Nisto posebno.A za golot sto kje kazes?![]()
Nisto posebno.A za golot sto kje kazes?![]()
OkNisto posebno.
Полека малце..Дортмунд е сосема друга екипа на домашен терен, и плус дотогаш можи ќе му се вратат Алкасер и Ројс и ќе биди поинаку...Uste 5 poluvreminja da igraa nemase Dortmund da dadat gol, gi ugasija kako svekji. Iks nema da e loso na Westvalen, so pobeda Inter ide laganica dalje.![]()
Па и кај нас Сенси и Лукаку може ќе играат...Полека малце..Дортмунд е сосема друга екипа на домашен терен, и плус дотогаш можи ќе му се вратат Алкасер и Ројс и ќе биди поинаку...
I kaj vide deka se zaletav? Rekov iks bi bilo dobro, so pobeda skoro sigurno ideme dalje.Полека малце..Дортмунд е сосема друга екипа на домашен терен, и плус дотогаш можи ќе му се вратат Алкасер и Ројс и ќе биди поинаку...
Офсајд.Imase nekoe objasnuvanje zasto go ponistija golot so glava na Genk?
Prilicno cisto izgledase a ne mozev da gi slusnam komentatorite posto ne gledav doma.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Офсајд.
Баш офсајд-от е испуштен.
Само без обележја да не биде после ал нисам знаоДа прашам додека не сум заборавил: некој што бил на текма на ЛШ, конкретно во Белград.
Дали прават проблем ако носам помало ранче со мене (во ранчето power bank, капа, ракавици, шал...)?
Ja nosev power bank ne mi go zedoa ama bolje glej da ne ti go vidat ne mu znaes.A za ranecot sigurno e deka ke ti go otvorat i ke napravis zastoj.Taka da podobro bidi na stadion edno dobri sat vremeДа прашам додека не сум заборавил: некој што бил на текма на ЛШ, конкретно во Белград.
Дали прават проблем ако носам помало ранче со мене (во ранчето power bank, капа, ракавици, шал...)?
Мислев на обични зимски шал, капа...Само без обележја да не биде после ал нисам знао
Голем е овој, 20000 mAh, може да го утепам Ноер од трибиниJa nosev power bank ne mi go zedoa ama bolje glej da ne ti go vidat ne mu znaes.A za ranecot sigurno e deka ke ti go otvorat i ke napravis zastoj.Taka da podobro bidi na stadion edno dobri sat vreme
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk