Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Иако сакам утре мечот да се одигра, Јуве има потполно право да бара одложување после она што го направи Наполи со двајца заразени играчи.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.212
Поени од реакции
18.345
Ако излезат уште позитивни утре, секако по протокол се одложува мечот.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.778
Поени од реакции
115.713
Ако излезат уште позитивни утре, секако по протокол се одложува мечот.
А секако тука е Јувентус па ќе намести некој позитивен тест плус и ќе ја одложат хехехехехеех. Кога можеле часови по италијански јазик за Суарез да лажираат можат и Ковид тестови.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.770
Поени од реакции
8.034
Мечот меѓу Милан и Јуве ќе се игра

„Зборував со д-р Тести тој ми рече дека се уште не е донесена никаква одлука, и ситуацијата не изгледа сериозно. Има точен протокол и два случаи не се доволно за ургентна интервенција. Дури и пет случаи на ковид не се доволни за ургентна интервенција од тој тип. Па ве уверувам дека мечот меѓу Милан и Јувентус 99,9 проценти ќе се игра утре“, вели Матео Марнати.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Со позитивни играчи да играат?
Кој бе Алекс Сандро само? Квардадо секако немаше да игра... Милан без Ибра и неколку играа, Интер без Бастиони, Гаљардини, Видал, Шкрињар, Нинџа, Панели и ред други си играше...

Мртвиве ради Сандро само, плус на Наполи му беше забрането патување низ региони и со авион... Торино и Милано се во ист регион на 30 мин со автобус...

Смешни лузери се Јувентус, со секој потег се повеќе тонат...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.934
Поени од реакции
23.398
Напротив, јас мислам дека добра работа се заврши до дислајков. На некој начин ова е полесен детектор за глупаци на форумов. Порано ќе пише некој канцер пост или ќе умара и ништо, нема ни лајк ни бутур да добие, а сепак ќе биде читан, а вака кога ќе види некој 15 дислајка чао, автоматски додава на тоа дислајк, не го чита мислењето и продолжува понатака.

what a pile of shit пост!
Не сме 10 души на форумов па секој да има исто мислење. Ако сакам да прочитам некого ќе го прочитам, ништо нема да ми смени и 100 дислајка да има. Ти си некому досаден со тие изстраени фори и обид за хумор, некому си интересен ( да не веруеш али добро :kuracc: ), Син со километарските постови некој го чита некој не. РАТМ глеам многу го кењаат на форумов ја па обожавам да го читам, уште 100 примери вакви моем да ти најдем. Имаш опции игнор, па и пријавување за некој апла досаден ко вашиот шугардеди од битола.

Многу плачипичкарска и ситнодушна работа ми е мене искрено, и за лечење комплекси ко оној удренион Рик, не ја користим нити планирам да ја користим освен на тебе и џонтра ти онака два три пута за инает ако сум ви стиснал, пошто ми ги спамирате нотификациите.

Иначе да не идем скроз офтопик, баш ме интересира што има Пирло сега да изјави, пошто плачеше ко пичка. Поздрав до пиченцето *инсерт Диего Симеоне сликата со мудата*

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Кој бе Алекс Сандро само? Квардадо секако немаше да игра... Милан без Ибра и неколку играа, Интер без Бастиони, Гаљардини, Видал, Шкрињар, Нинџа, Панели и ред други си играше...

Мртвиве ради Сандро само, плус на Наполи му беше забрането патување низ региони и со авион... Торино и Милано се во ист регион на 30 мин со автобус...

Смешни лузери се Јувентус, со секој потег се повеќе тонат...
Абе третиот голман Пинсољо да е само позитивен не треба од инат да играат утре после она што им помина на Наполи на суд после три жалби. По твојава логика ни Елмас, ни Зиелински немаше да им играат и онака во прва постава, така за џабе бараа одложување.

И Јуве играа без Роналдо и Мекени кога беа позитивни, Џенова без пола состав и сите останати тимови кои имаа заболени од ковид, али само наполитанкине не допатуваа во Торино ради двајца позитивни и на крај пак им ја одложија. Така да после тој преседан секој има право да не допатува и да си бара одложување со минимум двајца позитивни. Али ќе се игра утре најверојатно, така да не се нервирај толку за лузерите. И не се во ист регион Торино и Милано (Торино е во Пиемонт,а Милано во Ломбардија), не тони со твојава неписменост.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Абе третиот голман Пинсољо да е само позитивен не треба од инат да играат утре после она што им помина на Наполи на суд после три жалби. По твојава логика ни Елмас, ни Зиелински немаше да им играат и онака во прва постава, така за џабе бараа одложување.

И Јуве играа без Роналдо и Мекени кога беа позитивни, Џенова без пола состав и сите останати тимови кои имаа заболени од ковид, али само наполитанкине не допатуваа во Торино ради двајца позитивни и на крај пак им ја одложија. Така да после тој преседан секој има право да не допатува и да си бара одложување со минимум двајца позитивни. Али ќе се игра утре најверојатно, така да не се нервирај толку за лузерите. И не се во ист регион Торино и Милано (Торино е во Пиемонт,а Милано во Ломбардија), не тони со твојава неписменост.
Абе имало ли некад Јувентус да не плаче и да не прави драми? Каков клуб, такви навивачи... Еднаш не постапиле џентлменски како другите клубови, одма мора ама на овој ова, на оној она...

Ментално на ниво на факинг Бјанконеро Горилаз...

Два региони кур се тресе на 30 минути со бус ебате, Катлановска Бања дали е Скопска или Велешка...

Ни еден друг клуб не плачеше ама Јувентус мора... Нели имаа најјак ростер според Мондосито? Нели калкулираа на крај на сезона за новата да ја почнат убоито... Нели вториот тим им беше појак од тој на Милан?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Ај и јас да не праќам скринови кој почнал со дислајкови. Сите интер навивачи, посебно io sono и Джонтра. Ама нема веза, фан на Јуве... нормално нема да ме сакат.
Ајде направи принт-скринови да видиме.

Околу другото, прашај ги @Scirea, @Mondonico, @Сладоледџија, @DeviAngel итн... дали имаат некаков проблем.

Разликата е што тие се возрасни и знаат да истрпат ремет, додека вие децата се лутите ако ве цитираат, си земате се озбилно и си водите некакви имагинарни војни по форумов. И тоа е во ред, деца сте, затоа и не навлегувам во дискусии со вас обично, ама мој совет ти е да гледаш што прават постарите и да научиш нешто. Никој не е анти-јуве повеќе од што е анти-милан или анти-интер, сите навиваме за некој клуб и се ребраме со останатите да ни помине времето. Никој не е ни против тебе лично, опушти се малку.

Големиот Ио Соно според кого јас и Стек сме го упропастиле форумов што сме почнале да редиме дислајкови. :kafence:

Ти Џонтра да ќутиш да не добиеш воспитни, магаре едно, оди фати се за работа или жени се, скраја да е... :cautious:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.633
Поени од реакции
88.264
Околу другото, прашај ги @Сладоледџија дали имаат некаков проблем.

Разликата е што тие се возрасни и знаат да истрпат ремет,
Нема врска за овој... Децата сигурно без мобилен го оставиле, па неможе да реплицира.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.778
Поени од реакции
115.713
what a pile of shit пост!
Не сме 10 души на форумов па секој да има исто мислење. Ако сакам да прочитам некого ќе го прочитам, ништо нема да ми смени и 100 дислајка да има. Ти си некому досаден со тие изстраени фори и обид за хумор, некому си интересен ( да не веруеш али добро :kuracc: ), Син со километарските постови некој го чита некој не. РАТМ глеам многу го кењаат на форумов ја па обожавам да го читам, уште 100 примери вакви моем да ти најдем. Имаш опции игнор, па и пријавување за некој апла досаден ко вашиот шугардеди од битола.

Многу плачипичкарска и ситнодушна работа ми е мене искрено, и за лечење комплекси ко оној удренион Рик, не ја користим нити планирам да ја користим освен на тебе и џонтра ти онака два три пута за инает ако сум ви стиснал, пошто ми ги спамирате нотификациите.

Иначе да не идем скроз офтопик, баш ме интересира што има Пирло сега да изјави, пошто плачеше ко пичка. Поздрав до пиченцето *инсерт Диего Симеоне сликата со мудата*
Што бе се пронајде во постот? :icon_lol: Не мислев на тебе бе, се знае на какви ботови се мисли. Тоа со тебе е на заебанција поише, као што се стреламе и преку постови со години веќе. Ако се лутиш кажи не ти стискам веќе дислајкови, само sad хехехе. И не какај за мојот хумор кој е врвен, само ете понекад мора да има примеси на кансор за баланс у универзумот.
Форца нерешено или форца Јуве вечер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom