Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.476
Поени од реакции
114.366
Собрани негде двајцата @Stefan-kobe и @Джонтра Вохохолта заедно во некоја сомнителна кафана додека доживуваат тежок алкохолен и никотински шок. :D
Не пушам. Цигари.
Славев Велигден денес, праев скара, пиев, пеев, не ебев, триглицеридите ми се у бонус влезени, прединфарктно стање имам. Пиев ужасно бело вино од Кам, 3 литра за 20 денари, ама ме боли кур ниеми ништа, премногу сум админ на среќа во моментов.

Сеа ќе отворам виски и ќе умрам од пиење, ќе се коцкам на Бразилци и Уругвајци и ЌЕ МЕ БОЛИ КУРОТ ЗА СЕ ЗАШТО ИНТЕР Е ШАМПИОН ДЕЦА МОИ. ГОЛЕМ Е ОВОЈ ИНТЕР! Ме мрзи да пишувам од телефон, после у фк Интер ќе се отворам ко булка у пролет што би рекол мојот драг пријател, верен комрад и соборец, Урко. Поранешен секако.

П.с. Ихиихихихихихихбрахахахихихиихмовихихиихќ, ЈАДИ КУР МРТОВ ИСКОМПЛЕКСИРАН НОСОЊА

M

Macedon1um

Гостин
ок е пер, после 11 години освојувате титула, калма, оти многу лесно може да ви се удри од глава вакво однесување.
Што ќе им се обие од глава, ќе им ја земат титулата поради местење ?

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
За крај да извлечеме поука на денот од интерашите:

Слеп да не прогледне!
Колку ти е криво што токму Интер со Конте ве турна од тронот....ве разбирам до негде навикнати бевте секоја година да сте први и чудно ви е кога некој друг го издомимнира првенството....ајде догодина ќе се навикниш пополека и ќе си легниш на брашното ...хехе

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.759
Поени од реакции
8.016
Колку ти е криво што токму Интер со Конте ве турна од тронот....ве разбирам до негде навикнати бевте секоја година да сте први и чудно ви е кога некој друг го издомимнира првенството....ајде догодина ќе се навикниш пополека и ќе си легниш на брашното ...хехе
Се понашаш ко интер да има 36 титули, а не Јувентус.

:facepalm:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
пиев, пеев, не ебев, триглицеридите ми се у бонус влезени, прединфарктно стање имам. Пиев ужасно бело вино од Кам
Значи исто ко и секој ден :kafence:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Се понашаш ко интер да има 36 титули, а не Јувентус.

:facepalm:
Се понашам како Интер да се прошета до титулата оваа година...што било во минатото поминало..само знам дека на 4 кола до крајот скудетото е освоено што е доказ за вистинска доминација и шетање.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.443
Поени од реакции
7.726
Наградно прашање: Кој голем мислител и уште поголем познавач на фудбалот и што е најважно многу објективен навивач кој никогаш не се води од сопствени емоции ја има напишано следнава реченица?

'Верувај ми, овој муабет не го правам првпат, во текот на изминатите сезони неретко се јавуваше по некој што велеше „толку е, наредна сезона паѓа Јуве“ за веќе во декември месец (некогаш и порано) да биде јасно кој ќе крева трофеј во мај месец (јули овојпат :icon_lol: ).'

Ај Мондеееееееее ииииииии, ија ија ија ооооооооооооооо... Кај се бе Јувентус да загризаат последниве кола кога им требало бодови како лани?

хинт... Ги нема судиите да ви подарат +15 бода кои лани ви ги доставија на тацна инаку исто ќе имавте ќора борба за излез во ЛШ...

Ај Мондееееее ааааааа ија ија ија ооооооооо

Џ

Џонтра Волта

Гостин
СВЕ ИЗБИВ ОД СЕБЕ НИШТО НЕ ПРОЧИТАВ НА СВЕ СТИСНАВ ЛАЈК

ИНТЕР Е ШАМПИОН НА ИТАЛИЈА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

БЛАМ ИАМ У МЕНЕ МОМЕНТАЛНО 60 ЅИДАРСКИ ПИВА, ДОГОВОР СО ЏИМЕЈ ЗА КАФАНА, МИЗЕРИЈА, ОЧАЈ А НАД СВЕ ТОА 5000000 ПРОМИЛИ АЛКОХОЛ И НЕМЕРЛИВА СРЕЌА

ДЕКА

ИНТЕР

Е

ШАМПИОН

НА

ИТАЛИЈА

ОСВОИ СКУДЕТОО

МОЖЕ СУМ СЕ ОЖЕНИЛ, МОЖЕ ДЕТЕ ИАМ, МОЖЕ НИШТО НЕАМ
АМА
ЗНАМ
ДЕКА
ИНТЕР
Е ШАМПИОН
НА
ИТАЛИЈАААААА

СИАМО НОИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Знаев дека ако некој може да ги турне од тронот Јувентус, тоа е токму Интер и никој друг, се докажа како многу пати во минатото...

Инаку изненаден сум од јувенташиве, кои честитаа први, почнувајќи од нивниот претседател па до екс.играчи како дел пиеро и други...

Незнам дали ова е флирт да им ја пуштиме утакмицата или не, но ќе видиме од пристапот на Интер :P

Јас мислам дека Интер треба да ја заврши сезоната шампионски, а не да си подарува бодови, затоа што тоа нема да биде етички и добро за другите екипи како Милан, Аталанта и Наполи кои се борат до крај.

пс. Сите знаеме дека Конте ни е тренер, и нема да не чуди ако овој ги става сите играчи кои имале помала минутажа сезонава од сега па натаму...

Рака на срце пред некој година така направи и Јувентус против нас кога ни требаа бодови, излезе со втор состав но пак не размонтираа, незнам која година беше, така да и да излезе со втор состав Конте, од играчите очекувам да не им ја пуштааат утакмицата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom