Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.242
- Поени од реакции
- 8.142
Иако сакам утре мечот да се одигра, Јуве има потполно право да бара одложување после она што го направи Наполи со двајца заразени играчи.
А секако тука е Јувентус па ќе намести некој позитивен тест плус и ќе ја одложат хехехехехеех. Кога можеле часови по италијански јазик за Суарез да лажираат можат и Ковид тестови.Ако излезат уште позитивни утре, секако по протокол се одложува мечот.
Неможе така службена 3:0 за Милан тогаш.Ако излезат уште позитивни утре, секако по протокол се одложува мечот.
Со позитивни играчи да играат?Неможе така службена 3:0 за Милан тогаш.
Кој бе Алекс Сандро само? Квардадо секако немаше да игра... Милан без Ибра и неколку играа, Интер без Бастиони, Гаљардини, Видал, Шкрињар, Нинџа, Панели и ред други си играше...Со позитивни играчи да играат?
Напротив, јас мислам дека добра работа се заврши до дислајков. На некој начин ова е полесен детектор за глупаци на форумов. Порано ќе пише некој канцер пост или ќе умара и ништо, нема ни лајк ни бутур да добие, а сепак ќе биде читан, а вака кога ќе види некој 15 дислајка чао, автоматски додава на тоа дислајк, не го чита мислењето и продолжува понатака.
Абе третиот голман Пинсољо да е само позитивен не треба од инат да играат утре после она што им помина на Наполи на суд после три жалби. По твојава логика ни Елмас, ни Зиелински немаше да им играат и онака во прва постава, така за џабе бараа одложување.Кој бе Алекс Сандро само? Квардадо секако немаше да игра... Милан без Ибра и неколку играа, Интер без Бастиони, Гаљардини, Видал, Шкрињар, Нинџа, Панели и ред други си играше...
Мртвиве ради Сандро само, плус на Наполи му беше забрането патување низ региони и со авион... Торино и Милано се во ист регион на 30 мин со автобус...
Смешни лузери се Јувентус, со секој потег се повеќе тонат...
Абе имало ли некад Јувентус да не плаче и да не прави драми? Каков клуб, такви навивачи... Еднаш не постапиле џентлменски како другите клубови, одма мора ама на овој ова, на оној она...Абе третиот голман Пинсољо да е само позитивен не треба од инат да играат утре после она што им помина на Наполи на суд после три жалби. По твојава логика ни Елмас, ни Зиелински немаше да им играат и онака во прва постава, така за џабе бараа одложување.
И Јуве играа без Роналдо и Мекени кога беа позитивни, Џенова без пола состав и сите останати тимови кои имаа заболени од ковид, али само наполитанкине не допатуваа во Торино ради двајца позитивни и на крај пак им ја одложија. Така да после тој преседан секој има право да не допатува и да си бара одложување со минимум двајца позитивни. Али ќе се игра утре најверојатно, така да не се нервирај толку за лузерите. И не се во ист регион Торино и Милано (Торино е во Пиемонт,а Милано во Ломбардија), не тони со твојава неписменост.
Ајде направи принт-скринови да видиме.Ај и јас да не праќам скринови кој почнал со дислајкови. Сите интер навивачи, посебно io sono и Джонтра. Ама нема веза, фан на Јуве... нормално нема да ме сакат.
Големиот Ио Соно според кого јас и Стек сме го упропастиле форумов што сме почнале да редиме дислајкови.
Нема врска за овој... Децата сигурно без мобилен го оставиле, па неможе да реплицира.Околу другото, прашај ги @Сладоледџија дали имаат некаков проблем.
Разликата е што тие се возрасни и знаат да истрпат ремет,
Што бе се пронајде во постот? Не мислев на тебе бе, се знае на какви ботови се мисли. Тоа со тебе е на заебанција поише, као што се стреламе и преку постови со години веќе. Ако се лутиш кажи не ти стискам веќе дислајкови, само sad хехехе. И не какај за мојот хумор кој е врвен, само ете понекад мора да има примеси на кансор за баланс у универзумот.what a pile of shit пост!
Не сме 10 души на форумов па секој да има исто мислење. Ако сакам да прочитам некого ќе го прочитам, ништо нема да ми смени и 100 дислајка да има. Ти си некому досаден со тие изстраени фори и обид за хумор, некому си интересен ( да не веруеш али добро ), Син со километарските постови некој го чита некој не. РАТМ глеам многу го кењаат на форумов ја па обожавам да го читам, уште 100 примери вакви моем да ти најдем. Имаш опции игнор, па и пријавување за некој апла досаден ко вашиот шугардеди од битола.
Многу плачипичкарска и ситнодушна работа ми е мене искрено, и за лечење комплекси ко оној удренион Рик, не ја користим нити планирам да ја користим освен на тебе и џонтра ти онака два три пута за инает ако сум ви стиснал, пошто ми ги спамирате нотификациите.
Иначе да не идем скроз офтопик, баш ме интересира што има Пирло сега да изјави, пошто плачеше ко пичка. Поздрав до пиченцето *инсерт Диего Симеоне сликата со мудата*