Secret Movie Jokester

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.984
Поени од реакции
37.261
Може под услов да ми генерирате номиниран што ќе ми го изгледа предлогот.
Стоп за булаши што глумат дека неможат да издвојат 2 саати време во месецот.
Кажи кои беа твоите претходни предлози, еве јас се обврзувам дека до крајот на месецот ќе ги изгледам и ќе пишам тука.

• Хаха
Reactions: wot

grande-juve

е ај да плачеме сега
Член од
20 ноември 2017
Мислења
1.484
Поени од реакции
7.307
Кажи кои беа твоите претходни предлози, еве јас се обврзувам дека до крајот на месецот ќе ги изгледам и ќе пишам тука.
Не е тоа поентата.. поентата е тој на кого си му избрал филм да ти го изгледа. Три месеци поминаа, знаат тие што се пријавуваат како иде, ако не си спремен да гледаш рандом филм тогаш не знам зошто се пријавуваш.
Конкретно Сашко избра филм според барањата на неговото дете оскар и тоа дете после бараше дали може нов филм... Иако е небитно ова у контекст на животов општо, сепак не е фер и ме нервира кога има неизгледани филмови :mad::D

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.154
Поени од реакции
2.733
Не е тоа поентата.. поентата е тој на кого си му избрал филм да ти го изгледа. Три месеци поминаа, знаат тие што се пријавуваат како иде, ако не си спремен да гледаш рандом филм тогаш не знам зошто се пријавуваш.
Конкретно Сашко избра филм според барањата на неговото дете оскар и тоа дете после бараше дали може нов филм... Иако е небитно ова у контекст на животов општо, сепак не е фер и ме нервира кога има неизгледани филмови :mad::D
Ме интересира дали се истите што не ги гледаа филмовите од претходните пријавувања?

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.695
Поени од реакции
35.398
И мојот предлог филм, не беше изгледан. А беше избран според желбите на пријавениот :(
Зошто воопшто се пријавуваат, ако не можат да најдат 2 часа време за да изгледаат доделен филм. Не се пријавувајте воопшто. Обврски не се оправдување, сите имаат обврски, ама сепак ќе најдат 2 часа да изгледаат 1 филм.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
За Санта и Валентајн Џимеј и Дарклејди ги испочитуваа моите предлози иако на Дарклејди и беше досаден предлогот сепак се искупив потоа.
Но за Оскар сега дознавам дека номинираниот барал нов филм иако беа исполнети неговите критериуми за предлогот.
Се извинувам што ќе се изразам простачки но не може да сакаш да се ебеш а да не ти влезе.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.695
Поени од реакции
35.398
иако на Дарклејди и беше досаден
Досаден/интересен не е важно :icon_mrgr: Важно го гледав и образложив зошто и како не ми се допадна. Важно беше гледан и рецензиран :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom