Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
32.899
Поени од реакции
67.549
Како си ги мести мане на контакт, иста ситуација како против Лестер. Исто и Џејмс прееска против Нориџ. Ама никад не би се согласил дека е пенал. Ова варов секој контакт го суди како пенал.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
И овде да прашам баш...Ако при пенал голманот пред време ја напушти гол линијата тогаш се повторува пеналот така? Не дека барам оправдување, туку и на двата пенали Крул правеше чекор напред што сепак е преднсот кога ќе ја погоди голман страната. Исто мислам дека и пречката беше забрането да се треси.
Се шо кажа е точно, не смеј ни да ја напушти линијата, нити пак да ја „треси“ пречката.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.899
Поени од реакции
67.549
И овде да прашам баш...Ако при пенал голманот пред време ја напушти гол линијата тогаш се повторува пеналот така? Не дека барам оправдување, туку и на двата пенали Крул правеше чекор напред што сепак е преднсот кога ќе ја погоди голман страната. Исто мислам дека и пречката беше забрането да се треси.
Мора една нога да му е на линија. Направи Крул фаул и за двата пенала. Не знам што гледаат страничните судии.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.377
Поени од реакции
12.804
Како си ги мести мане на контакт, иста ситуација како против Лестер. Исто и Џејмс прееска против Нориџ. Ама никад не би се согласил дека е пенал. Ова варов секој контакт го суди како пенал.
Ви викам јас вежбаат на тренинг пенали и фаули да изнудуваат, посебно крилните играчи, не за џабе Шон Дајш плаче на секој прес дека сите глумат.
Пичкарска игра стана фудбалов.

Ова ВАРов освен за офсајди за кур не го бива.Нула константност.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Почетинос меџик.

Каквно дно од тим. Голови на шашма и со понекој индивидуален покрет.

Им треба сериозен тренер да ги среди, не може вака.

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Ova varov vrska nema, prvata situacija bese kontra faul a ne penal. A podocna koga gi sudea i dvata penali trebase da se povtorat, i na dvata Krul izleze eden do dva metri ponapred.
A za vtoriot penal stvarno ne mi e jasno kalo sudijata ne go dosudi odma, cista raka bese.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
Go zgaznaa igracot na Palas, vidi ubavo na snimka.
abe mu ja pogali nogata, u duel i dvajcata za topka, ne ni reagirase ovoj od palas, da padne, instiktivno da bara faul, klasicen duel, preblago za bilo kakov faul, faul kolku sto bese faul i prvicnoto butkanje so race ako e za toa ...
Ova e cist gol, ako se sveduva fudbalov na vakvi fauli turi mu kurot, ne e picka.

Izgleda e svireno toa po toa '' nagazuvanje '' sto se sluci, koga ovoj padna. Ali ako minatoto kolo ona nad origi ne bese faul, za ova sto da se kaze.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.882
Поени од реакции
116.188
abe mu ja pogali nogata, u duel i dvajcata za topka, ne ni reagirase ovoj od palas, da padne, instiktivno da bara faul, klasicen duel, preblago za bilo kakov faul, faul kolku sto bese faul i prvicnoto butkanje so race ako e za toa ...
Ova e cist gol, ako se sveduva fudbalov na vakvi fauli turi mu kurot, ne e picka.

Izgleda e svireno toa po toa '' nagazuvanje '' sto se sluci, koga ovoj padna. Ali ako minatoto kolo ona nad origi ne bese faul, za ova sto da se kaze.
Dobro, intenzitetot na faulot e drug muabet, odnosno stvar na interpretacija od strana na sudijata, a deka imase gazenje imase.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409

П.С:Гомнаров бил тој што имаше видео,како јавно се слуша разговорот помеѓу него и ВАР собата во Австралија.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Почетинос меџик.

Каквно дно од тим. Голови на шашма и со понекој индивидуален покрет.

Им треба сериозен тренер да ги среди, не може вака.
Не е до тренерот, клубот си е таков.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom