Expecto Patronum
Citizen Erased
- Член од
- 13 јули 2011
- Мислења
- 1.331
- Поени од реакции
- 3.281
Чоекот ви дава совети, а вие почнавте да го мајтапите... оти сте такви ![Пукам од смеа! :ROFLMAO: :ROFLMAO:](/styles/default/xenforo/smilies/roflmao.png)
![Пукам од смеа! :ROFLMAO: :ROFLMAO:](/styles/default/xenforo/smilies/roflmao.png)
Не те сакам повеќе!Без ауукање, молам. Јас сум озбилен цело време, само кој колку сфаќа.
JaсА гама кој е всушност?
И тебе не те сакам повеќе!!!
Maчорке зш се праиш на тошо и не одговориш на прашањето што ти беше поставено во темата на какви очи најчесто паѓатеНе си го читал ти Владе, Владе веќе има жена, чак што више жена му не смее да му писне, ни ги раскажуваше на друга тема неговите методи за покорување на женскиот род и доведување во состојба на целосна субмисивност.
Ја едно време се чудев како уопште си нашол жена, ама коа го прочитав ова, многу работи ми се разјаснија.
Мислам дека на прв состанок ти е боље да ја бакнеш во образ.. Оти ако ја залапаш ќе мисли дека избрзуваш и не и даваш доволно простор за да те запознае подобро...По јузерот мислам дека си 88 ако сум грешка поправи ме, кое време сме да прашувате вакви работи бе ејјј, па викни ја на кафе овоа оноа, ќе и се пушташ ти а не да чекаш она прва, кис-мис тај филм, па ако те одбие ај у пм има и други.
Свашта има на овој свет, ај успат кажите ми дали на прв состанок да ја бакнам во образ или во уста(со јазик или без) и после колку време во врската да имаме секс.![]()
Аман уште ли чекаш ти, една недела помина јас да беше до сега и секс ќе имаше со неа.Мислам дека на прв состанок ти е боље да ја бакнеш во образ.. Оти ако ја залапаш ќе мисли дека избрзуваш и не и даваш доволно простор за да те запознае подобро...
А иначе човеку ми се тресат нозеве само што ќе ја видам. Кога и да ја видам ми се насмевнува, ова она знаеш...
Така да морам да превземам нешто бидејќи по цел ден мислам на неа, мисливе ми се кај неа цело време, неможам да си ги приберам мисливе... Веќе не сум истиот што бев од кога се заљубив во неа...
Избриши му ја и готовоме излудува тоа што игра кантер =...=
Ах ..Привеше е окупиран со кантер и некој си такви форуми у врска со тоа,или јас не го сфаќам или он стварно претерува.Избриши му ја и готово![]()