Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
CONTE: "Mi smo mirni, sretni i zadovoljni. Osvojiti Scudetto a ima još četiri utakmice da se igraju čini nas ponosnim. Za preostale utakmice daću minute onima koji nisu puno igrali."

Поклон 3 бода за Јувентус од Конте, сепак ќе беше премногу да ги остави и без ЛШ :D

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.181
Поени од реакции
18.271
Капа долу за Интер, честитки за освоената титула. Како и секогаш, првенствата кои траат 38 кола, од август до мај, со сите фактори, повреди, суспензии се најобјективното мерило за тоа кој е најдобар. Нема простор за пресметки, едноставно, два пати со 19 тимови, дома и гости, чао пријатно.

Комплетно заслужена титула по сите параметри, игра во одбрана, игра во напад, течност и убавина кога беше денот, резултат и мускули кога беше неопходно. Клуч за секое Скудето, да се пронајде балансот меѓу убавината во играта од една страна и цврстината, борбата и резултатот од друга страна. Двата победнички голови на Дармијан се "претставници" на вториот вид од играта, а трескањето од земјата на Јуве и Милан на првиот.

Да не ја должиме и да не го мешам Јувентус во честитките, да заврши борбата за ЛШ, па ќе може да елаборираме пошироко.

Честитки за сите фанови на Интер, особено @Io Sono Interista @Джонтра Вохохолта @Stefan-kobe и поранешниот Фреди Гуарин, ака @Marquess

За разлика од Ширеа, јас упатувам честитки и до Даре. @Trolejbus се надевам првото Скудето откако си фан на Интер :coffee:, ќе те направи помалку напнат и подобар победник, а не ваков напатен и досаден каков што си.

:smirce:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.180
Поени од реакции
13.028
Капа долу за Интер, честитки за освоената титула. Како и секогаш, првенствата кои траат 38 кола, од август до мај, со сите фактори, повреди, суспензии се најобјективното мерило за тоа кој е најдобар. Нема простор за пресметки, едноставно, два пати со 19 тимови, дома и гости, чао пријатно.

Комплетно заслужена титула по сите параметри, игра во одбрана, игра во напад, течност и убавина кога беше денот, резултат и мускули кога беше неопходно. Клуч за секое Скудето, да се пронајде балансот меѓу убавината во играта од една страна и цврстината, борбата и резултатот од друга страна. Двата победнички голови на Дармијан се "претставници" на вториот вид од играта, а трескањето од земјата на Јуве и Милан на првиот.

Да не ја должиме и да не го мешам Јувентус во честитките, да заврши борбата за ЛШ, па ќе може да елаборираме пошироко.

Честитки за сите фанови на Интер, особено @Io Sono Interista @Джонтра Вохохолта @Stefan-kobe и поранешниот Фреди Гуарин, ака @Marquess

За разлика од Ширеа, јас упатувам честитки и до Даре. @Trolejbus се надевам првото Скудето откако си фан на Интер :coffee:, ќе те направи помалку напнат и подобар победник, а не ваков напатен и досаден каков што си.

:smirce:
Фала ти на искрените честитки :)
Глеј да обезбедите лш догодина,во спротивно:

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.492
Поени од реакции
87.398
Капа долу за Интер
Комплетно заслужена титула по сите параметри
Честитки за сите фанови на Интер,
За разлика од Ширеа, јас упатувам честитки и до Даре

Ќе морам да го цитирам Џонтра...

IMG_20210503_120449.jpg

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.746
Zlatan Ibrahimovic has failed to finish top of the league (in Europe) in just 3 full seasons since 2003. 2011-12: Lost to Antonio Conte's Juve / 2016-17: Lost to Antonio Conte's Chelsea / 2020-21: Lost to Antonio Conte's Inter.

:kafence:
5 пати но добро, во јуве ниедна титула не освои и заедно со екипата ко партал беше исфрлен у втора лига. :kafence:. Другово на место си е, Конте му е једини што му зима титули во нормални сезони кои он ги изиграл од почеток до крај со својот тим.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
5 пати но добро, во јуве ниедна титула не освои и заедно со екипата ко партал беше исфрлен у втора лига. :kafence:. Другово на место си е, Конте му е једини што му зима титули во нормални сезони кои он ги изиграл од почеток до крај со својот тим.
Ne osvoil, no toa ne znaci deka ne bil na vrvot na tabelata 2 pati so Juve ;)

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
A ti od iskustvo ova go pisuvas?
Богами од искуство, гледаш во трето лице е напишано, имам еден другар што навива за Јувентус и годинава ебеше колку што Јувентус освоија трофеи, точно 0...

Пс: Не е Монде а не е ни Шикиреа :vrtioci:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Богами од искуство, гледаш во трето лице е напишано, имам еден другар што навива за Јувентус и годинава ебеше колку што Јувентус освоија трофеи, точно 0...

Пс: Не е Монде а не е ни Шикиреа :vrtioci:
Значи сепак ебел еднаш, макар само главичката што ја бутнал. (Супер куп)

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Значи сепак ебел еднаш, макар само главичката што ја бутнал. (Супер куп)
Не, само битните трофеи се рачунале, не можеш сеа да споредуваш Серија А и супер куп... Може да се каже дека супер купот му било како порнич да гледал, што не враќа на глупата аналогија на Сладоледот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom