Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.775
Поени од реакции
115.689
Да не веруваш. :sleep:
Хахахахахахаа цел форум му става дислајкови :pos: :pos: :pos:
Еден негов дислајк вреди 30 во негова полза, негативна секако. :icon_lol:

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Popraveno. Kazi im fala na niv.
Потврдено дека Рик и Горилаз се во отворена геј врска...

Рик ако ставиш на постов дислајк значи потврдуваш дека си гејчина во врска со Горилаз и Саашко...

За Горилаз сум сигурен дека ќе потврди со дислајк...

Последно уредено:
Член од
28 септември 2014
Мислења
1.108
Поени од реакции
1.695
Член од
6 април 2014
Мислења
5.124
Поени од реакции
6.557
Inter igrase natprevar koga imaa 6-7 pozitivni na KOvid ama ovie smrdezite od Napoli ja ebaa rabotata i sega site ke pravat sto sakat. A da ne zaboravime i na dzenova koi imaa 10-15 koronisti

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.212
Поени од реакции
18.345
Модератори постојат уште или сите поднесоа оставка?

@Господин Музафер претпоставувам ти си Ацид со сменет ник :toe:,не следам што се случува со потфорумот фудбал, ама работата е страшна.

Средете и зачистете, пола квалитетен муабет не може да се извади. Спам, кој кому ставил dislike и слични глупости се читаат.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Inter igrase natprevar koga imaa 6-7 pozitivni na KOvid ama ovie smrdezite od Napoli ja ebaa rabotata i sega site ke pravat sto sakat. A da ne zaboravime i na dzenova koi imaa 10-15 koronisti
Аиии им забраниле да патуваат, Милано и Торино во ист дистрикт се, мислиш со авион ќе патуваат, бре бре... Косачот Квардадо имал корона кој секако немаше да игра...

Абе какви лузеришта се Јувентус, бетер од Рик се, одма да не останат покуси да вратат за Наполи, ама затоа на такви лузери дупло им се враќа, ќе го папаат и од Наполи и од Милан...
Автоматски споено мислење:

Па и братов Мондонико каква плачипичка е, одма да се зачистело, мислиш толку ќе ја умреме темава со денови, до утре нема ни да ни текнува за Рик психото ебате...

Гарант Мондо прв и кажувал на наставничката дека имале домашна и никад нема избегано од часови...

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.018
Поени од реакции
6.931
На "нас" поише ни одговара да ја одложат, али ако ја одложат ја мислам дека треба јувентус доживотно да играат само у розевките дресови....

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514

@Господин Музафер претпоставувам ти си Ацид со сменет ник :toe:,не следам што се случува со потфорумот фудбал, ама работата е страшна.

Средете и зачистете, пола квалитетен муабет не може да се извади. Спам, кој кому ставил dislike и слични глупости се читаат.
Сите поднесоа бе, педери. Изгледа ќе мора да го решите ова на цивилизиран начин.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Мене ме интересира нешто друго, еве утре ќе ја одложат, а што ќе прават во недела, бидејќи коронава сигурно нема да исчезне за 3-4 дена, дали и тоа ќе го одложат, и кај ќе му се гледа крајот на ваквото понашање, иако рака на срце, наполитанците ја почнаа оваа прлава игра.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Член од
23 август 2010
Мислења
39.775
Поени од реакции
115.689
Сите поднесоа бе, педери. Изгледа ќе мора да го решите ова на цивилизиран начин.
Напротив, јас мислам дека добра работа се заврши до дислајков. На некој начин ова е полесен детектор за глупаци на форумов. Порано ќе пише некој канцер пост или ќе умара и ништо, нема ни лајк ни бутур да добие, а сепак ќе биде читан, а вака кога ќе види некој 15 дислајка чао, автоматски додава на тоа дислајк, не го чита мислењето и продолжува понатака.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833

Освен ВАР експерт, стана и експерт за форумот :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom