PlayStation 4

Кога ќе завршиш.

Само не читај на последните страни сега :D

Кога ќе завршиш.

Само не читај на последните страни сега :D
Шо да читам, мајндфакот се деси веќе.

Дали во Галерија може да се плаќа на рака, сега за време на корона? Видов, на пр. во Синеплекс треба само со картичка.

Чудно оваа година за Блек Фрајдеј нема попусти никаде за ПС4, ПС4 про, а ниту за Хбокс Оне С и Х. Ниту кај нас ни во ЕУ/УСА.

Па уште фалеше за 25 да ја продаваат како ПС5 што е. Тоа е реална цена друже, попуст ќе беше да се продава за 18К, а обичниот за 12К. Годината кога излезе РДР2 имаше зделка ПС4 1тб + РДР2 за 200долари на Блек Фрајдеј во УСА/ЕУ. Оваа година ништо нема, а требаше баш сега да има попуст на старите конзоли.

Па уште фалеше за 25 да ја продаваат како ПС5 што е. Тоа е реална цена друже, попуст ќе беше да се продава за 18К, а обичниот за 12К. Годината кога излезе РДР2 имаше зделка ПС4 1тб + РДР2 за 200долари на Блек Фрајдеј во УСА/ЕУ. Оваа година ништо нема, а требаше баш сега да има попуст на старите конзоли.

Ти не бараш попуст туку бараш нормалната цена да биде помала од оваа што сега ја продаваат. Попустот е попуст без разлика дали за некого нормалната цена е висока или не.

Дечки, дали ова ќе заврши работа ако сакам:
PS4 да го врзам од HDMI во монитор кој што има VGA, и има audio порта (бидејки мониторот има вградени звучници.

Пишете ми да знам.

4ka pro ja zemav polovna, i ne znam dali e cistena. Pri igri spie, samo malku se slusase koga igrav RDR2 L, inace bessumna e. Ima li nekoe pravilo koga ce cisti i slicno? Ne sum osetil da pregreva dosega.

Zdravo decki,

po se izgleda ke nasleda PS4ka :D

Tuku koi igri se must have? Moze da bidat i postari ne mi preci. Nemam inace premnogu vreme za dolgi igri. Posledna PS mi bese dvojkata togas PES i Gran Turismo mi ostavija golem pecatok.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom