- Член од
- 13 ноември 2024
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 5
Третиот ваљда.Оооо Врапче ти и тука си бо бо бо... овој со кичмава е првиот али вториот ?
Третиот ваљда.Оооо Врапче ти и тука си бо бо бо... овој со кичмава е првиот али вториот ?
Јас никогаш не кажав дека не го добивам вниманието и љубовта. Напротив и за све што се депава тоа се нема променето, само нормално многу ствари се скратени. Шетњи, искачања, дејтови, односи итн. Според многу мислења што прочитав контра мене сфатив демек мене ми е скурчено од него и сакам да го остаам. The fuck? Не. Само кажав дека сакам малце време за мене.Welcome to married land
Мораш да разбереш и за понатаму кога ќе бидеш постара и ќе се омажеш. Знаеш кога жената се пораѓа дека тие болки се еднакви на кога би ти се кршеле 100 коски во исто време. Замисли која болка.Не ми е некој проблем ама малце да си олеснам на душата.
Последнава недела дена дечко ми не е нешто арен има проблем со кичмата, а неговите не се тука и е сам. Цело време сум со него, му помагам, го носам на лекари, му готвам, зачистувам. На моменти почнав да се осеќам дека малце се презаситив од него. Не у смисол дека ми е скурчено и не можам да го гледам, ама константо е needy и од толку што е во болки и офка цело време неподнослив е на моменти. И он е свесен за ситуацијата, сто пати ми се извинува и заблагодарува и нормално дека секогаш ќе бидам до него и ќе бидам на помош. Сме седели по медели заедно и на одмори и никогаш не сум се осеќала вака. Сигирно е ради ситуацијава пошто иако сме заедно пак не го имаме тој quality time заедно. Јас на еден крај он на друг легнат на стомак. За односи да не збориме не паѓа тоа на памет ни на двајцата. Почнав да сакам да си седам малкуцка сама така и искрено многу ми е фино.
Ebati junakot shto pri prvata prepreka kvichi!Јас никогаш не кажав дека не го добивам вниманието и љубовта. Напротив и за све што се депава тоа се нема променето, само нормално многу ствари се скратени. Шетњи, искачања, дејтови, односи итн. Според многу мислења што прочитав контра мене сфатив демек мене ми е скурчено од него и сакам да го остаам. The fuck? Не. Само кажав дека сакам малце време за мене.