Riken
the power of imagination makes us infinite
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 13.182
- Поени од реакции
- 31.657
Зошто ме разочаруваш вака беПрегледај го приврзокот 293754
Од Атлетико се виде аирот, камон Челси, фром Битола вит лов Stefi love cfc![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто ме разочаруваш вака беПрегледај го приврзокот 293754
Толку од симпатичниот Вест Хем ?Прегледај го приврзокот 293754

Тактикава капитулира највеќе ради Марсело.Колку само погрешно изгледа тактиката на Реал моментално.
Зш бе ?Зошто ме разочаруваш вака бе
Вест Хем, Челзи, Атлетико и Бетис тие се ...Толку од симпатичниот Вест Хем ?![]()
![]()

Доста е шо каталонците навиваат за Челзи и ти ли си ко нив.Зш бе ?
Автоматски споено мислење:
Вест Хем, Челзи, Атлетико и Бетис тие се ...
Сега засега![]()
Јас имам историја со Челзи остави ги ти Каталонците, тие како циганите се, ни ваму ни тамуДоста е шо каталонците навиваат за Челзи и ти ли си ко нив.

Прегледај го приврзокот 293754
Следен трансфер ќе е: stefilovecfc back to Chelsea, here we go!![]()
Помина времето кога ќе фукнеа 1000000 милиони, зато старото сакаше Супер Лига, да ги купи Мбапе и Халанд, вака ни врвците не може да им ги купи.Koлку се мачни овие Реал за гледање...истите играчи 100 години..изгледа до 40 години планираат да ги играат Бензема,Модрич,Крос,Касемиро,Марсело и Карвахал......Зидан да не беше овие сите ќе си играа пензионерски и ќе беа распродадени досега...само добра работа за нив е тоа што не се Барселона да градат тим на подолг рок..туку ќе фукнат 10000 милиони на супер звезди и пак нема ништо да се осети.
Како, каде и со што?само добра работа за нив е тоа што не се Барселона да градат тим на подолг рок