Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Одличен пост, ептен поврзан со Серија А, особено добро е што на сликиве ставиле девојка од Чешке Будејовице, што се наоѓа во близина на Драчево, малце познат факт.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Одличен пост, ептен поврзан со Серија А, особено добро е што на сликиве ставиле девојка од Чешке Будејовице, што се наоѓа во близина на Драчево, малце познат факт.
Што е најтрагично ја прочитав цела статија, цел текст што и да е ова шлајмов феминистички. :pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Тикваров мој од скопско Марино не знае дека во Германија не смее да ми се понаша – на просјачки стап ќе го оставам

Ах бе Марио, Марио :icon_lol:

„Ако сака да глуми фраер, нека си се врати во Марино кај мама и тате и таму нека биде боем “
Многу содржаен пост. :kafence:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Автоматски споено мислење:

МУРИЊО ВО МИСИЈА ДА ОДИ КАЈ КОНКУРЕНТИТЕ НА СИТЕ ЕКИПИ ШТО ГО САКААТ :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Тамам, Милан после Рома.

И после за крај враќање у Бенфика :vozbud: :vozbud:

...жал ми е малце бе, штета последниве години што све се дешава со него, а се ова можеше да биде избегнато ако не отидеше во Јунајтед и отидеше во некоја екипа каде што лагано ќе си освојуваше титули како ПСЖ или шо знам

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Минатата сезона шампион беше Сари, поранешен тренер на Челзи. Оваа сезона ќе биде Конте - поранешен тренер на Челзи.

Доколку Јуве или Милан сакаат титула догодина, одговорот е едноставен.... Виљаш Боаш им е слободен :kafence:
Рома ме послушаа со бирање на поранешен менаџер на Челзи :kafence:

Виљаш Боаш, Бенитез, Лампард, Аврам Грант, Ди Матео, Хидинк...се ова ви е слободно за собирање :kafence:

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.040
Поени од реакции
9.763
Уште Алегри у Јуве да дојде, и следната година покољ да се деси.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Како што тргнаал лигава со екс-пл тренери и играчи мислам Жиру може да заврши во лигава..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom