Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.743
- Поени од реакции
- 27.742
We are waiting for it.Ne sum ja gledal treta
vtora bese ocaj,
najlosata epizoda od cela serija,
It being the change of your opinion
We are waiting for it.Ne sum ja gledal treta
vtora bese ocaj,
najlosata epizoda od cela serija,
This way --> broСе навикнавме на плот твистови и трагичен крај.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Ја видов темата вчера интересна изгледа планирам Фарго да ја догледам па ке ја почнам оваа.
Не заебавај. Дистописка, црно-бела, напната, без одолговлекувања и дијалози, само адреналин. A Quiet Place ја покрал епизодава. Мене ми е една од најдобрите.Пред 10 дена ја почнав серијата и денес ја догледав 4та сезона. Серијата е врв после секоја епизода ти треба одмор да се соземеш прејака серија. Од 4те сезони само Metalhead ми беше дно дна 40 минути потрошени за ништо. Епизода без никаква поента и крајот се знаеше после првите 5 минути. Искрено мислев на моменти дека е грешка нешто со торентот или дека некој на заебанција ја ставил. Ама после тоа видов на имдб дека таа е стварно... И на тв тајм во коментари интересно како ја оправдуваат епизодата како демек мајката го направила сето тоа за да го направи детето среќно. А верувам детето ке беше ептен посреќно со мајка му жива покрај него а не да умре заради некоја си глупа играчка. Затоа ми е тешка глупост епизодата далеку од Black Mirror квалитет и да сега ми остана уште последната сезона верувам дека ке се добри бидејки се само 3 епизоди.
Незнам кој како ама после 5-10 минути знаев дека ке умре на крајта бидејки е БМ и ја гледав лабаво. Може не е толку лоша ама заради претходните очекував премногу па затоа оваа ми беше досадна.Не заебавај. Дистописка, црно-бела, напната, без одолговлекувања и дијалози, само адреналин. A Quiet Place ја покрал епизодава. Мене ми е една од најдобрите.
Стари се де овие од Boston Dynamics.
Metalhead
Оно само така си игра.Стари се де овие од Boston Dynamics.
Ама почнаа да ги пуштаат по паркови, а?
Сошл дистансинг мај френдс.