Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...и тогаш се појавува четвртата епизода што е најлошата во серијава воопшто! Што ли само мислеле?
This stuff shouldn’t be boring; it’s an intriguing idea to explore the bizarre experience of watching different personalities inhabit the body of a loved one. But in practice, the way it plays out just feels slow and dull, full of pregnant pauses that don’t contribute to anything; you could watch this episode on 1.25x or 1.5x speed and glean everything you need.
Претпоставувам не сфаќаш колку е се погрешно во оваа реченица. "Да си го преиспиташ вкусот" е исто ко да ти кажам - сакаш банани, а? Е од утре треба сериозно да престанеш да ги сакаш.некој сериозно треба да си ги преиспита вкусовите.
Sega znam deka e barem konzistentna. Uvek bilo taka so Black Mirror.
Jas gi izgledav za sega samo prvite dve. Joan is Awful bese dovolno meta za da pomine kako BM epizoda no sepak so toa sto sve se vrti okolu netflix/streamberry pak gi limitira. Mi fali pogolem zalak, kako kritika na opstestvoto ili strav od losa idnina, cautionary tale na steroidi, taka nesto…
Drugava Loch Henry mi se dopadna iako e direktna eksploatacija na kulturata sto sami ja dosozdadoa okolu seriskite ubijci, psihopati i nerazreseni slucaj da gi nareceme. Nekoi raboti bea tamu samo za da lesno progresira plotot isto taka. Pominuva.
Da videme slednive
Ако третата епизода од сезонава е една од најдобрите во серијата воопшто - некој сериозно треба да си ги преиспита вкусовите.
Интересна премиса, ужасно напишано.
Пази молим те, ги испратиле луѓето, а репликите ги оставиле тукаЗошто не е обратно, зошто репликите да не лутаат по вселената? Гледаме дека не им треба ни храна, ни вода. Ниту па ќе се изгубат човечки животи ако се случи срање со бродот/мисијата.
Буквално е катастрофален избор да направиш обратно. Или мора некако да се напише епизодата од 80 факинг минути (што може реално да трае дупло помалку), па ајде репликите ќе ги оставиме на Земјата.
Катастрофа епизода, се знаеше што ќе се случи и како ќе заврши на пола епизода, па и порано.
Перфектно доловен recap:
![]()
Black Mirror Recap: Rocket Men
Aaron Paul and Josh Hartnett star in a simple but smart, high-concept premise that overstays its welcome.www.vulture.com