- Член од
- 2 јули 2010
- Мислења
- 5.910
- Поени од реакции
- 7.479
Погба аут и после може пријателски да си играме со Фљамуртари и Лабуништа,мош тепаме една од две.
Пу ти ебам тоа куртоните што постојат.
Имаа многу убав стадион, стварно штета какви судбини ги снајде некои екс-премиерлигаши. Не знам дали ќе се реоформат како АФЦ и ќе задржат место во Лига или одат во Нелига (преводов на non-league ми вришти )Bolton Wanderers face liquidation after proposed sale falls through
Bolton Wanderers face going into liquidation after the proposed sale of the club collapsed on Saturday morning.www.skysports.com
Жално
А па со Погба се здробивме од победување...Погба аут и после може пријателски да си играме со Фљамуртари и Лабуништа,мош тепаме една од две.
Тогаш, средината ќе биде составена од Мата, Лингард, Переира, Фред, Матиќ, МекТоминеј и Џејмс, таман за средина на табела.Погба аут и после може пријателски да си играме со Фљамуртари и Лабуништа,мош тепаме една од две.
Kolku i da ima slabi igraci Junajted nema nikogas da zavrsi pod sedmo mesto, sepak ne sme Liverpul.Тогаш, средината ќе биде составена од Мата, Лингард, Переира, Фред, Матиќ, МекТоминеј и Џејмс, таман за средина на табела.
Ова прогугла последниов период дека 7мо место ви е најлош пласман па затоа тоа го пиша?Kolku i da ima slabi igraci Junajted nema nikogas da zavrsi pod sedmo mesto, sepak ne sme Liverpul.
Ne, nesakav da te povtoram da pisam sredina na tabela, posto kje mi vratese da ne se fakjam za sitnici.Ова прогугла последниов период дека 7мо место ви е најлош пласман па затоа тоа го пиша?
Сепак, не заборавај дека со стариот имате и 13то место во неговите почетоци
Не мораш да гуглаш, сите знаеме дека има двеста титули у 22 сезони во ПЛ (ако не рачунаме кога била лигата 1ва дивизија).Ne, nesakav da te povtoram da pisam sredina na tabela, posto kje mi vratese da ne se fakjam za sitnici.
Da ne guglam vo PL pod Fergi nemame plasman pod treto mesto ako ne se lazam.
Кајганџиите истото го правеа на форум на Евертон кога Бејнс му препушти пенал на Миралас и промашиПред Карингтон.
Da ne places na kraj na sezona samo.Kolku i da ima slabi igraci Junajted nema nikogas da zavrsi pod sedmo mesto, sepak ne sme Liverpul.
Зошто кога Бејнс му препушти пенал на Миралас и промаши кајганџиите пишувале Погба аут?Кајганџиите истото го правеа на форум на Евертон кога Бејнс му препушти пенал на Миралас и промаши
Ahhhh ..good timesКајганџиите истото го правеа на форум на Евертон кога Бејнс му препушти пенал на Миралас и промаши