Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.882
Поени од реакции
116.188
nie Juventasite samo od Skopje se sobravme 400 pred nekolku godini koga igravme protiv Celzi vo LS na plostad koga imase video bim...
............
Nemoj da bides glup povekje od toa sto si, ziti oci. Zborime za oficijalni fanovi, ti bozem plakjas clenarina za toj mrtov klub za koj navivas, se ti ebam i na tebe i na gomnentus.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
............
Nemoj da bides glup povekje od toa sto si, ziti oci. Zborime za oficijalni fanovi, ti bozem plakjas clenarina za toj mrtov klub za koj navivas, se ti ebam i na tebe i na gomnentus.
plakjav, imam clenska ako sakas ke ti ja pokazam... da mu jades kurot na glupiot.. inace togas koj imase organizirano da video bim da se gleda, sto mislis? normalno deka clenovite na fan klub juve od mkd, ti ispagjas glup...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.882
Поени од реакции
116.188
plakjav, imam clenska ako sakas ke ti ja pokazam... da mu jades kurot na glupiot..
Ocajna laga. Poentata e deka na plostad moze koj saka da dojde, a ovie se organiziraa samo clenovi na fan klubot od Evropa. Nikad nema Juventus takva organizacija da napravi, vie ste takvi gnidi sto ako bi organizirale takov nastan bi gi ukrale tie 500 evra sobrani za malata. :icon_lol:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
nie Juventasite samo od Skopje se sobravme 400 pred nekolku godini koga igravme protiv Celzi vo LS na plostad koga imase video bim...
Ти еднаш не дојде на фудбал коа се договоривме 12 души пошто женска ти тост ти праеше.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ocajna laga. Poentata e deka na plostad moze koj saka da dojde, a ovie se organiziraa samo clenovi na fan klubot od Evropa. Nikad nema Juventus takva organizacija da napravi, vie ste takvi gnidi sto ako bi organizirale takov nastan bi gi ukrale tie 500 evra sobrani za malata. :icon_lol:
druze, vo makedonija prv fan klub na stranski tim registriraa juventasi, taka da ne mi mrci.. btw kako bev u Torino, pleme tibam, bas preku organizacija na Fan Klub Juventus Mkd kade sto mora da si clen.. vol volosan
Автоматски споено мислење:

Ти еднаш не дојде на фудбал коа се договоривме 12 души пошто женска ти тост ти праеше.
pa uvek seksot se stava pred fudbalot be druze

Последно уредено:
Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Пошто Пеџа е превише скромен за да се фали а ја сум курчало, вчера имавме регионален собир и ја гледавме утакмицата со фанови од околниве држави у Скопје. Дел од ова беше и хуманитарна акција, при што се собраа 500 евра за лекувањето на Јана.

Just thought I'd share, Пеџа у главно беше главен организатор на ова, кажете му браво пошто заслужува.

За @Peja989 браво а за тебе курот в уста. Не се курчи со нештото што си го направил за лајкови а било хуманитарно.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Во одбрана на судијата, иста онаква ситуација да беше на сред терен ќе беше чист фаул без никаква дискусија.
Тоа што беше во прашање одлучувачки гол е тоа што боли.

Јбг и на моронот Аткинсон на фаца му се глеаше дека не сака да го поништи. Ама ако е by the book, газење на нога е фаул. Реално Чејмберс закасни со дел од секуна и го нацапа. После тоа имаше и туркања, паѓања итн итн. Ама цела мешаница настана поради газењето. Не е ниту Чејмберс ниту судијата ниту било кој друг крив.

Криви си се Арсенал што не напаѓаа и не ја добија утакмицата уште прво полувреме.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom