За златниве не знам ни јас, ама кликнувањето на сликичките си штикла значат дека ги имаш сликичките што ти требаат за некој челинџ ( 5 најмлади фудбалери - ансу фати, зинченко, ампаду и уште двајца беа не се сеќавам, 5 најстари - пјатов, пепе, и уште 3ца што не ги памтам, 5 логоа на рандом репрезентаци итн). Кога ќе го завршиш челинџот на крај ќе ти даде 2-3 кесички.Сега ми даде неколку златни сликички. Едно е од Македонија. Златните сликички не се во пакетчињата.
Прегледај го приврзокот 293682
Знае некој зошто се златниве сликички и она што дава на некој сликички да кликнеш да ги штиклираш?
Не знам и јас зошто се, ама можеш да си ги залепиш врз пополнетите. Јас денес добив 29 златни сликички. А за ова другово убаво ти објасниле .Сега ми даде неколку златни сликички. Едно е од Македонија. Златните сликички не се во пакетчињата.
Прегледај го приврзокот 293682
Знае некој зошто се златниве сликички и она што дава на некој сликички да кликнеш да ги штиклираш?
Како се добиваат златниве?
Зависи од бројот. Секое на различен начин. Ете, пример, Муслиу се добива ако имаш 5 дупликати од сликичката. Шестата што ќе ја добиеш, ќе биде златна. Стефан Ристовски се добива ако го добиеш во замена со сликичка чија златна верзија ти е исто така за замена. При тоа и оригиналната сликичка, и златната верзија ти се губат, при замената. Секоја останата сликичка се добива на различен начин.Како се добиваат златниве?
Да ти дадам логин и да го позлатиш )) имам некои 500 дупликати прави што ќе правиш
Имам доста дупликати. Како може swap да се направи со некој друг ?! Германија еден ми фали
Највеќе пријателите што се иселија таму и тие што се спремаат да се иселат.Кој ти недостасува од Германија?
А од сликичките од албумов?Највеќе пријателите што се иселија таму и тие што се спремаат да се иселат.