Ај на чај!

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Allita напиша:
FAla MAndrak :) Sega ke moram da kupuvam dva cajnika eden mal eden golem za da ja probam receprata inaku go ispolnuvam posledniot uslov sekogash...taka da samo ushte prviot i receptata ke bide isprobana...tnx :)
И чајници во комплет мал и голем заедно, пасент и двата се продаваат на Битпазар. Има на една од тезгите на улицата што води кон Тетарот на малцинствата, а има да се најде и во дуќанчињата на истата улица. И чашки и мали лажичиња има на истите места.-Лажичињата се ептен ок, можеш и за сладолед да ги користиш, а чашките се наоѓаат и за водка:)

Lolita

Butterfly Kiss
Член од
16 јануари 2006
Мислења
230
Поени од реакции
10
Najmnogu sakam cajce od kamilica (popadice), i zelen caj pijam skoro sekoj den.

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Sakam i toa mnogu! Pijam sekoj den i lete i zime :D Laden i bez seker, zimno vreme si slokam i toplo, ama poretko. Omileni: nane, planinski, zelen, kamilica, majcina dusica, hibiskus i ovosen, ama od praska da e :P

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Повеќе сакам леден чај, отколку обичен, топол. Пијам највеќе овошни, омилен ми е од шумско овошје, а и камилица кога сум настината, ама поретко тоа. Го пијам без шеќер и мед, само со лимон. Многу лимон. :)

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Пијам секаков чај ама најмногу сакам овошен или ако нема овошен тогаш зелен чај и ставам многу лимон и малце мед. :nokti:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Обожавам чај од шумско овошје,црн чај и да не го заборавам-чајот од нане.Со многу шеќер и ништо друго.

R

Razorblade Kiss

Гостин
Од овошните омилен ми е од боровинка,а инаку пијам од камилица највеќе.Шеќер..па доста е лажиче,ама преферирам мед и лимон со чај:)

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
чај-обожавам...посебно од шумско овошје....
кога сум болно од нане...
никогаш не правам сама...секогаш баба...!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.045
Поени од реакции
1.171
Пијам само ладен чај..
А во зима ако настинам што знам.. каков ќе ми сварат дома :)

inquisitor

ИДИОТ
Член од
22 март 2007
Мислења
833
Поени од реакции
3
Англиски, индиски, црн, зелен + мноооооооогу лимон + мед! :):)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ич не сакам чај. Бљаааакк! Пијам само кога сум приморана, ама стварно приморана - тоа е кога мајка ми ми стои над глава и ми збори се додека не испијам барем половина, бидејќи знае дека тоа е единствен начин да ставам чај во уста.

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Планински обожавам и портокал со цимет..ммммм

Kajgana Shop

На врв Bottom