Ми падна интересна темава, последниве 2 страни ги читнав.
Не сум сигурен дали е за тука баш случкава, ама ќе ја пишам.
1996 година, втора година факултет, имавме предавања со студенти од други смерови.
Се појави една девојка на предавањата, која изгледаше прекрасно, најнежното нешто што сум го видел. БАрем, мене така ми изгледаше, нели. Уште првата ноќ, не заспав дома, цело време правев филмови, што и како да дојдам до неа. Размислував во тие моменти само за врска, за убавините да ми стане девојка и слично.
После 3-4 дена дојдовме во контакт, прво нели преку потребите на факултет за одредениот предмет, па потоа и кафе на пауза.
Девојчето се повеќе ме маѓепсуваше, со нејзиниот однос и шарм.
Беше сместена во домот Стив, во женската зграда. Тогаш Стив беше познат како долината на сексот, односно бараките што гледаат накај ПМФ.Не знам дали е уште така.
Неколку недели се дружевме, заедно одевме на паузи, додека не дојде моментот, да излеземе навечер, бидејќи ми кажа дека секој викенд си оди во родниот град.
Петок навечер излеговме, и после неколку часа веќе стана јасно дека сме у врска. Јас барем така мислев. И како бива работата, кога првиот чекор е направен, почнав да размислувам и за нешто повеќе. Ми кажа дека е сама во собата наредниот ден од 8 навечер. Си викам, не е могуче се е поклопено ко што треба. Само што не свршив, у гаќи при самата помисла
Наредниот ден отидов кај неа. Влегов, беше облечена провокативно, и брзо заврши само по долен веш. Јас го соблеков блузонот.
Ми рече колку да си занм, дека сум и втор. Мене тоа воопшто не ме интересираше, ниту пак ми беше гајле, која бројка ќе ми додели.
Махинално и реков, дека поубаво е без кондом.
Ми рече, дека не практикува такво нешто без кондом, и дека она ќе се потруди за тоа.
Таман, да го извадма од џеб, стана, од фиока си извади кондом, и почна да го мести она.
Се опуштив и и викам, не ќе да сум ти втор, на шала нели сето тоа.
Ми вели, абе втор си ми денес!!!!!
И ова го сфатив како заебанција нели, ми враќа за моето не ќе да сум и втор.
Откако заврши се, среќен и радосен, и велам ако е цела вечер сама, да останам кај неа.
Ми вели во 10 треба да дојде друг.
Јас не разбирам и понатаму, викам, ауу кој друг, нели немаш дечко.
Ми вика, добро зарем не знаеш за мене, и не ми пријде специјално ради ова на мене?
Ради кое и велам?
Ми вели - "Ради сексот. Тебе не ти наплаќам првиов пат и вклучив емоции, оти ми помогна да го положам едниот испит, а се надевам дека и другиот ќе ми помогнеш, но отсега натаму и ти ќе си платиш."
Јас мислев дека нешто ме далдиса. Не знаев што да кажам, дури и солзи ми навреа. Девојката која изгледаше толку нежно, беше толку убава, се пеглаше за пари
Таман сакав да си зилезам не знаејќи што д аи кажам, затропа на врата некој друг тип, и ми вика на дијалект, ако си заврши работата, ајде излевај, јас сум на ред.
Од наредниот ден се се смени. Проба да ми се извни, со тоа што ќе ми понуди секс без пари
само да останеме другари. И реков дека не сакам, дека згрешив у проценката и ја сакав како нешто друго, а ќе и помогнам и за другиот испит. Тоа и го сторив, и оттогаш, како кога, само едно здраво ќе си кажевме.
Сега е мажена, има 3 деца.