- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.381
- Поени од реакции
- 43.194
родри и фернандињо штопери лол
Ја фатив 1Те падна 1-1 3+![]()
Мило ми е шо летово му дадоја до знаење дека не е недопирлив и делува препороден. Му спремаат нов договор. Првиот гол класа.Ova e stariot Dibala
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Ako go dadea juve dolgo ke si ja cukaa glavata, za nasa zal sekakoМило ми е шо летово му дадоја до знаење дека не е недопирлив и делува препороден. Му спремаат нов договор. Првиот гол класа.
Сезона и пол беше изгубен бар така делуваше иако имаше гласини дека ја спукал со Алегри ма да не вервам во тоа. Денес искина друг играч иако не беше во центарот на вниманието - Бентанкур. Конечно изигра на иста позиција како што игра за Уругвај.Ako go dadea juve dolgo ke si ja cukaa glavata, za nasa zal sekakoali napravivte prav poteg
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Па самиот си кажуваш, преголема е разликата во квалитет, воопшто не се изненадување резултативе.Какви се овие резултати бе, 5-0, 0-5, 5-1. Сфаќам дека има разлика во квалитет, ама кој курац вакво торпедирање. Групите ЛШ станати се смешни понекогаш заради разликата во квалитет, која особено доаѓа до израз кај екипи како ПСЖ и Сити кои можат офанзивниот потенцијал до максимум да го искористат против маливе екипи.