Сеа вака ..не е ова некој проблем , но сепак ..
Видете ..по природа сум многу сомничава така , не верувам на секого ..И сеа поконкретно дека темава е за љубов да кажам.. Мислам дека можам да му верувам на момчето , стварно ми докажал дека можам да му верувам и шо знам ..осеќам дека е правилно ..АМА ..многу малце ми фали за да почнам да се сомневам во него .Пример еве ..Ќе кажам што ми се случи последно ..Онака со еден другар ( моментално мој другар , а на момчето се екс-школски ) праевме моабет и јас му реков да ми каже нешто збор-два за Овој , каков бил порано , кога се дружеле .. И детево ми вртеше моабети нешто у стил дека овој бил женкар ..мислам ме сфаќате .. И СЕА мене тоа ми беше доволно да се изнервирам , и уште триста глупости ..Вака накратко ..на моменти верувам повеќе на личности од страна што ми зборуваат , а на Него не ..и сеа што помош барам.. КАКО да се справам САМА со себе ..тоа е најголемиот проблем ..да зборам со Него нема потреба, само можам да заебам работа со недовербата , ама финтата е тоа како јас вака сама да се опуштам , да му верувам на човеков ?
Глупаво ми е шо вака грдо и во кратки црти ви објаснив и лошо изгледа , ама верувајте си имам јас некој проблем со самата себе , не е површно како што се чини...