Ај на чај!

M@We4kA

Loading . . .
Член од
26 јуни 2007
Мислења
559
Поени од реакции
5
Јас пијам планински и од јадода понекогаш... Иначе во зима нема ден да не се напијам по еден чај... За доручек обавезно, а за вечера кога како...

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Јаболка и цимет,на франк е чајот,совршенство од чај.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Пијам секаков вид на чај што постои. Секое утро задолжително, нормално без шеќер. Откако ќе го испијам чајот може да пијам кафе и што било.
Но, знам да си направам чај за уживање, што не ми се случува доста често. Правам планински чај, ставам 2 лажици мед и многу лимон...преубаво.
Ми се виде интересен индискиот чај кога бев во Турција. Пијам чај без шеќер но тој морав да го пијам со шеќер зошто беше многу јак.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.534
Поени од реакции
2.700
Руски чај секој ден мислам еве неколку години веќе ми е секојдневие:)

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Пијам многу чај,посебно зимно време.Знам да си сварам навечер и да си уживам.Пијам најчесто од шумско овошје,јагода и нане.Посебно кога сум болна,се наливам со чај.И место шеќер секогаш ставам мед и неколку капки лимунче:vozbud:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941
И јас многу пијам чаеви, и на лето и зима, омилен ми е од пина колада, а не сакам од камилица и еден што го викаат “македонски чај“ (комбинација од секакви тревки)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.789
Поени од реакции
49.704
Во 4 та година средно се пропив чај од Ментол и сите други ги баталив си пијам и лето и зима и си го фурам редовно пошто е многу добар како одзатнува тоа е ненормално нешто за затнат нос мајка е отвара ко паун , го препорачувам на сите едина маана му што не иде со лимон а шекер се става малце

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
кај да ти најдам чај од ментол?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.711
Поени од реакции
13.393
Porano bev tezok manijak po caevi, sega nekako me mrzi da si napravam. Ednas edni rodnini koi patuvale po svetot mi donesoa caj od Rwanda. Toa e nesto ne znam, ako ispies edna soljicka te drzi 24 casa okokoren. Ne e vkusen mnogu ama teska droga e.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Планински чај, Руски чај, брусница, камилица, липа, хибискус, јаболко & цимет. Тие ги сакам. :pipi:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
најчесто зелен чар за детоксификација .. онака ради реда не од што е многу убав .. има вкус на расипани јајца .. бљак ...

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Многу пијам чај...на зима скоро секој ден си пијам...Најмногу сакам од тропско овошје, планински, нане ,камилица....абе сите си ги сакам :smir: чајче ко чајче...

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
сакам чајјче од мајчина душа и од нане... а може и од хибискус..

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Некој период пијам често, друг ретко.
Еве сега баш ми се пие чај.

Пијам од јагода и од јаболка.

N

NightFuneral

Гостин
Чај пијам кога ке ми текне онака,и болна кога сум,а најмногу го обожавам рускиот или црн чај,и чајот од ѓумбир,нешто експлозивно за грлото и душевни патишта::))

Kajgana Shop

На врв Bottom