Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Боље за Јувентус да не се одложува, вака имаат какви такви шанси, инаку со здрав Милан и Ибра, ќе биде оддуван како мрсул...

Лани вториот натпревар им ја извадија душата...
Таа утакмца ако не беше местена да ме плукниш.....види ги голојте на Милан...комедии сите до еден..буквално се тргаа играчите на Јувентус за да примат гол...еден нормален гол не дадоа Милан.....тотално аматерско пуштање во стилот на македонска трета лига кога ја имаат договорено за вкафана пост утакмица.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Toчно 1 сезона есенски шампиони, со Манчини каде бевме 1во место после 18 одиграни кола во неговата прва целосна сезона. 15/16
4то место завршивме ама тогаш не носеше ЛШ пласман тоа место.

На Спалети првата сезона, после 18 кола, 3то место иако две кола претходно 1 бевме. На крај 4то и ЛШ пласман.
Втората сезона на Спалети практично цело време бевме 3то место, на крај 4ти и ЛШ пласман.

Лани со Конте, точно 1 коло сме биле 4то место и 8 3то место... другите кола 1 или 2ро место, но ете според Марли не сме се бореле за титула пошто Јуве си играл курташак.

Интер до сеа 3 пати зимал залет.
15/16, 17/18 и 19/20.... еве за воља на смешката на Марли ќе ја земеме и 18/19 каде цело време сме 3то место.

Рома и нивното зимање залет 13/14, 14/15, 15/16, 16/17, и 17/18 мада тука иако имате јака серија сепак Наполи и Јуве експресно летаа напред.

Значи Рома 5 пати се улетувала и допирала ништо, Интер 4, и Милан 0.
Ок можеби грешам, ама знам неколку сезони бевте први при крај на декември, тука се зезавме есенски шампиони, па потоа се губите начисто, па дури и пласманот за во ЛШ го ставате под прашалник. Муабетов ми беше што членот @interlove земал сезона на Рома за пример, а таквите сезони ги има кај неговиот клуб.. а конкретно сезоната што ја земал за пример кај Рома пишав дека таа сезона Рома ја заврши со 85 поени, што во случајот со Милан кој е темата за муабет оваа година со толку поени и би освоил Скудето вајда. А и ти сезоните на Рома што ги спомна, освен таа што ја спомна @интерлов кога стартот ни беше 10 од 10, другите не се биле со некој си фуриозен старт, што знам, веќе не памтам :D

Стек еве ти едно .!. за дислајкот

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Боље за Јувентус да не се одложува, вака имаат какви такви шанси, инаку со здрав Милан и Ибра, ќе биде оддуван како мрсул...

Лани вториот натпревар им ја извадија душата...
Абе сигурно. :pos:
Ако игра Ибра, Јувентус подобро и да не искача на терен. Пред тој пресвртот на пролет, Милан 5 години не можеше победа да земе против Јувентус, сега одеднаш прашање е само колку разлика Јувентус ќе изгуби.
Не знам зошто претерувате толку со потценување на Јувентус. Да ги добијат сега двете дербиња со миланските екипи и еве ги назад во борба за врвот. Чекајте, стрпете се сите со проценки, 15 коло е. Убаво имаат напишано погоре, првата сезона на Спалети во Интер, во 15 коло и Интер беше 1во место, пред Наполи и Јувентус. На крај завршија 20 бода позади двете екипи.
Следните два месеци ќе покажат кои тимови се сериозен материјал за титула. Ни Милан, ни Интер изгледаат доминантно во однос на другите конкуренти, а уште помалку во однос на Јувентус, за вакви курч ставови да излагаат површина уште од сега.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.770
Поени од реакции
8.034
Јуве ќе биди прегазен утре и тоа ќе биде крај на сезоната на Јувентус. Ќе се бори за опстанок, тешка ќе биде конкуренцијата измеѓу Кротоне, Специја и Џенова. Ама по се изгледа Џенова И Јувентус ќе се борат, ќе видиме кој ќе се спаси... долга е сезоната.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Абе сигурно. :pos:
Ако игра Ибра, Јувентус подобро и да не искача на терен. Пред тој пресвртот на пролет, Милан 5 години не можеше победа да земе против Јувентус, сега одеднаш прашање е само колку разлика Јувентус ќе изгуби.
Не знам зошто претерувате толку со потценување на Јувентус. Да ги добијат сега двете дербиња со миланските екипи и еве ги назад во борба за врвот. Чекајте, стрпете се сите со проценки, 15 коло е. Убаво имаат напишано погоре, првата сезона на Спалети во Интер, во 15 коло и Интер беше 1во место, пред Наполи и Јувентус. На крај завршија 20 бода позади двете екипи.
Следните два месеци ќе покажат кои тимови се сериозен материјал за титула. Ни Милан, ни Интер изгледаат доминантно во однос на другите конкуренти, а уште помалку во однос на Јувентус, за вакви курч ставови да излагаат површина уште од сега.
Се заебавам бе, во Rick UTD mode сум, инаку форца нерешено. Ќе биде интересен натпревар...

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.770
Поени од реакции
8.034
Може и Горилаз или Бјанко Неро или цел Фан Клуб Јуве моуд, да не пратам принт скрин кој почна со дислајкови :kuracc:
Ај и јас да не праќам скринови кој почнал со дислајкови. Сите интер навивачи, посебно io sono и Джонтра. Ама нема веза, фан на Јуве... нормално нема да ме сакат.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ај и јас да не праќам скринови кој почнал со дислајкови. Сите интер навивачи, посебно io sono и Джонтра. Ама нема веза, фан на Јуве... нормално нема да ме сакат.
Големиот Ио Соно според кого јас и Стек сме го упропастиле форумов што сме почнале да редиме дислајкови. :kafence:

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
@Джонтра Вохохолта и @Stefan-kobe не јадете гомна вака да го искомплесирате човекот, сте го стаиле у минус хаха, сега гледам зошто овој вака реагира со секој што му излегува пред очи.

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom