Блам состанок!

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Јас излагам онака со женска на пивце, седиме се зафркаваме, глеам типкава дава некои знаци. И цело време и пуштав водичка по малку и кога оваа по едно извесно време ми вика... еј абе, да те прашам нешто ама да ми одговориш искрено,може? И јас онаков у глава 100работи ми се вртат сеа ќе ме праша вака онака врска ќе си иаме деца ќе си праиме а у и само кога го одлепи прашањето : Абе, за кој фудбалски тим ти навиваш?? FACEPALM посакав да се удавам у криглата пиво! Од тогаш не се дружиме. :D
Што има толку лошо во прашањето? Баш е на место :D
Јас така со еден не ни одеше баш муабетот ама ко дозна дека за ист тим навиваме после то стално си гледавме натпревари заедно.. успат то си се мувавме и така, штета кога испадна од купот и после се виде нашето :cautious:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.043
Поени од реакции
24.809
Само што седнавме во еден кафич одма дојде келнерот да нарачаме, и оти она буричкаше нешто во ташна реков ај да нарачам прв и му викам на келнерот-За мене еден Комфорт, а она уште буричкајќи во ташна без и да погледне во келнерот вика-Џони Вокер блек! Келнерот се одалечува јас вадам Вест лајт и запалувам, она од ташна вади Лаки Страјк најјаките. Јас и запалив и и реков-Чекај едно 2-3 минути да си ги соберам мудата од земја. Прво ме погледна чудно после и текна што е работата и се изнасмеа.
Уште во тој момент ми текна на песната:

и првите стихови:
Ne veruj zeni koja pusi drinu bez filtera
u torbi nosi puno raznobojnih pilula
i traume iz detinjstva,

ама си реков ај да видам што ќе биде, дај време и на крај исходот беше 2:0 за Чорба. Не беше Дрина без филтер али моментот е тој. Али нема да ја заборавам како поштено и змајевски ми направи шат даун уште на прв дејт.

Член од
30 април 2013
Мислења
674
Поени од реакции
1.293
темава гром! поштено се изнасмеав!
него ај јас да си кажам...

Се договараме со еден тип да излезаме па може месец дена..
Де он има обврски де јас..никако да се погодиме..
конечно иде ред да излеземе кога малери тешки ме задесуваат.. прво несакајќи си го удавив телефонот... типот мислеше дека се вадам на таа финта колку пак да го откачам а блага веза немаше..баш ми се чинеше интересен и плус изглед 10ка имаше...
Стигаме пред кафичов ...народ... џган..мислиш како договорени баш сите тогаш да излезат.. место никаде... ајде едвај видовме едно сепаре слободно и се упативме кон него.. кога почува нешто да ми тапка... се наведнувам и сандалава зинала... се одлепила.. (а јас цела скоцкана нели..) и застанувам..мислам сите зјапаат во мене..бруки невидени.. викам ај ако не да земам такси да си одам дома мморам да ги сменам .. пропаѓам во земја веќе очигледно..типов не попушта ... он ќе ме носел.. тргаме накај колата негова..дека на паркинг нели паркирана.. јас се влечам.. и се мислам нешто навистина ли ме тегне од позади пополека или мене само така ми се чини.. се вртам едно мало слако кученце ме мкне.. :facepalm: Бруки во невидени размери.. или космосот беше против нас или појма немам што беше ова.. битно со типот после си истерав врска 3-4години ...

S

StormRage

Гостин
Oh well... изгледа редно е мојот огромен fail да го пишам тука... искрено, беше огромен шо неможев да ја откачам типката...(иначе масло на другар, знае тој дека мразам шмизли)
Се договараме да се најдеме и така сабота нешто беше. Е сеа да е пострашно слава од другаров се погаѓа, идеме таму цела екипа праење мат и маскара. Среќа грабнав некое кафе, пиев многу вода па не делував многу пијан. Се најдовме и седнуваме на кафе, она вотка ја пиво (ко малку виното да ми беше). Муабети ау па во кафиќот одиме... таму исто цела екипа наоѓам лом напраени, оваа нешто ми се шмизла тука, и велам ќе одам до вц пробувам да бегам (дотука беше работата) оваа по мене... на крај се откажав си реков прај нешо ако прајш веќе... и се пуштам ми се трга и се пуштам па ми се трга и ми вика рано е... и ми препукна...
Meanwhile екипата пијано ме следи од другата страна и идат сите накај мене и почнаа да ме замараат, прајш нешо не прајш шо како... и му кажувам на другаров „да си ебаш векот кај ја најде...“ и тој -аа не можеш да ја свариш а? „уф“ и во истиот момент, ко да ме слушна тој големиот (198 cm точно беше :D ) а таа пониска од мене... кога и исповрати еден куп вино и риби на глава... ќе се воздржиш да се изнасмееш ама пијана работа, сум и се изнасмеал влице...
И незнам шо се деси со нејзе, ја отидов и зедовме нова гајба пиво да се докрајчиме :D ама знам дека и ден денес таа слика ми е најјакото нешто што се десило :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.947
Поени од реакции
73.662
Ајде и јас да ја зачинам темава со нешто мое, мада не е толку интересно како дел од приказниве :pos:

Првава приказна е некаде во основно, пред десетина години во Булевар што се наоѓаше до Вулкан. Ми наместија едно девојче и почнавме да се муваме, ама константно осеќав некое екстремно грдо чувство кога ќе и го допрев јазикот. Не можам да опишам ама ми доаѓаше да повратам. После некое време пробува пак да ме баци. Си викам што да измислам у пм. Трга накај мене и си викам мисли побрзо, мисли побрзо. Вадам Сименсот А55 и гледам колку е саат, за да ја направам финтата дека е касно и треба да одам. Ама како за инает беше одвај 9 и нешто. Немав избор, типкава зина целата, и во последен момент и викам, абе треба да одам, татко ми ме чека, до 10 имам излез :pos: После другар ме издаде зошто сум киднал, па после тоа немав мрднато од маало со месеци за да не ја видам :icon_mrgr:

Втора приказна, во средно... Имаше едно помало девојче, прва година и се мувавме повеќе пати. Искочивме така по 4-5-ти пат и седиме на едни клупи во парк. Одеднаш ми вади лист, т.е. список со 35 машки имиња. Ми вика, заборавив да те допишам на листата на муватори , број 36 си :eek: А имаше неполни 15 години :confused: Веројатно ме ребраше иако беше од оние послободните, ама направи да почнам и јас да правам невкусни шеги, па иако се плеткавме неколку месеци, неможам да избројам колку пати ја имав збунето со блам ситуации кои ни сам не можам да си ги објаснам:pos:

Дека во тесни ситуации не знам шо да кажам говори и следнава случка. Имаше едно девојче што си го планирав за сериозна врска и не сакав да ја усерам ситуацијата па не сакав да заврши се со мување. Сакав поубаво да се упознаеме. Искочивме 2 пати и на крај на вечерта добив знаци дека треба да преминам во акција. Ја испраќам и едно два-три пати се врати да се гушнеме. И цело време ја бацував во образ иако се гледаше дека сака нешто друго :D И поаѓа да ме баци уште еднаш (во образ) и да ме гушне, и си викам ајде кажи сега нешто паметно.
Ја гушкам и ми излетува ПОВЕЌЕ СРЕЌА СЛЕДНИОТ ПАТ :pos::pos::pos:
Ми вика ШТОООООО???
И јас ништо, ништо, ништо...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Темава има 6 страни и нема ни еден коментар, така и ќе остане до крај. Значи тема за блам состаноци без коментари само дешавки. Искрено ама ич не ме интересираат вашите коментари за нечиј блам состанок, на ваква интересна тема во најмала рака делуваат досадно. Казнените се составен дел од темава, па продолжете.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.033
Значи, еве една случка од пред сто години што уште ми е смешна: се договараме дека одиме на пијачка, место, време се погодено ама така малце кочан ладно...
И баткава така лепршаво трга да ми отвори врата и јок! Смрзната 200! Се уби за греота, не се отвора ни за лек. И така со прескокнуење, некако ама срамот изгледа му беше голем и пустиот не зборна цела вечер. Пробав да го убедам дека сето тоа е симпатично, ама суетата...

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Ми падна интересна темава, последниве 2 страни ги читнав.

Не сум сигурен дали е за тука баш случкава, ама ќе ја пишам.

1996 година, втора година факултет, имавме предавања со студенти од други смерови.
Се појави една девојка на предавањата, која изгледаше прекрасно, најнежното нешто што сум го видел. БАрем, мене така ми изгледаше, нели. Уште првата ноќ, не заспав дома, цело време правев филмови, што и како да дојдам до неа. Размислував во тие моменти само за врска, за убавините да ми стане девојка и слично.
После 3-4 дена дојдовме во контакт, прво нели преку потребите на факултет за одредениот предмет, па потоа и кафе на пауза.
Девојчето се повеќе ме маѓепсуваше, со нејзиниот однос и шарм.
Беше сместена во домот Стив, во женската зграда. Тогаш Стив беше познат како долината на сексот, односно бараките што гледаат накај ПМФ.Не знам дали е уште така.

Неколку недели се дружевме, заедно одевме на паузи, додека не дојде моментот, да излеземе навечер, бидејќи ми кажа дека секој викенд си оди во родниот град.

Петок навечер излеговме, и после неколку часа веќе стана јасно дека сме у врска. Јас барем така мислев. И како бива работата, кога првиот чекор е направен, почнав да размислувам и за нешто повеќе. Ми кажа дека е сама во собата наредниот ден од 8 навечер. Си викам, не е могуче се е поклопено ко што треба. Само што не свршив, у гаќи при самата помисла:)

Наредниот ден отидов кај неа. Влегов, беше облечена провокативно, и брзо заврши само по долен веш. Јас го соблеков блузонот.
Ми рече колку да си занм, дека сум и втор. Мене тоа воопшто не ме интересираше, ниту пак ми беше гајле, која бројка ќе ми додели.

Махинално и реков, дека поубаво е без кондом.

Ми рече, дека не практикува такво нешто без кондом, и дека она ќе се потруди за тоа.

Таман, да го извадма од џеб, стана, од фиока си извади кондом, и почна да го мести она.

Се опуштив и и викам, не ќе да сум ти втор, на шала нели сето тоа.
Ми вели, абе втор си ми денес!!!!!:confused:
И ова го сфатив како заебанција нели, ми враќа за моето не ќе да сум и втор.

Откако заврши се, среќен и радосен, и велам ако е цела вечер сама, да останам кај неа.

Ми вели во 10 треба да дојде друг.

Јас не разбирам и понатаму, викам, ауу кој друг, нели немаш дечко.

Ми вика, добро зарем не знаеш за мене, и не ми пријде специјално ради ова на мене?
Ради кое и велам?

Ми вели - "Ради сексот. Тебе не ти наплаќам првиов пат и вклучив емоции, оти ми помогна да го положам едниот испит, а се надевам дека и другиот ќе ми помогнеш, но отсега натаму и ти ќе си платиш."

Јас мислев дека нешто ме далдиса. Не знаев што да кажам, дури и солзи ми навреа. Девојката која изгледаше толку нежно, беше толку убава, се пеглаше за пари:(

Таман сакав да си зилезам не знаејќи што д аи кажам, затропа на врата некој друг тип, и ми вика на дијалект, ако си заврши работата, ајде излевај, јас сум на ред.

Од наредниот ден се се смени. Проба да ми се извни, со тоа што ќе ми понуди секс без пари:facepalm: само да останеме другари. И реков дека не сакам, дека згрешив у проценката и ја сакав како нешто друго, а ќе и помогнам и за другиот испит. Тоа и го сторив, и оттогаш, како кога, само едно здраво ќе си кажевме.

Сега е мажена, има 3 деца.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Искачав со една, се гледаше дека е промискуитетна за тоа и не бев во врска со неа туку само онака се гледавме. Знаев дека не беше невина и единствена цел ми беше да и се качам. Ама јас копук 2ра средно само што завршив и уште го немав стаено на топло, а и праев филмови као демек сум имал милион пред неа. Се погоди прилика да бидам сам дома ја викнав почна предигра се напалив како мајмун се соблековме арно ама братот не се крена. Со рака со уста ма јок нејќе да се крене. И таков цел разочаран за некако да си ги залечам раните си праев филмови дека не е до мене туку дека е до неа, т.е дека не е доволно добра за да ми се крене.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Охрид, две илјадита и некоја. Зима. Во еден од крајбрежните хотели на ОхриТското езеро. Семинар финансиран од УСАИД и ОБСЕ. Копиљаци собрани од неколку градови од Македонија ке го шириме либерализмот во ова напатено општество со наши (не)издржани тинејџерски ставови.

Летс стори бегин.

Имам една голема маана а тоа е кога менувам кревет и перница не можам цела вечер да заспијам. Така беше и таму. Предавањата упм, од рано со петлите. Доручекот и кафе ако сакаш од 7 до 7 и пол. Taман ме фатило сон морав да станувам. Прва рунда предавање заврши, кафе-пауза и клизач од неа:

ТИ, дојди седни малце на оваа маса сакам нешто да ми кажеш за тебе, ме интересира, да направиме муабет.
-У реду е, да земам кафе само.
Цел таков поспан, седнувам спроти неа и ми постави некои прашања, како се викаш (а веке се преставивме сабајлето), од кај си, колку години имаш дрн дрн јариња. Во меѓувреме седнаа и други на масата, почнаа муабети а јас не можам очите да ги отворам. Ми викаат:
Што ти е бе, што си таков?
-Ми се спие ми се плаче, едвај чекам ручек пауза да легнам 2-3 саата. И се избацува она:
И мене ми се спие, ке спиеме заедно!
Јас се праам како да не слушнав добро, и барам да ми повтори. Ми вика: абе цимерката моја сака да се фати со цимерот твој, да ги оставиш сами во соба, затоа ке дојдеш кај мене, и јас планирам да спијам, па они нека си прават што сакаат.
-У реду е.
Дојде ручек пауза, каква-таква цела недела таа ке биде моја (перницата) си ја земав од соба и одам кај неа (у меѓувреме она ми прави друштво до соба), влегувам внатре и таму оп - брачен кревет.
Легнувам ко покосен, она бааѓи опуштена, се приближува и вика: А што, стварно ке спиеме? -Изгледа не (што да и речам друго?). Бидна што бидна, мување а, у, вечерта исто, на паузите исто се до вториот ден.

Вториот ден вечерта, правиме муабет во кревет легнати на грб двајцата и ми вика: Каде од септември (тогаш јас 4та средно, а она 2ра)?
И викам во Скопје, каде друго, кај нас го нема тој факултет а на приватен не сакам да одам.
Се превртува на стомак и ја прави буквално истава фаца и прашува:

-Сакаш во Скопје да живееме заедно? (она од Скопје)
Јас: Молам?!?!
-Во Скопје имаме 3 стана, во едниот може ние двајцата да си живееме, сакам со тебе да го поминам остатокот од животот? :facepalm::facepalm:

Се воздржував да не се насмеам а стомакот ми се превртуваше, не можев уста да отворам оти ако грмнев од смеење сите ке слушнеа. Станав одма до ВЦ демек морам да одам, се гледам во огледало и си мавам фејспалмови, се кикотам и не ми дава срце да излезам. Кога излегов, нејзе и беше паднал жетонот и само ми рече: Ке бидам во фоајето, дојди, таму се сите.

Откако излезе јас почнав да се мавам од ѕид в ѕид, што ми требаше и тоа мување да се деси?!
Наредните 5-6 дена на паузите бегав од неа ко ѓавол од крст.
Може и јас глупо реагирав ама покасно можеби повеќе ке се затрескаше. :facepalm: Ми рече да сме останеле во контакт и кога ке дојдам во Скопје да ја побарам ама No way!

Поради неа сега кога одам по семинари седам мирен како невино јагне. :свиркам:

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Кога бев 1 година средно ми се свиѓаше едно девојче што учеше со мене во клас и така околу 3-4 месеци се гледаме, се гледаме, се гледаме...
Знам тогаш бев многу срамежлив секогаш кога ме гледаше како патличан се дував и колку само сум бил повлечен.
Немав ни малку муда да ја поканам така да излземе секогаш сум се губел кога е она во близина.
Е така и дојде тоа време оваа забележа дека сум таков срамежлив и повлечен и ме покани така да излеземе и јас таков сериозен и викам и секако зашо да не а усвари кога си дојдов дома умрев од среќа.
И отидовме така на состанок ајде почнавме да зборувавме мене ми требаше некое време да се навикнам пошто ми беше срам и се топев целиот пошто девојката многу ми се свиѓаше. Мина тоа поминааа неколку 10-20 минути се така разговор си течеше арно ама девојката ногу имаше големи цицки па и згорем на тоа малку и се гледаа и јас таков незнам каде поправо да ја погледнам дали во фаца или таму каде што не треба. Се воздржував така некое време арно ама не идеше пошто целиот бев попален до даска.
И така незнам од каде добив толку муда и кога од еднаш така спонтано ми дојде па кога ја здрмав за цицката оф леле куртон и ги направив тие цицки и оваа кога се изнервира кога ми залепи еден шамар голем како мене оф леле која брука значи. :pos:

Колку само сум се избрукал ни С немаше од состанокот чист фајл леле си велев во себе Игор што направи бе будало една, глупак еден. :pos:

Член од
31 август 2013
Мислења
9
Поени од реакции
6
Еднаш бев на излет со другарка ромка. Не идеше како што требеше и од тогаш сме само другари. Се избламирав не видено пошо на шала и реков ајде кај мтв, во ретроспектива тоа било невкусно од моја страна.

Позз!

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Случкава беше мноогу мноооогу одамна.
Искачаме со девојче и седнуваме во кафич и доаѓа келнеров и прашуе што ќе пиеме.Јас стандард си нарачувам сок некој а девојчево вика за мене макијато.Келнерот ја прашува ладно или топло а она му вика ''па шознам средно'' :pos:
Типот почна да се смее коа ме погледна со таа смешна фаца и мене ме пукна смеа али јебига се дешава и такви киксови.

А уште една случка, ова мој блам е.Средно бев 4-та година тазе положен со кола и седиме со едно девојче кај балканика.И нешто праиме моабет демек ќе идеме али преговараме за односи(неа страв ,јас ајде ајде напињам) и на крај ми вика ај демек ќе се фатиме па за некој 1-2 месеци ќе ти дадам..И јас тука лупање(ова не е шамар туку се зборови,да не ме свати некој погрешно:) ) и викам, кога човек купува кола прво проверува што има под хаубата па после ја зима:pos: ЛЕЛЕ МОРИ МАЈКО... и она ми направи само едно А-ХА, А-ХА. Кога си дојдов дома коа ми текна што и кажав,колку глуп моабет сум и напраил само, али јебига тинејџер пробуваш све и свашта. Сума сумарум ,ништо не бидна ни од врската ни од односите со неа колку за инфо:) а и нормално после таков моабет како и да биде нешто:)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.034
Имаше некој евент и беше многу топло. А јас првпат видов капки пот кај бркчиња.
Иако не беа видливи бркчињата, згора ми се напи од сокот. Мозокот одма ми лоадираше колку всушност солено би било ако нешто се деси таа вечер. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom