Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако победи јувентус пак сериозно се наметнува како фаворит за скудето и едино пирло нубот може да ги поебе.

Милан ако успее со калабриа како везњак и тие салекакерс,барбиката и компанија во навална линија да ја добие и оваа текма би било фер уште вечер да им го дадат пехарот.

Затоа - Форца нерешено!!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

milan.jpg
juve.jpg
Ако успее Милан вечерва да не изгуби секоја чест, колку играчи им недостигаат ова е жално... Изгледа конечно Интер ке биде прв повеке од 2 саата сезонава xD

Ако успее Милан вечерва да не изгуби секоја чест, колку играчи им недостигаат ова е жално... Изгледа конечно Интер ке биде прв повеке од 2 саата сезонава xD
Нема да биде, губат денес од Сампдорија.

Прегледај го приврзокот 280068
Прегледај го приврзокот 280069
Хауге, Леао и Кастиљехо у напад, средина Кеси, Чалаханоглу и Диаз... Конечен 3-3

Жално е, ама жално беше и на Интер кога му фалеа шест играчи на дербито и игравме без одбрана. Таква сезона ќе биде до крај, никој нема да биде комплетен цело време. Мислам дека вирусот ќе игра клучна улога во последниот месец кога ќе се решава првенството.

Реално со ваков состав, не е ни десеткуван пеесеткуван може да се рече очекувам мек пораз. Едино Калабрија ако се пронајде во таа позиција на средњак, може за таму бил цело време дечкото па да се препороди како феникс во еден Иниеста еве рецимо и да и го бапнеме на старата дама :tvg:. Не со се јајца туку сосе Калабарија и Далот.

Уште ова им фалеше на Милан. Калабрија во среден ред. :LOL:
Ако успеат и во вакви услови да победат, ја им симнувам капа.
Јас немам капа ама со задоволство ќе им честитам ако тепаат :D

Нема врска за овој... Децата сигурно без мобилен го оставиле, па неможе да реплицира.
Tocno.. i toj mizerniot Cubot mi go skrsi sinkoto, sega cat pat pisuvam od kaj zenatata, a koristam pozajmen od baba mi na rasklapanje, kolku samo za javuvanje.. nisti strasni, do 12ti januar ke se istrpi..

Inace citam nesto za dislajkovite... mario i stefan na sekoj post mi stavaat, so ima veze toa.. ja pa koa ke vidam deka ne mi stavile odma (najcesto odma mi stavaat jer kisnat na forumov) se nerviram si vikam kaj se lugjevo da me procitaat..

Кротоне сместа да се вратат назад во втора лига, умрена екипа. 100 гола ќе примат.
Специја исто, само Беневенто е пример како треба да се игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom