Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Кајганче се разочарав да му ебам мајката :( xD

Зошто ??

Па ја видов Мила Кунис без шмика, аууу страшна работа, каква илузија создава холивуд ццц... Бољи да не ја видев.
Види драга на што личи ова. :(

BTW имам и позитив на денот : Јас сум бил поубав од Мила Кунис и Ештон Качер заедно. :pos: :pos:

На што личи ова ? :O

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
Драга,

ова стварно веќе не бидува вака.. Некои особи едноставно не сакаат или не можат да те сфатат озбилно. Е ај како треба со нив? Да им нацртам, плус и да им обојам? Стрипче да нацртам за да ја доловам поентата како што треба? Ќе мора и да обележам убаво за појасно да биде: Еве ти си тој, ти така се понашаш, а оваа другата сум јас, сфати дека неможам да трпам повеќе такво понашање! Нервите ми ги исчеличи со таквото понашање, ама па и паметот ми го зеде со оваа психичка тортура што ми ја задаваш.

Од друга страна па на ова ладново ама баш ич не ми се учи, само ми се лежи под кебенце и ми се читка некоја книгичка, нешто од Шелдон на пример со топло какао до мене или па да си гледам некој ситком ..

П

Пепси_

Гостин
da i go svirnam vo dupot,a cicinjata da i gi lizam......ako treba i stihotvorbi napamet ke ucam za nea......

остај тоа слушај ваму,ногу е ладно,лани за нова година тука ти напишав може 20 поста за шо како и мојте желби за дочекот,и ми се исполни,е слушај......ваа година на воа ваквото каа ќе ми се исполне нешто.

разочаран,и воа ладното ми го замрзна....ваквото....тее да го онадам....мозокот.

поздрав......и да знајш научив да пржам стек со сенф....така по сочен....ама се прскам масакар праам по цела кујна.

многу грд пост таман никој да не прочита шо сум ти кажал......

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
Oдиш да се капиш, шампонот замрзнал :confused: ..........Кај се видело капење на ова време, чекај таму таман пред Њу Јр ко че дојди

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.025
Поени од реакции
12.696
Драга,
Ела мавни ми два три шамари и свикај : To the books, to the books Emilija!
Ич немат смисла моево, од крајност во крајност одам. Ама не сум јас крива шо одма дремка ми идат ко ќе седнам пред книга, стварно NESUM! Убо, за две недели ова време завршена ќе сум. Сеа уш да почнев некако убо ќе беше. :P

Член од
26 ноември 2012
Мислења
78
Поени од реакции
196
Драга, молим те вечерва нека биде арна. Ништо поише.. :pipi:

Член од
6 октомври 2012
Мислења
260
Поени од реакции
175
Драга,
Ела мавни ми два три шамари и свикај : To the books, to the books Emilija!
Ич немат смисла моево, од крајност во крајност одам. Ама не сум јас крива шо одма дремка ми идат ко ќе седнам пред книга, стварно NESUM! Убо, за две недели ова време завршена ќе сум. Сеа уш да почнев некако убо ќе беше. :P
uci , uci ,sega - pa koga porasnes da ne rabotes ;)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга,
Значи не нерв ми маваат неснаодливи луѓе, луѓе обесени цел живот на некого, луѓе кои мораш цел живот да ги водиш у курац нека фатат. Ме наполнија со негативна енергија за 5 минути. Лигуши со еден збор. Исто како сликава:
бесел.jpg

А

Анноун

Гостин

Кајги , не мрдам од собата. Ми е гајле дека е сабота. Само да ме викнат на излегување Кармен Електра , Кели Брук , Луси Пиндер и Лени Барби би се премислил.

Затоа , даблче предлози од величествениот предложувач на филмови VLJ ќе гледам вечерва. Los ojos de Julia и The Hidden Face. Шпанска кујна .

Остани ми добро изматена и ти пожелувам да ја поминеш вечерта без спамерски теми и голем број на татарски посетители.

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Драга

Сабота вечер, ладно, никаде не ми се излегува, а од понеделник почнуваат колоквиумските маки и треба да се учи.

Денес денот тапа, многу тапа, се ми е сиво, безначајно, заморно се чувствувам, а и не ми се излегува никаде. Осеќам дека и утре ќе ми биде исто вака, цен ден ќе ми помине во учење а и плус It's Sunday !!!

Тоа е, сакаа снег спамираа по фб со статуси, сега кога почна да си е*ава мајката времево, да заладува никој нема.

Ај сега да го видам Бени, нека излезе по навика со мокра коса, ако е толкаво мажиште. Мене ни на балкон не ми се излегува, од гледање преку прозор ми е ладно, а не пак надвор да излезам.

Вчера се враќам од факс, беше некаде 16:30 и гледам еден тип на точак, цепа гајле нема, незнам навистина незнам како издржуваат, а толку е ладно што и билдерите го закопчаа последното копче од кошулата :D

Иначе нешто што ме насмеа во овие доцни вечерни часови е ова драга моја

Абе песната му ја погодија, не за друго :D

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.011
Поени од реакции
2.043
Kajgi,

Gotov sum vekje.
So edno devojche se dogovarame vekje 2-3 nedeli da se sretneme, da se utepame od ebenje, abe ova de ona, okej. Cetvrtokot doagja ona vo Skopje, taman. Jas poslednive denovi de izmoren, povekje denovi mrtov pijan, ali aj, pusti merak. Ja sobiram sabajle okolu 10, i ja nosam na kafe, prvpat ja gleam, vikam da ja zapoznam kolku tolku:D. Shetnja niz grad tamu - vamu dojde ruchek:D. Pazi, poshto i gi falev kjebapite u Charshija, ja nosam u Charshija na ruchek, okej, sosem normalno. Posle bevme do City Mall, e tamu mi eba mater:D, nema veze dojde vecher ajde kaj kje izlezeme - kaj kje izlezeme ja nosam u Kapanan, ko baegji po kezhuell mesto:D, tamu se napivme malce, malce:D. Dojde 12 saat, aa vikam kje ti ebam mater, ajde begame u motel, taman, se soglasi, se vcrveni i mi se nasmea :). Kjuti najdov eden eftin motel, ideme tamu, bam soblakanje drapanje and bullshit i teknuva na lepoticava deka treba da ide do toalet, ahh.. dobro, ajde, kje pochekam. Pominuva edno vreme, se budam sabajle ja sam, sum zaspal chekajki ja, MULE:tapp:. Taa si zaminala sabajleto, arno ama na masata imashe pismo:D. Mi pishalla - " prekrasno hrchish" :D:D:D ...

Nikad nema da ja zaboravam deshavkava, bashka neam hrabrost pa da i se javam.

Toa e kajgi.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
25
Поени од реакции
20
Kajgi,

Gotov sum vekje.
So edno devojche se dogovarame vekje 2-3 nedeli da se sretneme, da se utepame od ebenje, abe ova de ona, okej. Cetvrtokot doagja ona vo Skopje, taman. Jas poslednive denovi de izmoren, povekje denovi mrtov pijan, ali aj, pusti merak. Ja sobiram sabajle okolu 10, i ja nosam na kafe, prvpat ja gleam, vikam da ja zapoznam kolku tolku:D. Shetnja niz grad tamu - vamu dojde ruchek:D. Pazi, poshto i gi falev kjebapite u Charshija, ja nosam u Charshija na ruchek, okej, sosem normalno. Posle bevme do City Mall, e tamu mi eba mater:D, nema veze dojde vecher ajde kaj kje izlezeme - kaj kje izlezeme ja nosam u Kapanan, ko baegji po kezhuell mesto:D, tamu se napivme malce, malce:D. Dojde 12 saat, aa vikam kje ti ebam mater, ajde begame u motel, taman, se soglasi, se vcrveni i mi se nasmea :). Kjuti najdov eden eftin motel, ideme tamu, bam soblakanje drapanje and bullshit i teknuva na lepoticava deka treba da ide do toalet, ahh.. dobro, ajde, kje pochekam. Pominuva edno vreme, se budam sabajle ja sam, sum zaspal chekajki ja, MULE:tapp:. Taa si zaminala sabajleto, arno ama na masata imashe pismo:D. Mi pishalla - " prekrasno hrchish" :D:D:D ...

Nikad nema da ja zaboravam deshavkava, bashka neam hrabrost pa da i se javam.

Toa e kajgi.
хахахха епик си нема што :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom