Јас сум во Азербејџан моментално, ама пиши ме уште овојпатЧисто да ви укажам на постоењето на темава
како тоа?каснам како секогаш, ама доаѓам на време!
...тоа ти е на пример, кога организаторите закажуваат состанок, а јас каснам, ама пошто тие закаснуваат повеќе од јас што каснам, тоа значи сум прусутна пред нив и сум на време за состанокот, иако каснам јас де јуре, сепак сум на време на состанокот де факто!како тоа?
Времето на состанокот не е било кое време, туку времето кое сте го договориле, а во случајов и двете страни доцнат. Никој не дошол на време. Ни ти ни они....тоа ти е на пример, кога организаторите закажуваат состанок, а јас каснам, ама пошто тие закаснуваат повеќе од јас што каснам, тоа значи сум прусутна пред нив и сум на време за состанокот, иако каснам јас сепак сум на време на состанокот!
...може!Времето на состанокот не е било кое време, туку времето кое сте го договориле, а во случајов и двете страни доцнат. Никој не дошол на време. Ни ти ни они.
Не може да дојдеш на време и да касниш, истовремено.
Не сум јас. Јас заебав некој друг со 'хумор' по кој што очекувам тука пцуење.Bachelor Party (1984)
Том Ханкс во улога на младожена. Неговото друштво му органзира ергенска забава во хотел. Рик (Том) е млад маж со детски памет и уште подетско друштво. Неговите постапки се премногу несериозни за фамилијата на неговата идна жена да го прифати како зет. Затоа неговиот иден дедо ке се обиде да ја разубеди неговата ќерка да не го земе Рик за маж. Главно дејството е вечерта од самата забава која што прераснува во вистински хаос. Ова беше накратко што се дешава во филмот.
Моите лични имресии се многу лоши. Не ми се допадна филмот. Хуморот површински, глумата очајна (освен на Том, секако).
Не сакам да го навредам предложувачот ама ако ова ти е најсмешното што можеше да ми го пратиш, остави ја комедијата, гледај некој друг жанр. Од пријателите на летер само @Shawn Spencer го има гледано, се надевам дека не си ти предложувачот .
2,5/5
...може!
затоа има ,,де јуре,, ,,де факто,,!
тие што се главни и да закаснат секогаш се на време дојдени, затоа што тие го организираат состанокот, ама мое навремено присусутво од нивни почеток на состанокот, иако временски мене ми е поместено зошто каснам, ќе се регистрирам како навреме дојдена