Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Абе третиот голман Пинсољо да е само позитивен не треба од инат да играат утре после она што им помина на Наполи на суд после три жалби. По твојава логика ни Елмас, ни Зиелински немаше да им играат и онака во прва постава, така за џабе бараа одложување.

И Јуве играа без Роналдо и Мекени кога беа позитивни, Џенова без пола состав и сите останати тимови кои имаа заболени од ковид, али само наполитанкине не допатуваа во Торино ради двајца позитивни и на крај пак им ја одложија. Така да после тој преседан секој има право да не допатува и да си бара одложување со минимум двајца позитивни. Али ќе се игра утре најверојатно, така да не се нервирај толку за лузерите. И не се во ист регион Торино и Милано (Торино е во Пиемонт,а Милано во Ломбардија), не тони со твојава неписменост.
Па ти си нашол на кој да му реплицираш. Гледаш дека човекот е со пречки во развојот. Има побегнато од некоја институција за луѓе со посебни потреби.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Нема врска за овој... Децата сигурно без мобилен го оставиле, па неможе да реплицира.
Искрено Сладолеџдија за 99% од ваш фан клуб е господин во прифаќање ремет, е сеа обидите за ремет му се очајни ама еднаш во година знае да погоди...

Во глобала како фан клуб не знаете да давате ремет, се сведувате на мозочните удари на Бјанко и очајните досетки на Горилаз... Двајцата да ги пуштиш со гол гз ќе влезат во Геј бар и нема да им биде јасно зашто се ебени...

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.770
Поени од реакции
8.034
Искрено Сладолеџдија за 99% од ваш фан клуб е господин во прифаќање ремет, е сеа обидите за ремет му се очајни ама еднаш во година знае да погоди...

Во глобала како фан клуб не знаете да давате ремет, се сведувате на мозочните удари на Бјанко и очајните досетки на Горилаз... Двајцата да ги пуштиш со гол гз ќе влезат во Геј бар и нема да им биде јасно зашто се ебени...
Така е, навивачите на интер секад се у право. Само вашиот хумор е смешен и секогаш вие тука сте во право во темава. Посебно ко се работи за Јуве.

Сега ми е јасно зошто се помалце фанови на Јуве пишуваат у темава, а ко шо сте тргнале ќе си терате сами без нив...

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Така е, навивачите на интер секад се у право. Само вашиот хумор е смешен и секогаш вие тука сте во право во темава. Посебно ко се работи за Јуве.

Сега ми е јасно зошто се помалце фанови на Јуве пишуваат у темава, а ко шо сте тргнале ќе си терате сами без нив...
Немој аман те молам... Абе брат 29 години имаш, се понашаш како да си во пубертет... На рамниште со Рик, со дислајковите докажуваш колку си созреан, убаво ти кажа ИО ама ај...

Ај да се вратиме на малку 'квалитетна' дискусија што би кажал Мондо, иако откако сум член на форумов немам видено ни една квалитетна дискусија почнато од него, се за судии и за ВАР одлуки збори...

Што мислат Миланезиве дали Пиатек требаше да остане во Милан? Јас мислам дека сега откако се сталожија работиве во клубот дека и Пиатек ќе ја кренеше формата и под водство на Пиоли и Ибра ќе беше машина и сега кога е повреден Ибра ептен ќе им се најдеше таков напаѓач...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.934
Поени од реакции
23.398
Што бе се пронајде во постот? :icon_lol: Не мислев на тебе бе, се знае на какви ботови се мисли. Тоа со тебе е на заебанција поише, као што се стреламе и преку постови со години веќе. Ако се лутиш кажи не ти стискам веќе дислајкови, само sad хехехе. И не какај за мојот хумор кој е врвен, само ете понекад мора да има примеси на кансор за баланс у универзумот.
Форца нерешено или форца Јуве вечер.

Знам дека не мислеше на мене не ми јади курот, општо зборев глупа опција ми е. Порано беше појако со репутацијата не знам дал памтиш, ама џонтра сигурни не памти тоа, немаја интернет у село тогај!
Извини за коментарот за хуморот стефан еден на еден!

И глеај Раниери да не ви скине бодои па после мисли за нерешеното вечер хехехехе

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
И сега и ние да кукаме и плачеме да се одложи утакмицата.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
И сега и ние да кукаме и плачеме да се одложи утакмицата.
Верувај откако слушнал Ањели, одма дал изјава, како не е битно дали 1 или 2-ца играчи имале болни во Јувентус они биле за да се игра натпреварот, сепак Старата Дама се одликува со чест и грациозност... Пред тоа се заебавале...

M

Macedon1um

Гостин
Фаворити се Јувентус ама да не се лажеме дека ќе имаат лесна задача дури и со овој десеткуван шампионски Милан, не ме чуди 3те бода да останат во Милано
Впрочем и кладилнициве си знаат, 2.4 им дале со толку повреди/болни кај противникот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom