nE0n1nja
Eat nerds get shredded
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 3.505
- Поени од реакции
- 3.353
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.ne0n1nja.deviantart.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja еба цела плата, а?
Не бе, далеку од тоа.Ja еба цела плата, а?
Ако, ако... барај после од мене добар рецепт за леб и сол и како да се преживее месецот, ама нацки.
Ќе си рече човек, членови на група на читатели - тоа се начитани луѓе со широки видици, култивирани, просветлени, космополити... и нема да знае колку не е во право.И двете.Ама секако, тоа е групата на Надин кај што е забрането да се зборува лошо за издавачите, пошто немало лоши издавачи, па така, и поарно!
![]()
Омилена поговорка од Јовица во бушава азбука ми е: не знај тој шо чита туку тој шо знај шо чита. И 100% е точна за фб групите и пола издавачки куќи.Ќе си рече човек, членови на група на читатели - тоа се начитани луѓе со широки видици, култивирани, просветлени, космополити... и нема да знае колку не е во право.![]()
На Бегемот им направив скоро 1000 денари промет, и не ми дадоа CD подарок.најпрвата горе и цедето ми се поклон.
Со Андреј од Бегемот не се знаеш, затоаНа Бегемот им направив скоро 1000 денари промет, и не ми дадоа CD подарок.
Овие со попустот од 80% да дадеа некој друг подарок освен Див живот и таа со Зелената самовила? Оваа Див живот ја имам 3 пати дома. Во некоја пост-апокалиптична иднина може ќе се најде, ко ќе се потрошат сите залихи на тоалетна хартија.