Авто новости

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Требало печурки да земи кога го смислувал дизајнов... се знае дека со мара ваков ќе излези.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
377
Поени од реакции
116
Требало печурки да земи кога го смислувал дизајнов... се знае дека со мара ваков ќе излези.
Чист ЛСД треба за ова едно 3-4 дена за да добро го завладееш матерјалот.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
КАТАСТРОФА! :facepalm:

фаројте на пеглица ми личат
срање дизајн :гомце: а и стариот не беше ништо поарен

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Абе идејата уба ама тро фаројве и штопојве да беа подруги малце .А ова можи да го земи фиат да го прај и тро да го потсреди пошо Застава не постои поќе!

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
КАТАСТРОФА! :facepalm:

фаројте на пеглица ми личат
срање дизајн :гомце: а и стариот не беше ништо поарен
Фаровите на пеглица, југо, фиат127, коцкестите фарови на 101. Се потполно исти :)
како и да е на нисто не личи количево

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Поарно трактор ќе возам низ град

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Чита некој текст бе? Или само сликичките гледате и одма шлапате коменар

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Чита некој текст бе? Или само сликичките гледате и одма шлапате коменар
се драпаме на тема редизајн на Југо... Да не имаш идеја за подобар дизајн од предложениот?

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.922
ехе кола направена со пурпена не е кола поради надворешни влијанија за помалку 1 година има да се распадне и да лупи бојата оди бегај бе ненормален чоек, право да кажам ич не ми се допаѓа особено не со пурпена.Со пурпената ги затнувам околу прозорците да не ми дува:D

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
се драпаме на тема редизајн на Југо... Да не имаш идеја за подобар дизајн од предложениот?
ја имам... и тоа нај добар... да се стави еден црвен икс, преку комуњарсков возило и да се продужи напред со новите идеи а не со редизајн на нај добрата кола од застава... сепак, треба д апројдат уште едно 20-30 години па тогаш да размислуваат и за електрични автомобили и за “воскреснување“ на југото.. фичото доби редизајн после 30 години исто како и бубата, исто како и тополиното исто како и ... сите други... југото вчера го запреа со производство а денес веке редизајн... нече то да проџе баш тако лако и брзо.. плус електричен автомобил...? то па ич нече да проѓе пантиќу...

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Кога со мојата плата ќе можам, кола, харли и стан да имам...ќе бидам ќеф...вака...

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Пурпената ја користат само за да ги направат формите за калапите... После од калапите прават делови во фиберглас и ги монтираат на колата. Пената не останува таму, освен ако не ја прави некој наш мајстор :D

Gixxer

Premier Сasual Dating - Verified Ladies
Член од
9 декември 2010
Мислења
131
Поени од реакции
89
Ми го зема зборот, демек оуу јеааа сите ќе искупиме по еден харли дома да ни седи така за викенди коа ќе сме во кежуал муд да го повозиме. хахахха Кој беше за Харли и досеа ќе имаше.
Не баш, половен Харли во САД се наоѓа за 3000$, трошоците за да го донесеш до Скопје се 23% (18% ддв и 5% царина)=690$ и 300$ транспорт (по мотор, 8 мотори во контејнер) ти излегува 4000$ или во „наши“ пари ~3000 евра. До сега не ни можеше да се увезе мотор од САД или мотор произведен за Американски пазар.

Kajgana Shop

На врв Bottom