Dumbledore
...
- Член од
- 24 октомври 2013
- Мислења
- 12.192
- Поени од реакции
- 26.997
Уффф, ќе треба над илјадарче во Три да оставам. Само 1Q84 пак ми ја нема цела. Сега вториот дел фали, па не ја ни ставиле во каталогот. Ај, ќе почекам да ја реиздадат со темна корица како останатите.И Три го издадоа каталогот.
Дури ми изгледа дека дел од изданијата се со покачени цени. Ќе ги одминам на Саем!На крај ќе излези најдобро од bookland фиксен 25% попуст на се, посебно за изданијата од литература кои ги имаат. Ич не можам да ги разберам од литература, барем да имаа попуст на пакети од Кундера, Агата, Хемингвеј.
Не, оние од Магор не беа покачени и им беа на -25%. Плус ми дадоа клуб картичка. Книжарницата им се наоѓа карши поштата на железничка.Дури ми изгледа дека дел од изданијата се со покачени цени. Ќе ги одминам на Саем!
Мислам Златко збореше за изданијата од каталогот на Литература, а не на Букленд.Не, оние од Магор не беа покачени и им беа на -25%. Плус ми дадоа клуб картичка. Книжарницата им се наоѓа карши поштата на железничка.
Правете калкулации за Арс Ламина и за одредени изданија на Три. Со една напомена, мислам дека bookland немаат книги на англиски јазик (Академска и Икона).
После ова те исфрлија од група или само го избришаа постот?Хари Потер не бил издаден од Литература.мк, туку од Арс Ламина. Ова шуто, а се боде! Имаше многу јака стихувана басна од моето детство кое уште си ја памтам:
Шута сакала да ги земе
роговите на овенот јак.
Се подготвила за тоа
и за двобој му дала знак.
Се затрчала за да го сруши,
но ги загубила и своите уши.
Прегледај го приврзокот 306119
Не е лоша опцијата bookland пред Арс Ламина. Агата 285 од 380 или Дамски Гамбит 315 од 420. Арс има 0 ден попуст.Мислам Златко збореше за изданијата од каталогот на Литература, а не на Букленд.
И да, боље ако веќе се нарачува да се нарача од Букленд. Бар некаков попуст имаат. Литература немаат никаков, Три и Антолог по 50 денари, горе-долу и Или Или и Магор ќе бидат исти.
Ваму со 25% попуст поевтино ќе излезе, од "попустиве" на саем.
2 од Агата и 2 од Кундера за 1000че со бесплатна достава, океј понуда иди.Не е лоша опцијата bookland пред Арс Ламина. Агата 285 од 380 или Дамски Гамбит 315 од 420. Арс има 0 ден попуст.
Проблемот е во тоа што имаше 60тина книги од Магор и 100тина од Арс Ламина т.е. ги немаат сите изданија од издавачките куќи во/на bookland.
И двете. Ама секако, тоа е групата на Надин кај што е забрането да се зборува лошо за издавачите, пошто немало лоши издавачи, па така, и поарно!После ова те исфрлија од група или само го избришаа постот?
Чекајте малце, а bookland ќе имаат ли штанд на Саем?Не е лоша опцијата bookland пред Арс Ламина. Агата 285 од 380 или Дамски Гамбит 315 од 420. Арс има 0 ден попуст.
Проблемот е во тоа што имаше 60тина книги од Магор и 100тина од Арс Ламина т.е. ги немаат сите изданија од издавачките куќи во/на bookland.
Е сеа си ја збунил скроз. Нека направи некој група и да не пуштаме тетки и стринки плис.Уффф, ќе треба над илјадарче во Три да оставам. Само 1Q84 пак ми ја нема цела. Сега вториот дел фали, па не ја ни ставиле во каталогот. Ај, ќе почекам да ја реиздадат со темна корица како останатите.
Автоматски споено мислење:
Хари Потер не бил издаден од Литература.мк, туку од Арс Ламина. Ова шуто, а се боде! Имаше многу јака стихувана басна од моето детство кое уште си ја памтам:
Шута сакала да ги земе
роговите на овенот јак.
Се подготвила за тоа
и за двобој му дала знак.
Се затрчала за да го сруши,
но ги загубила и своите уши.
Прегледај го приврзокот 306119
Пишува дека имаат -25% на нивната веб страна и во нивната книжарница до 18ти. Ништо не спомнуваат за Саемот, така, мислам дека нема да бидат.Чекајте малце, а bookland ќе имаат ли штанд на Саем?