Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Бившиот ми се меша у врска и збори као демек сум била со него изгледа само и само за да ме скара со дечкото...Ми прави проблеми у сегашната врска..збори се и сешто што нема веза.. Совееееееетт како да го мајнам :( ..

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
nemoj da pravis spektakl so arno recimu da si se trgne a kazimu i na deckoti mislam deka ke go resis problemot

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Се си е тоа ок. А што кога ќе се вратиш дома? Кога ќе легнеш,ќе затвориш очи и ќе ја видиш пред ребе?
Ќе си легнеш и ќе си заспиеш изморен од журкање:)

Бившиот ми се меша у врска и збори као демек сум била со него изгледа само и само за да ме скара со дечкото...Ми прави проблеми у сегашната врска..збори се и сешто што нема веза.. Совееееееетт како да го мајнам :( ..
Ако дечко ти ти верува и знае дека си го сакаш, нема зошто да се секираш. Ќе зборува, ќе зборува и ќе прекине.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Не разбира со добро едноставно збори и по мсн и на мене и на дечко ми .. сеа не да сум нервознаааааааа ке пукнам.. леле зарем уште постојат такви луге шо се мешаат?

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
posvetise na deckoti obrnuvaj mu poveke vnimanie so toa ke ja otsranis opasnosta a eks ignoriraj i ne se nerviraj

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Ок ке напраам така..

а за доверба па мислам дека ми верува али оваа станува ептен жестоко.. ке одам ке му треснам мониторот од глава дефинитивно!

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Не разбира со добро едноставно збори и по мсн и на мене и на дечко ми .. сеа не да сум нервознаааааааа ке пукнам.. леле зарем уште постојат такви луге шо се мешаат?
Како може да ви зборува на мсн? Па имате блок ак не пак.

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
абе шо кој шо си надробил.. да бев надробила барем криво немаше да ми биде.. али вака на чиста свесттттт?????? Ма дај молим тееееееееееееееееее
Значи ти си идела со некој глупак и сега тој глупак ти праи проблеми... зборот ми беше... другпат пред да стапиш во врска отвори очи... затоа никој друг не ти е крив, туку сама си крива... hehe:

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Тенкс али изгледа отиде и оваа врска...:(

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
aman be do tamu li stigna naednas togas znaj deka i noviot decko ne te zasluzuva

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Не го кажувај ова наоколу, нека одмори галеријата утре :)

Иначе, ако некој не ти верува - нема иднина. Дал е до тебе ил до него... It takes two to tango.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
49.357
офф топик Мари4е Ајверсон да не ти е дечко случајно...

Он топик кажи му на дечко ти и он ке регулира на брз и ефикасен начин....ако те сака т.е

Kajgana Shop

На врв Bottom