Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.735
Поени од реакции
12.787

П.С:Гомнаров бил тој што имаше видео,како јавно се слуша разговорот помеѓу него и ВАР собата во Австралија.
Во одбрана на судијата, иста онаква ситуација да беше на сред терен ќе беше чист фаул без никаква дискусија.
Тоа што беше во прашање одлучувачки гол е тоа што боли.

Јбг и на моронот Аткинсон на фаца му се глеаше дека не сака да го поништи. Ама ако е by the book, газење на нога е фаул. Реално Чејмберс закасни со дел од секуна и го нацапа. После тоа имаше и туркања, паѓања итн итн. Ама цела мешаница настана поради газењето. Не е ниту Чејмберс ниту судијата ниту било кој друг крив.

Криви си се Арсенал што не напаѓаа и не ја добија утакмицата уште прво полувреме.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Пази вака:

Почетино го отпуштаат.

Доаѓа Мурињо во Тотенхем на договор до крај на сезона.

На крај на сезона не потпишува нов и оди во Арсенал.

После една сезона го отпуштаат и оди во Сити.

4D chess

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.677
Поени од реакции
14.559

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Пошто Пеџа е превише скромен за да се фали а ја сум курчало, вчера имавме регионален собир и ја гледавме утакмицата со фанови од околниве држави у Скопје. Дел од ова беше и хуманитарна акција, при што се собраа 500 евра за лекувањето на Јана.

Just thought I'd share, Пеџа у главно беше главен организатор на ова, кажете му браво пошто заслужува.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Пошто Пеџа е превише скромен за да се фали а ја сум курчало, вчера имавме регионален собир и ја гледавме утакмицата со фанови од околниве држави у Скопје. Дел од ова беше и хуманитарна акција, при што се собраа 500 евра за лекувањето на Јана.

Just thought I'd share, Пеџа у главно беше главен организатор на ова, кажете му браво пошто заслужува.

nie Juventasite samo od Skopje se sobravme 400 pred nekolku godini koga igravme protiv Celzi vo LS na plostad koga imase video bim...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom