Авто новости

Требало печурки да земи кога го смислувал дизајнов... се знае дека со мара ваков ќе излези.
Чист ЛСД треба за ова едно 3-4 дена за да добро го завладееш матерјалот.

Абе идејата уба ама тро фаројве и штопојве да беа подруги малце .А ова можи да го земи фиат да го прај и тро да го потсреди пошо Застава не постои поќе!

КАТАСТРОФА! :facepalm:

фаројте на пеглица ми личат
срање дизајн :гомце: а и стариот не беше ништо поарен
Фаровите на пеглица, југо, фиат127, коцкестите фарови на 101. Се потполно исти :)
како и да е на нисто не личи количево

Поарно трактор ќе возам низ град

Чита некој текст бе? Или само сликичките гледате и одма шлапате коменар

Чита некој текст бе? Или само сликичките гледате и одма шлапате коменар
се драпаме на тема редизајн на Југо... Да не имаш идеја за подобар дизајн од предложениот?

ехе кола направена со пурпена не е кола поради надворешни влијанија за помалку 1 година има да се распадне и да лупи бојата оди бегај бе ненормален чоек, право да кажам ич не ми се допаѓа особено не со пурпена.Со пурпената ги затнувам околу прозорците да не ми дува:D

се драпаме на тема редизајн на Југо... Да не имаш идеја за подобар дизајн од предложениот?
ја имам... и тоа нај добар... да се стави еден црвен икс, преку комуњарсков возило и да се продужи напред со новите идеи а не со редизајн на нај добрата кола од застава... сепак, треба д апројдат уште едно 20-30 години па тогаш да размислуваат и за електрични автомобили и за “воскреснување“ на југото.. фичото доби редизајн после 30 години исто како и бубата, исто како и тополиното исто како и ... сите други... југото вчера го запреа со производство а денес веке редизајн... нече то да проџе баш тако лако и брзо.. плус електричен автомобил...? то па ич нече да проѓе пантиќу...

Кога со мојата плата ќе можам, кола, харли и стан да имам...ќе бидам ќеф...вака...

Пурпената ја користат само за да ги направат формите за калапите... После од калапите прават делови во фиберглас и ги монтираат на колата. Пената не останува таму, освен ако не ја прави некој наш мајстор :D

Ми го зема зборот, демек оуу јеааа сите ќе искупиме по еден харли дома да ни седи така за викенди коа ќе сме во кежуал муд да го повозиме. хахахха Кој беше за Харли и досеа ќе имаше.

Не баш, половен Харли во САД се наоѓа за 3000$, трошоците за да го донесеш до Скопје се 23% (18% ддв и 5% царина)=690$ и 300$ транспорт (по мотор, 8 мотори во контејнер) ти излегува 4000$ или во „наши“ пари ~3000 евра. До сега не ни можеше да се увезе мотор од САД или мотор произведен за Американски пазар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom