UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Кретени, иако на крај 3 бода завршија кај што „требаше“, односно се очекуваше.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Ova e stariot Dibala

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Мило ми е шо летово му дадоја до знаење дека не е недопирлив и делува препороден. Му спремаат нов договор. Првиот гол класа.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.314
Поени од реакции
19.787
Сите фаворити победија, очекував кикс кај Олимпијакос, Галата или Бриж ама ете си ја оправдаа фаворитската улога.

Галатасарај ме разочараа, не конкретно вечерва, туку општо, очекував да земат на домашен терен барем бод со појаките екипи тие кутрите гол немаат даено.
Горе долу од од денешните групи се знаат патниците за понатаму.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Мило ми е шо летово му дадоја до знаење дека не е недопирлив и делува препороден. Му спремаат нов договор. Првиот гол класа.
Ako go dadea juve dolgo ke si ja cukaa glavata, za nasa zal sekako :D ali napravivte prav poteg

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Ako go dadea juve dolgo ke si ja cukaa glavata, za nasa zal sekako :D ali napravivte prav poteg

Сезона и пол беше изгубен бар така делуваше иако имаше гласини дека ја спукал со Алегри ма да не вервам во тоа. Денес искина друг играч иако не беше во центарот на вниманието - Бентанкур. Конечно изигра на иста позиција како што игра за Уругвај.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.246
Поени од реакции
18.449
Какви се овие резултати бе, 5-0, 0-5, 5-1. Сфаќам дека има разлика во квалитет, ама кој курац вакво торпедирање. Групите ЛШ станати се смешни понекогаш заради разликата во квалитет, која особено доаѓа до израз кај екипи како ПСЖ и Сити кои можат офанзивниот потенцијал до максимум да го искористат против маливе екипи.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Какви се овие резултати бе, 5-0, 0-5, 5-1. Сфаќам дека има разлика во квалитет, ама кој курац вакво торпедирање. Групите ЛШ станати се смешни понекогаш заради разликата во квалитет, која особено доаѓа до израз кај екипи како ПСЖ и Сити кои можат офанзивниот потенцијал до максимум да го искористат против маливе екипи.
Па самиот си кажуваш, преголема е разликата во квалитет, воопшто не се изненадување резултативе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom