Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Одличен пост, ептен поврзан со Серија А, особено добро е што на сликиве ставиле девојка од Чешке Будејовице, што се наоѓа во близина на Драчево, малце познат факт.

Одличен пост, ептен поврзан со Серија А, особено добро е што на сликиве ставиле девојка од Чешке Будејовице, што се наоѓа во близина на Драчево, малце познат факт.
Што е најтрагично ја прочитав цела статија, цел текст што и да е ова шлајмов феминистички. :pos:

Тикваров мој од скопско Марино не знае дека во Германија не смее да ми се понаша – на просјачки стап ќе го оставам

Ах бе Марио, Марио :icon_lol:

„Ако сака да глуми фраер, нека си се врати во Марино кај мама и тате и таму нека биде боем “
Многу содржаен пост. :kafence:

Автоматски споено мислење:

МУРИЊО ВО МИСИЈА ДА ОДИ КАЈ КОНКУРЕНТИТЕ НА СИТЕ ЕКИПИ ШТО ГО САКААТ :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Тамам, Милан после Рома.

И после за крај враќање у Бенфика :vozbud: :vozbud:

...жал ми е малце бе, штета последниве години што све се дешава со него, а се ова можеше да биде избегнато ако не отидеше во Јунајтед и отидеше во некоја екипа каде што лагано ќе си освојуваше титули како ПСЖ или шо знам

Минатата сезона шампион беше Сари, поранешен тренер на Челзи. Оваа сезона ќе биде Конте - поранешен тренер на Челзи.

Доколку Јуве или Милан сакаат титула догодина, одговорот е едноставен.... Виљаш Боаш им е слободен :kafence:
Рома ме послушаа со бирање на поранешен менаџер на Челзи :kafence:

Виљаш Боаш, Бенитез, Лампард, Аврам Грант, Ди Матео, Хидинк...се ова ви е слободно за собирање :kafence:

Уште Алегри у Јуве да дојде, и следната година покољ да се деси.

tenor.gif

Како што тргнаал лигава со екс-пл тренери и играчи мислам Жиру може да заврши во лигава..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom