UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Листа на најдобри стрелци за Челзи сезонава:

Абрахам - 12 голови во 31 настап
Вернер - 11 голови во 44 настапи
Жиру - 11 голови во 27 настапи

13 мечеви повеќе од Тами, 17 повеќе од Жиру.

И секако, замена за Вернер е....

Каи Хаверц, лажна деветка со 6 голови во 38 настапи

:mad:

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
748
Поени од реакции
1.619
Celzi takticki nenormalno dobar. Real niti razvi igra niti stvori konkretna sansa za gol. Na mesto Werner da imaa drug igrac natprevarov ke zavrsese vo nivna polza iako I ovoj rezultat im e odlicen.
Kaj Real se zabelezuva ogromen zamor (borba na 2 fronta so limitiran i zastaren roster mi se cini deka ke im se odmazdi i ke ostanat bez nikakva titula).

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.885
Поени од реакции
30.801
4 3 3 наредната утакмица со Менди лев бек и подруго ќе биди.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Како арбитражата?

Сметам дека беше на едно многу високо ниво. Не дозволи лалево во ниту еден момент да излезе ситуацијата од негова контрола, а имаше стартови и картони на средина на терен поприлично.

Можам да фаќам тенки влакна и да речам дека Милитао и Марсело мораа порано да влезат во бележник, но тоа е минорно, сепак не сум уредник на ,,Марка".

Добар меч, достоинствено одиграно. Второ, разбирливо беа претпазливи и едни и други, но генерално оценката е пролазна.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.204
Поени од реакции
25.394
Како арбитражата?

Сметам дека беше на едно многу високо ниво. Не дозволи лалево во ниту еден момент да излезе ситуацијата од негова контрола, а имаше стартови и картони на средина на терен поприлично.

Можам да фаќам тенки влакна и да речам дека Милитао и Марсело мораа порано да влезат во бележник, но тоа е минорно, сепак не сум уредник на ,,Марка".

Добар меч, достоинствено одиграно. Второ, разбирливо беа претпазливи и едни и други, но генерално оценката е пролазна.
Таа иста Марка, што мислиш дека застанува во одбрана на Реал, еве ја со коментар после голот.

Апсолутно 0 релевантност кога станува збор за Реал или шпанска екипа.

Иначе коректно одсуден натпревар од страна на судијата, без никакви замерки или забележки.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Таа иста Марка, што мислиш дека застанува во одбрана на Реал, еве ја со коментар после голот.

Апсолутно 0 релевантност кога станува збор за Реал или шпанска екипа.

Иначе коректно одсуден натпревар од страна на судијата, без никакви замерки или забележки.

Види ги полудени. :pos:

Од крајност во крајност. Демек сега да покажат објективност. Регуларен си беше голот, тоа што Азпиликуета е вечно натскокан и Кристенсен го потцени Бензема, тоа е друг муабет.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Kajgana Shop

На врв Bottom