja nesto opshto koj pocna da se kleshti ka nedovetna GRR GRRR GRRRR GRGRGR lelee :vozbud:kafana kafana ama sram me fati aj toa pa se natreska na kraj kaj mene sum ja treznel so rasolnica :facepalm: okapavme kaj mene 2-3 saat a nisto... stoka pijana ja probaj cepni taa trgaj mi racete i smej se ka motorica. I nekoj me videl kaj popracam posle me ko se osveti me prasua drug den ja ebna ja eba mu vikam aaaAa i go rgnav 3 partii nenasitna e odamna ne videla kur aj so da recam sto sum prael do tolku vreme:facepalm: i ete sega mazena e i malo dete ima se prae ne me poznava koj ceme vidi. svinja

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
заборајф да ви кажам , исто ко бев пијана на еден му чепкаф нос ми се тргаше цуфки че му вадев му викав дека ми се фетиш цуфките...озбилна сум не се зафркавам :pos:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ова мора да стои овде, едноставно мора:
Kajgi,

Gotov sum vekje.
So edno devojche se dogovarame vekje 2-3 nedeli da se sretneme, da se utepame od ebenje, abe ova de ona, okej. Cetvrtokot doagja ona vo Skopje, taman. Jas poslednive denovi de izmoren, povekje denovi mrtov pijan, ali aj, pusti merak. Ja sobiram sabajle okolu 10, i ja nosam na kafe, prvpat ja gleam, vikam da ja zapoznam kolku tolku:D. Shetnja niz grad tamu - vamu dojde ruchek:D. Pazi, poshto i gi falev kjebapite u Charshija, ja nosam u Charshija na ruchek, okej, sosem normalno. Posle bevme do City Mall, e tamu mi eba mater:D, nema veze dojde vecher ajde kaj kje izlezeme - kaj kje izlezeme ja nosam u Kapanan, ko baegji po kezhuell mesto:D, tamu se napivme malce, malce:D. Dojde 12 saat, aa vikam kje ti ebam mater, ajde begame u motel, taman, se soglasi, se vcrveni i mi se nasmea :). Kjuti najdov eden eftin motel, ideme tamu, bam soblakanje drapanje and bullshit i teknuva na lepoticava deka treba da ide do toalet, ahh.. dobro, ajde, kje pochekam. Pominuva edno vreme, se budam sabajle ja sam, sum zaspal chekajki ja, MULE:tapp:. Taa si zaminala sabajleto, arno ama na masata imashe pismo:D. Mi pishalla - " prekrasno hrchish" :D:D:D ...

Nikad nema da ja zaboravam deshavkava, bashka neam hrabrost pa da i se javam.

Toa e kajgi.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Идам со срцката во кино зимно време,снег до глуждови.Она живее на Водно иначе.А што беше едно убаво девојче,такво мило маченце.Ја кавалерски ја поканив у кино,бевме што бевме,добро филмче изгледавме...И сега да ја носам накај дома после прекрасната вечер.Ради снегот ми вика да ја оставам малце подоле,а она пешки ќе се качела до горе.Нормално како секој ни ја не дозволив и почнав да се качувам со кола по тоа брдото нагоре.Ја оставам пред врата се местам да ме баци у образ,и го напраив она мангупското се свртев,ама не ми успеа :D. Се ок,да си идам накај дома,колава углавила у снег не мрдна!Викам маче шо праиме сеа? Она ми вика почекај да идам до дома да видиме што ќе праиме.Саатот беше околу 1.Ама некако ми се напна ради лошава фора што и ја пуштив.Викам брате оваа не доаѓа,снаоѓај се сам или остана тука.За 5 минути гледам доаѓа она,а позади неа ТАТКО И СО ЛОПАТА.Си викам толку е,умре за пичка.Во ова темнициве ќе ме утепа и право ќе ме закопа тука никој не ме наоѓа.Уште коа го видов дека е по пижами викам овој лудак,кај ќе ме убие па и ќе ме мачи пред тоа.Среќа арен човек некако лево десно излегов,му кажав фала и си продужив дома жив и здрав.Немаше да се упрпам толку,ако не ми збореше она за татко и како тепал,а сум имал и некои грди искуства со татковци во минатото,ќе се посерев коа го видов со тоа лопатата.Како и да е се заврши добро.

Истата девојка-ова е доста кратко,ама моментот е сабајле кога станав се срамев од самиот себе.Под дејство бев на алкохол,на лесковачка седиме доста луѓе пијани и и викам-Маче ќе се лапаме или да стаам кромид во гурманската? :D Сабајлето кога ми текна што кажав....се остало е историја,а одговорот нејзин несакате да го прочитате.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Me ima stegnato serka opasna u sred kafic.... Srekja so ne bese proliv pa izdrzav neako inace ke trebase da ostaam i devojce i kafinja i sve u pm... :pos:

Член од
6 февруари 2010
Мислења
882
Поени од реакции
923
Имаше кај мене неколку блам состаноци.
Запознавам девојка сосема случајно во клинички центар. Малку муабет, разменивме бројчиња и се поздравивме.
Недела дена потоа, јас и она договорени на кафе. Се договоривме да се чекаме пред бисер, не сакаше да ја земам од дома. Гледам ја носи мајка и, ми падна малку чудно, девојка од 25-26 години. Целиот муабет беше некако неврзан,безвезе, рипаше од тема на тема. На крај отиде во ВЦ и кога се врати ми рече:
-Ти оставив тоалетна хартија внатре ако ти се оди по голема нужда !?
За назад пак мајка и ја зема.
Изгледа не и беа сите топчиња на број.
Се мислев деновите потоа на која клиника била во клинички.

Red Widow

vintage soul
Член од
17 мај 2013
Мислења
101
Поени од реакции
163
Сум имала и не еден ! Најтрагичниот ми беше со еден дечко од друг град. Ај некако се намоливме дојде да се видиме , и не дојде сам си дојде со другар мислиш ќе го изедам. Ај што се тераа глупи муабети се тераа , и кај се фативме за геј популација да збориме , овој да ти бил тежок хомофоб ! И за него најголема навреда да го наречеш педер , незнам како узречица ми беше останато и нешто уз муабет а бе педер , леле кога збесна ! Стана од стол и во сред кафич урлаше како не бил педер , ти си лезбејка тешка ( мислеше дека и мене ме вреѓа истото ) се дере ли се дере .Цел кафич не глеа и се крсти , на крај си го зема другарму и си отиде нервозен до немај каде ! За среќа не му текна веќе да ме побара , а ја го блокнав од се живо што го имав!

Џ

ЏинЏер

Гостин
Како ли ја немам порано приметено темава? Абе солзи ми излетаа од смеење :pos:

Мене, за жал (или за среќа!? :icon_lol: ) не ми текнува да сум имала некој толку ненормален состанок. Иако... има еден што никад нема да го заборавам.
Беше тоа пред некои 5-6 години... состанок на слепо (колку што може да биде на слепо со оваа модерна технологија). Не ни памтам како се најдовме со типот на фб, со нула mutual friends, али не е ни битно, си пишувавме некоја недела, ја слободна во моментот, он тазе излезен од долга врска, и решивме да се сретнеме. Памтам сабота беше, али ја морав да идам на некаква си конференција и демек да ме собере од таму и да седнеме негде на кафе. И завршив ја со обврските, му пишувам смс, доаѓа по мене со кола, го гледам се паркира и си викам „Фала богу и у живо е како на сликите, не е некоја изгубена фаца“. И искача он од кола, као демек да се поздрави и да ми отвори врата (кавалерче) и имаше што да видам, т.е. немаше што да видам, пошто беше толку низок што едвај се гледаше од зад колата. А ја кај и онака висока, па и штикла 12 сантима. Севкупно речиси две глави бев повисока од него. Али ајде, се прибрав од првичниот шок, си викам „Ќе му дадам шанса, фино типче се гледа по муабетите на фб.“. И таман си го помислив тоа, типот ПРОЗБОРЕ. Леле кога извади едно пискаво гласче, за две октави повисоко од моето гласиште. Едвај издржав да не му се изнасмеам во фаца. Отидовме на кафе што отидовме, свртевме неколку муабети (кои не ги ни памтам, пошто бев сконцентрирана на тоа да се воздржам од агонот да прснам од смеење) и си отидов дома. Тоа беше воедно и последно видување со него.

А ми текна сега и на еден бивши (одевме ни помалку ни повеќе, 3 недели) со кој секој состанок ми беше еден вид блам. Толку беше типот циција што на секое искачање детално ја проверуваше сметката, да не не ограбиле келнерите за 10 или 20 денари :cautious: Толку ме иритираше тоа што негде после третиот состанок ги преземав работите во мои раце и почнав исклучиво ја да ги плаќам сметките. Не само што не му пречеше, туку и му одговараше. А јагодата врз шлагот беше кога еднаш ме посоветува да и оставам бакшиш на келнерката пошто била многу љубезна :tapp: Тоа беше моментот кога сфатив дека врската нема иднина :icon_lol:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.902
Поени од реакции
116.259
Се договарам со една бивша подолго време да одиме на кафе. И така се натегаме едно месец дена, де ја не можам де она не може, и на крај успеваме да ја нагодиме работата. И нели, чим искачаш со бивша се знае што се дешава.

Договорот беше да излеземе после 8 бидејќи она беше до 8 на работа а јас пред тоа имав договорено да се видам со колегите од факс. И и ѕвонам у 15 до 8 и ми вика ајде дојди кај Триумфална порта таму ќе се чекаме. Одам јас кај Триумфална порта и ја гледам со уште две девојчиња. Се поздравувам со сите и си викам нема везе, може ги сретнала по пат па ќе си отидат. И јас одма ни две ни три ја прашувам кај ќе седнеме и она таква се врти накај нив и им вика: -Што мислите, кај е најубаво да седнеме, Тренд или негде на Кеј? Кога го чув ова, си реков во себе дека страшно се заебав.

И идеме ние накај кафичите на Кеј и одеднаш ми вика: Дај да застанеме малце треба уште двајца другари од факултет да дојдат. Само ја погледнав и си реков у себе: I don't wanna live on this plannet anymore. И ајде пројде кафето што пројде, доаѓам дома и намерно и пишувам на ФБ, демек кои беа тие со нас што седеа, и девојчињата и машките и одговорот верувале или не гласеше: Па тие двајцата машки ми беа колеги и се немавме видено одамна, а едното девојче ми е многу добра другарка, а другата те свиѓа па затоа ја викнав. :facepalm: Почнав да се клештам како ненормален пред монитор, си викам ова излегувањава на кафе еволуираа во некоја друга форма.

П.с. Што е најтрагично многу гадно кафе ми дадоа, на нешто чудно ми мирисаше, праз ли беше што ли беше, па не можев да го допијам, буквално бев fucked up таа вечер од сите страни, па дури и од келнерите. :D

Z

Zoza

Гостин
pred nekolku godini komentiram nekoj si lud status na bratuced mi od Stip tamu se ubacuva nekoj negov prijatel bla bla muabet i op me add na fb..ok ja fino lepo go prifativ koga odma u isti moment on ti na chat: zdravo kako si :cautious: a jas vidlivo raspolozena za majtap...ok se fino toa ne mine 5 dena on mene na fb kao ke idel za strumica ako sakam da go precekam na stanica imal neso rabota ama pred toa da sme piele kafe ....ok jas ili sum bila glupa ili e bil nacinot glup za poziv na sostanok :свиркам: jas patiki farmercinja i majcka odam...tipot izleva od bus so buket cveke :confused: koa toa cveke za mene da bide be aloo :tapp: kaj da odam so sve buket u raci vikam aj ke odime u bonita ( barem nema nekoj da me vide ebago seir da si pukat so mene jas ne planirav nisto nipa sostanok so detevo :mad: ) sednuvame fino lepo jas si poracuvam on isto i covekot odma pocinje muabet kako ima golema kuka ama snajka fali vo nea da rodi vnuci da imat negovite za sto da se raduvat :facepalm::facepalm: od muabetot pocnav da dobivam nekoi si nagoni vo stomav ali izdrzav muski :ROFLMAO: go prasuvam uste kolku ima slobodno vreme do negovata " rabota koja ceka da se zavrsi" i mi veli eeee abe SRCKA toa ti e fraerska stapica za sostanok...a da? fala so mi rece....:pos::pos::pos: ne pomina pola sat pobarav smetka i go izlazav deka moram da si odam doma imam najaveno gosti...ne me interesire ni kako si e otisol ni nisto posle toa mesec dena mi bese slikata od negovite vlaknenca vo nosot pred oci i negoviot fraerski nacin za baranje snajka za doma...Plus so mi bese strav da odam so nekoj na kafe jbg traumi od fraerskiot poteg o_Oo_Oo_O

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.882
Поени од реакции
4.587
јас сум си велешанче и како средношколец селото скопје ми отвори многу хоризонти. Така таа вечер си бев испаднат во скопјето со една мома и поминавме феноменално. Пошто веќе немаше автобуси а момата блиску живеела тргнав да ја испратам. Среќа успат едно школо имаше со неа таму џиџири миџири абе состанок ипол. Ја бацив пред врата си кажавме некој убав збор и тргнав назад.... ама каде бе? каде назад кога ја цел пат во цицките и се ѕверев? И одам јас одам и уште одам и одам и си викам ќе и се јавам нека ми каже кај да одам оти не ја бива работава. Она веќе заспала ја будам и ми вика каде си точно... ами каде сум...во Скопје... и така фино лепо ми снема кредит, па она од кај татко и ми се јавуваше и после 2 саата мачење ми вика ај фати такси и речи му на таа и таа улица и дојди јас пари ќе ти дадам и ќе ти кажам кај да одиш.... абе срцка е

Kajgana Shop

На врв Bottom