Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
20 октомври 2007
Мислења
268
Поени од реакции
5
Хехе... Го сакам мн мн мн мн најмн... ама сеа некако пробувам да го заборавам... иначе уше денес му кажав дека вчера сум се заебавала... сум сакала само да му кажам еј те сакам... хехе се шалам бе... ама ми станало интересно.. па не сум можела да му кажам.. па една другарка ме натерала да му каам оти не било убоо да си играм сио туѓите чувства... и викам лее па и ти.. демек сфати озбилно.. и вика па сфатив озбилно.. ама ај нема врска..
хехеее се снајдов ..уффффф добро е фала богу.. :D:D:D:D

mravka

in eternal embrace of flames
Член од
4 јануари 2008
Мислења
130
Поени од реакции
2
Ок ај сеа ја ако може...иначе ко божем по мое му реков да биде врска без обврски и ок..и оплескав..се приврзав за него..и сеа што да му кажам..еј се предмислив?!нема везе..и така ќе си иде...па нека си иде коа е педер..леле колку само сум заљубена шит:tapp:

Член од
9 март 2008
Мислења
10
Поени од реакции
0
mi treba pomos. neznam dali go sakam uste tipot so idam 2 go. kazete sto da pravam

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
mi treba pomos. neznam dali go sakam uste tipot so idam 2 go. kazete sto da pravam
Е па треба убаво да се преиспиташ себеси. Никој не може тука да ти помогне, бидејќи се твои сопствени чувства во прашање.
Нормално е во долга врска на моменти да се двоумиш за своите чувства, верувам на многумина им се има случено тоа.
Затоа, полека, не брзај, здивни - одговорот побарај го во себе.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Преиспитај се. Или иди на лекар, тие знаат се’. Иди на бајачка што гледа на икона и на кафе, ама глеј кафето да е од неа. Кога ќе пиеш кафе ако случајно во кафето најдеш ѕрно стави го во аналниот отвор и постави го прашањето, на сон ќе го добиеш одговорот. Само пази брат ти да не те види па да си стави ѕрно у гз и да праша дали ќе добие сони 3ка

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Преиспитај се. Или иди на лекар, тие знаат се’. Иди на бајачка што гледа на икона и на кафе, ама глеј кафето да е од неа. Кога ќе пиеш кафе ако случајно во кафето најдеш ѕрно стави го во аналниот отвор и постави го прашањето, на сон ќе го добиеш одговорот. Само пази брат ти да не те види па да си стави ѕрно у гз и да праша дали ќе добие сони 3ка

Точкест..многу си суров :pos:

Него ова проверено ти е?

П.С. Него ќути.. девојчево стварно има проблем :kesa:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
Слушај ги твоите другарки, тие знаат што е најдобро за тебе. Се надевам дека го забележа сарказмот во претходнава реченица. Како воопшто може за вакво нешто да бараш совет тука? Ти не знаеш дали го сакаш - па кој друг да знае? Преиспитај си ги чувствата и сама донеси одлука. Тоа би бил единствениот совет.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Ок ај сеа ја ако може...иначе ко божем по мое му реков да биде врска без обврски и ок..и оплескав..се приврзав за него..и сеа што да му кажам..еј се предмислив?!нема везе..и така ќе си иде...па нека си иде коа е педер..леле колку само сум заљубена шит:tapp:
Велкам ту д клаб...
Инаку онака најотворено пола ко на заебанција пола ко на вистина кажи му.... Јас обично секогаш вакви деликатни прашања ги имам решавано по принципот изложен погоре... .. храбро и отворено и со главата в ѕид... не му ја мисли мн пош колку повеќе му ја мислиш толку повеќе ќе ја губиш храброста да му речеш и ке си останеш на тоа без обврска...

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
:pos: Баш ме интересира кој од администрација се заебаа... туку, чекај да видам како се употребува ова елиминирај го спамер4ето :)

E

`EsCaPe`

Гостин
Сеа вака ..не е ова некој проблем , но сепак ..
Видете ..по природа сум многу сомничава така , не верувам на секого ..И сеа поконкретно дека темава е за љубов да кажам.. Мислам дека можам да му верувам на момчето , стварно ми докажал дека можам да му верувам и шо знам ..осеќам дека е правилно ..АМА ..многу малце ми фали за да почнам да се сомневам во него .Пример еве ..Ќе кажам што ми се случи последно ..Онака со еден другар ( моментално мој другар , а на момчето се екс-школски ) праевме моабет и јас му реков да ми каже нешто збор-два за Овој , каков бил порано , кога се дружеле .. И детево ми вртеше моабети нешто у стил дека овој бил женкар ..мислам ме сфаќате .. И СЕА мене тоа ми беше доволно да се изнервирам , и уште триста глупости ..Вака накратко ..на моменти верувам повеќе на личности од страна што ми зборуваат , а на Него не ..и сеа што помош барам.. КАКО да се справам САМА со себе ..тоа е најголемиот проблем ..да зборам со Него нема потреба, само можам да заебам работа со недовербата , ама финтата е тоа како јас вака сама да се опуштам , да му верувам на човеков ?

Глупаво ми е шо вака грдо и во кратки црти ви објаснив и лошо изгледа , ама верувајте си имам јас некој проблем со самата себе , не е површно како што се чини...:)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Никогаш не им верувај на другите, особено кога се работи за љубовни врски. Има секакви луѓе кои намерно ќе ти ја полнат главата со глупости. Ако момчето ти покажало дека ја заслужува твојата доверба, немој да се сомневаш во него.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Сеа вака ..не е ова некој проблем , но сепак ..
Видете ..по природа сум многу сомничава така , не верувам на секого ..И сеа поконкретно дека темава е за љубов да кажам.. Мислам дека можам да му верувам на момчето , стварно ми докажал дека можам да му верувам и шо знам ..осеќам дека е правилно ..АМА ..многу малце ми фали за да почнам да се сомневам во него .Пример еве ..Ќе кажам што ми се случи последно ..Онака со еден другар ( моментално мој другар , а на момчето се екс-школски ) праевме моабет и јас му реков да ми каже нешто збор-два за Овој , каков бил порано , кога се дружеле .. И детево ми вртеше моабети нешто у стил дека овој бил женкар ..мислам ме сфаќате .. И СЕА мене тоа ми беше доволно да се изнервирам , и уште триста глупости ..Вака накратко ..на моменти верувам повеќе на личности од страна што ми зборуваат , а на Него не ..и сеа што помош барам.. КАКО да се справам САМА со себе ..тоа е најголемиот проблем ..да зборам со Него нема потреба, само можам да заебам работа со недовербата , ама финтата е тоа како јас вака сама да се опуштам , да му верувам на човеков ?

Глупаво ми е шо вака грдо и во кратки црти ви објаснив и лошо изгледа , ама верувајте си имам јас некој проблем со самата себе , не е површно како што се чини...:)
Јас само на кратко ќе ти кажам нешто бидејќи совет за твојот “проблем“ нема, таква си по карактер. Но... луѓето често пати лажат, да не речам постојано, и од тоа нема бегање. Наше е да превземеме ризик и да се надеваме дека ќе успееме. Доколку не би го направиле тој ризик не би биле луѓе. Опушти се, и уживај во моментите со него, се` друго остави на страна.

Хомер Симпсон (преку своите цртачи) на својата ќеркичка еднаш и рече "You tried and you felt miserably... the lesson is... never try!"
Секако, Хомер, не го слушај... бидејќи ќе завршиш како стара баба, сама и без никој. Болката е составен дел од нас, соочи се со тоа.

E

`EsCaPe`

Гостин
Знам дека не треба да верувам на сите , и знам дека луѓето лажат , но сакам да кажам ..некои информации доаѓаат од некои личности што мислам дека не би ме лажеле т.е мислам дека немаат корист од сето тоа ...

И фала на советите ..Ќе се потрудам да се сменам ..За мое добро , сепак.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Стварно не гледам кај е тука проблемот. Негов школски ти кажал дека порано бил женкар. Е добро де.и да бил. Што ако бил? Тоа си било тогаш. А и штом си ја има заслужено довербата незнам зошто воопшто се сомневаш.
Зошто бе мајкуму мора се да биде толку комплицирано...

Kajgana Shop

На врв Bottom