Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.744
- Поени од реакции
- 27.744
We are waiting for it.Ne sum ja gledal treta
vtora bese ocaj,
najlosata epizoda od cela serija,
It being the change of your opinion
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
We are waiting for it.Ne sum ja gledal treta
vtora bese ocaj,
najlosata epizoda od cela serija,
This way --> broСе навикнавме на плот твистови и трагичен крај.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Ја видов темата вчера интересна изгледа планирам Фарго да ја догледам па ке ја почнам оваа.
Пред 10 дена ја почнав серијата и денес ја догледав 4та сезона. Серијата е врвпосле секоја епизода ти треба одмор да се соземеш прејака серија. Од 4те сезони само Metalhead ми беше дно дна 40 минути потрошени за ништо. Епизода без никаква поента и крајот се знаеше после првите 5 минути. Искрено мислев на моменти дека е грешка нешто со торентот или дека некој на заебанција ја ставил. Ама после тоа видов на имдб дека таа е стварно... И на тв тајм во коментари интересно како ја оправдуваат епизодата како демек мајката го направила сето тоа за да го направи детето среќно. А верувам детето ке беше ептен посреќно со мајка му жива покрај него а не да умре заради некоја си глупа играчка. Затоа ми е тешка глупост епизодата далеку од Black Mirror квалитет и да сега ми остана уште последната сезона верувам дека ке се добри бидејки се само 3 епизоди.
Незнам кој како ама после 5-10 минути знаев дека ке умре на крајта бидејки е БМ и ја гледав лабаво. Може не е толку лоша ама заради претходните очекував премногу па затоа оваа ми беше досадна.Не заебавај. Дистописка, црно-бела, напната, без одолговлекувања и дијалози, само адреналин. A Quiet Place ја покрал епизодава. Мене ми е една од најдобрите.
Стари се де овие од Boston Dynamics.
Metalhead![]()
Оно само така си игра.Стари се де овие од Boston Dynamics.
Ама почнаа да ги пуштаат по паркови, а?
Сошл дистансинг мај френдс.