Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.230
Поени од реакции
13.147
Ако победи јувентус пак сериозно се наметнува како фаворит за скудето и едино пирло нубот може да ги поебе.

Милан ако успее со калабриа како везњак и тие салекакерс,барбиката и компанија во навална линија да ја добие и оваа текма би било фер уште вечер да им го дадат пехарот.

Затоа - Форца нерешено!!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
28 септември 2014
Мислења
1.108
Поени од реакции
1.695
milan.jpg
juve.jpg
Ако успее Милан вечерва да не изгуби секоја чест, колку играчи им недостигаат ова е жално... Изгледа конечно Интер ке биде прв повеке од 2 саата сезонава xD

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.207
Поени од реакции
25.400
Ако успее Милан вечерва да не изгуби секоја чест, колку играчи им недостигаат ова е жално... Изгледа конечно Интер ке биде прв повеке од 2 саата сезонава xD
Нема да биде, губат денес од Сампдорија.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Прегледај го приврзокот 280068
Прегледај го приврзокот 280069
Хауге, Леао и Кастиљехо у напад, средина Кеси, Чалаханоглу и Диаз... Конечен 3-3

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Жално е, ама жално беше и на Интер кога му фалеа шест играчи на дербито и игравме без одбрана. Таква сезона ќе биде до крај, никој нема да биде комплетен цело време. Мислам дека вирусот ќе игра клучна улога во последниот месец кога ќе се решава првенството.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.018
Поени од реакции
6.936
Реално со ваков состав, не е ни десеткуван пеесеткуван може да се рече очекувам мек пораз. Едино Калабрија ако се пронајде во таа позиција на средњак, може за таму бил цело време дечкото па да се препороди како феникс во еден Иниеста еве рецимо и да и го бапнеме на старата дама :tvg:. Не со се јајца туку сосе Калабарија и Далот.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Уште ова им фалеше на Милан. Калабрија во среден ред. :LOL:
Ако успеат и во вакви услови да победат, ја им симнувам капа.
Јас немам капа ама со задоволство ќе им честитам ако тепаат :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Нема врска за овој... Децата сигурно без мобилен го оставиле, па неможе да реплицира.
Tocno.. i toj mizerniot Cubot mi go skrsi sinkoto, sega cat pat pisuvam od kaj zenatata, a koristam pozajmen od baba mi na rasklapanje, kolku samo za javuvanje.. nisti strasni, do 12ti januar ke se istrpi..

Inace citam nesto za dislajkovite... mario i stefan na sekoj post mi stavaat, so ima veze toa.. ja pa koa ke vidam deka ne mi stavile odma (najcesto odma mi stavaat jer kisnat na forumov) se nerviram si vikam kaj se lugjevo da me procitaat..

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Ауу каква акција. Како прелетаа покрај Бастони.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.922
Поени од реакции
41.894
Кротоне сместа да се вратат назад во втора лига, умрена екипа. 100 гола ќе примат.
Специја исто, само Беневенто е пример како треба да се игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom