- Член од
- 19 август 2010
- Мислења
- 975
- Поени од реакции
- 1.890
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кајганче се разочарав да му ебам мајкатаxD
Зошто ??
Па ја видов Мила Кунис без шмика, аууу страшна работа, каква илузија создава холивуд ццц... Бољи да не ја видев.
Види драга на што личи ова.
![]()
![]()
BTW имам и позитив на денот : Јас сум бил поубав од Мила Кунис и Ештон Качер заедно.![]()
![]()
Драга,
Ела мавни ми два три шамари и свикај : To the books, to the books Emilija!
Ич немат смисла моево, од крајност во крајност одам. Ама не сум јас крива шо одма дремка ми идат ко ќе седнам пред книга, стварно NESUM! Убо, за две недели ова време завршена ќе сум. Сеа уш да почнев некако убо ќе беше.![]()
хахахха епик си нема штоKajgi,
Gotov sum vekje.
So edno devojche se dogovarame vekje 2-3 nedeli da se sretneme, da se utepame od ebenje, abe ova de ona, okej. Cetvrtokot doagja ona vo Skopje, taman. Jas poslednive denovi de izmoren, povekje denovi mrtov pijan, ali aj, pusti merak. Ja sobiram sabajle okolu 10, i ja nosam na kafe, prvpat ja gleam, vikam da ja zapoznam kolku tolku. Shetnja niz grad tamu - vamu dojde ruchek
. Pazi, poshto i gi falev kjebapite u Charshija, ja nosam u Charshija na ruchek, okej, sosem normalno. Posle bevme do City Mall, e tamu mi eba mater
, nema veze dojde vecher ajde kaj kje izlezeme - kaj kje izlezeme ja nosam u Kapanan, ko baegji po kezhuell mesto
, tamu se napivme malce, malce
. Dojde 12 saat, aa vikam kje ti ebam mater, ajde begame u motel, taman, se soglasi, se vcrveni i mi se nasmea
. Kjuti najdov eden eftin motel, ideme tamu, bam soblakanje drapanje and bullshit i teknuva na lepoticava deka treba da ide do toalet, ahh.. dobro, ajde, kje pochekam. Pominuva edno vreme, se budam sabajle ja sam, sum zaspal chekajki ja, MULE
. Taa si zaminala sabajleto, arno ama na masata imashe pismo
. Mi pishalla - " prekrasno hrchish"
...
Nikad nema da ja zaboravam deshavkava, bashka neam hrabrost pa da i se javam.
Toa e kajgi.