Лил' Божин ниидс хелп!
Со женска ми одиме еден месец, ама пред тоа се маткавме 1 година дури стапивме во врска.
Учиме заедно (да да
), и кога сум со неа се ми е супер, ама во последно време не ретко се дешава да се испокараме за
најмали ситници кои преминуваат во големи карања. Во таква состојба ми иди да и се скарам, и да завршам со тоа, оти сигурно знаете, многу е тешка врска во клас... Но кога не се караме се чувствувам прекрасно, се ми е супер, но ме загрижува тоа шо можи да се случи некогаш да се скараме за ситници, па после да се каам за тоа
.
Е сеа, дали ја сакам?
Ххмм имам 15 години, досеа сум немал озбилна врска, и не сум ни планирал да имам, се досеа. Досеа со сите шо сум бил не ми значеле (освен да фатам под сукња) и сум најдувал начини како да се отарасам, досадно ми било во нивно друштво и тн. Но сеа иако ја гледам секој ден, не ми е воопшто здосадено, напротив, едвај чекам да ја видам и да бидам со неа.
Прашањето кое шо најчесто си го поставувам е: Дали вреди да продолжам ваква врска, кога ни еден ден не поминува без караници, и на крај смирување обавезно, или тоа е нормално за секоја врска, а посебно за врска во која шо машкото и женското се гледаат нон-стоп, и дали оваа фаза ќе помини?