Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.777
Поени од реакции
8.591
Јас никогаш не кажав дека не го добивам вниманието и љубовта. Напротив и за све што се депава тоа се нема променето, само нормално многу ствари се скратени. Шетњи, искачања, дејтови, односи итн. Според многу мислења што прочитав контра мене сфатив демек мене ми е скурчено од него и сакам да го остаам. The fuck? Не. Само кажав дека сакам малце време за мене.
Ebati junakot shto pri prvata prepreka kvichi!
Kako mislish deka e vo zaednica(brak)? Nema sekoj den mesen obesen. Chekaj koga che rodite edno dve, pa che ti se kachuvaat na glava (Ako ne znaesh navreme da gi vospitash) pa boleshtini shto tvoi shto negovi, deca, familija......

Ne e zhivotot turi napise

Член од
12 март 2009
Мислења
21.292
Поени од реакции
17.473

Сликата не одговара, таму само машко тепа женско... А како таа го нападнала него во 00:45 кога бил лишен од слобода во 21:30 :D

Член од
30 октомври 2022
Мислења
856
Поени од реакции
2.324
Мораш да разбереш и за понатаму кога ќе бидеш постара и ќе се омажеш. Знаеш кога жената се пораѓа дека тие болки се еднакви на кога би ти се кршеле 100 коски во исто време. Замисли која болка.
А мажите ја имаат таа болка кога имаат 37.6.
Не ни можам да претпоставам твојот со кичмата низ какви тешки и безизлезни агонии поминува.
Значи овај муабет со температурава 37,6 ми е еден од најглупите.Во Украина жените се журкаат по клубови,а на мажите ги киднапираат по улици и ги пуштаат на фронт,а таму ниски температури нон-стоп експлозии од артилерија,остануваат без екстремитети и гинат,арно ама не можеле да издржат температура 37.6.Дај кажете нешто друго за промена.Едно исто досадно е веќе.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.777
Поени од реакции
8.591

Сликата не одговара, таму само машко тепа женско... А како таа го нападнала него во 00:45 кога бил лишен од слобода во 21:30 :D
Kurs po makedonski da ti organiziram?

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.829
Поени од реакции
30.006
Не ви изгледаат малце фејк и трол постовите?
Од кога е убацена дебилната опција за некој анонимно да објавува на јавна социјлана мрежа, да.

Kajgana Shop

На врв Bottom