Ќе си легнеш и ќе си заспиеш изморен од журкањеСе си е тоа ок. А што кога ќе се вратиш дома? Кога ќе легнеш,ќе затвориш очи и ќе ја видиш пред ребе?
Ако дечко ти ти верува и знае дека си го сакаш, нема зошто да се секираш. Ќе зборува, ќе зборува и ќе прекине.Бившиот ми се меша у врска и збори као демек сум била со него изгледа само и само за да ме скара со дечкото...Ми прави проблеми у сегашната врска..збори се и сешто што нема веза.. Совееееееетт како да го мајнам ..
Како може да ви зборува на мсн? Па имате блок ак не пак.Не разбира со добро едноставно збори и по мсн и на мене и на дечко ми .. сеа не да сум нервознаааааааа ке пукнам.. леле зарем уште постојат такви луге шо се мешаат?
Значи ти си идела со некој глупак и сега тој глупак ти праи проблеми... зборот ми беше... другпат пред да стапиш во врска отвори очи... затоа никој друг не ти е крив, туку сама си крива... hehe:абе шо кој шо си надробил.. да бев надробила барем криво немаше да ми биде.. али вака на чиста свесттттт?????? Ма дај молим тееееееееееееееееее
Многу некако олабаено го кажа ова. Баш како да ти е сеедно.Тенкс али изгледа отиде и оваа врска...
Мислиш и е? Шо има да се замара, се додека има глупаци шо трчаат по неа. ..Многу некако олабаено го кажа ова. Баш како да ти е сеедно.