Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е шо сакаш ти? Спортски автомобил, со V10 мотор и 500+ КС, забрзување до 100-ка за 4 сек, крајна брзина 250, набавна цена од 100.000 евра да троши 5 литри низ град? Ако сакаш да ти троши 5 литри низ град, ќе си купиш VW (g)Lupo 1.3 TDi и ете ти.Само ова изгледа треба да му запниш една цистерна позади, за да можиш од битола до охрид да појдиш на пример...
За вкусови не се дискутира... Конретно од Z3 па навака се шо исфрлија на пазарот не наликува на BMW.Ја имам поинакво мислење од ова твоето ама нема везе.
У однос на расипувањето на моделите ја незнам,све што знам е дека БМВ е лидер по продажба во премиум сегментот.Е сеа испаѓа дека и покрај тие продажни резултати кои одат само во нагорна линија, луѓево тука кај нас се поголеми експерти за стил,дизајн ,технолигија него оние од БМВ
Да пополни простор, едноставна е за обликување и доста цврста кога ќе се стегнеМе интересира што е финтата со пурпената ???![]()
Да видат и граѓаните како е да ти помине трактор Тома Винковиќ под прозорОфф кој ќе ги трпи, најиритантно нешто во сообраќајот, поготово ако живеете во центар а опкружени сте со малограѓани.
Обвезно во лер, во туража и по можност без ауспух или барем со дупченДа видат и граѓаните како е да ти помине трактор Тома Винковиќ под прозор![]()