не може тоаJust dont bitch slap me kako Chris Rock ako ste navredeni od mojot predlog i smisla za humor.
Кажи кои беа твоите претходни предлози, еве јас се обврзувам дека до крајот на месецот ќе ги изгледам и ќе пишам тука.Може под услов да ми генерирате номиниран што ќе ми го изгледа предлогот.
Стоп за булаши што глумат дека неможат да издвојат 2 саати време во месецот.
Не е тоа поентата.. поентата е тој на кого си му избрал филм да ти го изгледа. Три месеци поминаа, знаат тие што се пријавуваат како иде, ако не си спремен да гледаш рандом филм тогаш не знам зошто се пријавуваш.Кажи кои беа твоите претходни предлози, еве јас се обврзувам дека до крајот на месецот ќе ги изгледам и ќе пишам тука.
Ме интересира дали се истите што не ги гледаа филмовите од претходните пријавувања?Не е тоа поентата.. поентата е тој на кого си му избрал филм да ти го изгледа. Три месеци поминаа, знаат тие што се пријавуваат како иде, ако не си спремен да гледаш рандом филм тогаш не знам зошто се пријавуваш.
Конкретно Сашко избра филм според барањата на неговото дете оскар и тоа дете после бараше дали може нов филм... Иако е небитно ова у контекст на животов општо, сепак не е фер и ме нервира кога има неизгледани филмови
Досаден/интересен не е важно Важно го гледав и образложив зошто и како не ми се допадна. Важно беше гледан и рецензираниако на Дарклејди и беше досаден